Jump to content

Jaerny

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bra du er fornøyd! Er i samme arledersgruppe som deg og begynner selv neste år. Blir det riktig å anta at du ikke forhandlet/ba om høyere lønn på tilbudet du mottok og signerte?
 2. Oppdatert, takket nei til tilbudet ovenfor. Ny jobb: Stillingstittel: Inhouse utvikler Erfaring: 0 år (40% deltid som utvikler) Alder: 31 Arbeidsoppgaver: utvikling Utdanning: Bachelor Dataingeniør (3 år i 2022) Goder: Standardopplegg Årsinntekt: 575 000 kr
 3. Stillingstittel: konsulent Erfaring: 0 år (men jobber 40% deltid som utvikler Arbeidsoppgaver: utvikling Utdanning: Bachelor Dataingeniør Goder: Standardopplegg Årsinntekt: 530 000 kr
 4. Takk for svarene! Jeg har kiket litt på diverse jobb annonser, spesielt i de store selskapene som kombinere dette. Men jeg ser at fleste annonser ønsker master studenter. Er det fortsatt verdt å søke på disse eller er det waste of time? Dere som jobber innen økonomi og it, hva gjør dere idag?
 5. Heisann Om 2 måneder er jeg ferdig med en dataingeniør grad med fordypning i AI og planen var igrunn å ta en master videre.. men dette har jeg begynt å revurdere. Har bakgrunn som rådgiver i bankbransjen. Før jeg startet som rådgiver fullførte jeg en bachelor i økonomi og administrasjon. "Drømmejobben" vil være å kunne jobbe i et utviklingsprosjekt med muligheten for å jobbe seg opp til et større ansvar, som ikke bare er rent teknisk. Vet dette er ganske så vagt forklart, men jeg er like glad i mennesker og kommunikasjon som jeg er i å sitte og programmere. Så nå lurer jeg rett og slett på om det data+økonomi åpner noe muligheter for stillinger jeg ikke har tenkt over. Eller om dette er en kombinasjon som arbeidsgivere ikke tenke over. Jeg vil vel anta at dette går i skyggen av de med en faktisk fullført master e.g. sivøk, indøk eller noe it-relatert master. Trenger litt innspill for å bestemme meg til hva jeg skal gjøre mot våren. Jobb eller master.
×
×
 • Create New...