Jump to content

Emsal

Medlemmer
 • Content Count

  1465
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Emsal

 1. Vet ikke om du skulle skrive 189,- som er en 26.85% økning. Ser den var nede i 169,- og 179,- i fjor og året før. 159 i 2019. https://m.facebook.com/PBFarsund/
 2. Kjøp pizza på pizzabakeren. Skjønner ikke hvordan de har klart å holde prisen likt i over 10 år. En frossen grandis har vel økt 4x.
 3. Det er gøy at en av grunnen til at Sverige ikke kommer inn i NATO er på grunn av koranbrenning.
 4. For min egen del er det greit å se om det er noe verdt å spille. Har ikke selv tid eller ork til å gjøre masse research på spill. Så kan det hende det er noen godbiter jeg har oversett. Kanskje det dukker opp noen interessante diskusjoner også.
 5. En snittøkning på 45.5k eller 6% per år. Hvis matten min er rett. ((929-900)+(879-832)+(806-752)+(706-654))/4 = 45.5 ((929/900)+(879/832)+(806/752)+(706/654))/4 = 1.06 Hvis ikke den er det, kan noen andre regne det ut? Hadde vært interessant å se.
 6. For 95kr mer kan du få et hovedkort med wifi https://www.komplett.no/product/1132535/datautstyr/pc-komponenter/hovedkort/amd-socket/asus-tuf-gaming-x570-plus-wifi-hovedkort Det har litt mer IO og stæsj.
 7. Ser egentlig ikke problemet. Er det ikke å bare lage nye passord på alle tjenestene og lagre de på nytt? De burde bare hatt en knapp for å generere nytt passord på alt som ligger lagra til en bruker.
 8. Ja så i praksis mister man det de har overestimert. Ser at de har underestimert for min egen del. Måtte ut med 2781,90kr, men til nå har jeg brukt 3218. Så hvis de fortsetter slik kan jeg vel tjene på en konkurs? Hvis jeg har forstått det riktig.
 9. Hva er risikoen hvis de stipulerte dagene er passert? Må man betale et annet strømselskap for strøm de dagene + det man mister for forhåndsbetaling? Jeg skjønner det ikke helt.
 10. Emsal

  Trafikalsk klagemur

  Det er så mange som ikke skjønner at man har vikeplikt for biler som allerede er i rundkjøringer. Værst i 2 felts rundkjøringer når biler kommer til venstre for en. Det er kanskje litt vanskelig å holde styr på hvem som kom først inn så hadde vel blitt delt skyld.
 11. De kan gjøre et kupp eller så blir det slik at de har veldig dårlig utvalgt. Tviler på at det er mange som har lyst å selge nå annet enn hvis de må. Ser ikke for meg at dette kommer til å vare. Boligprisene kommer til å stige opp etterhvert, historisk sett.
 12. Slik jeg forstår saken så har pengene blitt sendt til TS, men TS har ikke betalt tilbake så da har mest sannsynlig han som vippset TS rapportert det inn, veldig enkelt å gjøre det via appen.
 13. Emsal

  Trafikalsk klagemur

  Vet at bilen bak som presser på ikke kjører forsvarlig, men hvis poenget for bilen foran var å ikke skape trafikkfarlige situasjoner ved å kjøre sakte, så fungerer det jo mot sin hensikt at en idiot bak kjører opp intill fangeren. Det mest logiske her hadde jo vært å kjøre til siden og slippe personen forbi. Igjen, prøver ikke å få frem hvem som er skyldig eller ikke hvis ulykken skjer.
 14. Emsal

  Trafikalsk klagemur

  Bilen bak tar sjangser, bilen foran er lovlydig og kjøre forsiktig, noe han ikke gjør ved å la en annen bil kjøre på fangeren?
 15. Emsal

  Trafikalsk klagemur

  Ironien her er at personen tilsynelatende ikke tar sjangser, men lar en bil kjøre på fangeren hele veien.
 16. Så det var en grei pris på smartkontroll for varmepumpe, som jeg trengte uansett. https://www.elkjop.no/product/hjem-rengjoring-og-kjokkenutstyr/inneklima-og-varme/tilbehor-til-inneklima-og-oppvarming/sensibo-sky-ac-og-varmepumpekontroll-sort/214953
 17. Jeg tror at hovedgrunnen til at folk har større forventninger til jobben i dag er fordi det krever mer utdanning enn tidligere. Dette uten at arbeidsoppgavene har blitt noe særlig endret siden den gang man bare f.eks trengte videregående, eller ikke det engang. Stillingene er nok også mer hauset opp i dag enn før. I dag heter det IT konsulent, men før hadde det kanskje bare vært en kundebehandler eller resepsjonist.
 18. Emsal

  hvem har skyld

  Ingen hadde fått skylden for hjort er hjort.
 19. Emsal

  Trafikalsk klagemur

  Det er vesentlig flatere i Danmark, som gjør det mer attraktivt å sykle der også. Har et søskenbarn som pleier å sykle til jobb i Danmark. Det er flatt helt frem til døra. Det hjelper og at det er god sykkelvei.
 20. Hva skulle de gjort? Kjørt han av veien? Tipper de kjenner han igjen og eventuelt kontakter foreldrene. De pleier og å gå innom skoler og sjekker. Opplevde dette på ungdomsskolen hvert fall.
 21. Bortsett fra at den har 2 stjerner på app store og 159 reviews mot Tibber med 5 stjerner og 9.5k reviews. Men ja de er nok heeelt like 😅
 22. Du kan og vente 14 dager etter forfall og det må være betalingsfrist på 14 dager i tillegg. Så i teorien kan man vel vente 28 dager etter forfall før man betaler faktura. Basert på linken under. https://www.altinn.no/starte-og-drive/regnskap-og-revisjon/purring-og-inkasso/#:~:text=Etter forfall er det fritt,forfall%2C uten noe forutgående purring.
×
×
 • Create New...