Jump to content

Quaric

Medlemmer
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg synes UiO var utrolig bra når jeg gikk der, tross alt der verdens første objektorienterte programmeringsspråk ble laget så de prøver å gjøre litt ekstra ut av det. Dvs før i tiden iallfall så måtte du begynne med emacs, og ingen fancy IDE, og du fikk lære litt C osv. Synes det var kjekt. Ntnu er bare standard norsk dataingeniør tror jeg, rett i eclipse/netbeans. Men om du er flink så spiller ikke plassen du studerer noen rolle, interessen og innsatsen har mye mer å si.
 2. Jeg kjenner en som fikk første jobb i staten. 530k som java utvikler, ingen erfaring. Du blir lurt.
 3. Om du ikke liker å programmere burde du nok tenke deg om dette er riktig for deg. Du har mange år foran deg med programmering hver dag. Om det derimot er snakk om at du er interessert, men synes det er vanskelig, så er det bare øving som hjelper. Jeg tror de fleste som har gått IT-studier synes enkelte fag bare er møkk. Jeg synes selv de matematiske og "logiske" fagene var helt forferdelige og altfor abstrakte når jeg studerte, men jeg klarte meg likevel. Ta et semester til og se hvordan det går. Prøv å øv deg på litt programmering utenfor skolen og se om det går bedre.
 4. Vil heller anbefale deg å ta datateknikk hos UiT på nett, eller å flytte til Gjøvik. Slike studier er lagt opp til at man møter opp og det er ikke alle forelesere som laster opp forelesningene når studiet ikke er tilpasset nett. Du må nesten høre med studieadministrasjonen dersom du vil ha et definitivt svar.
 5. Pære. Er det så vanskelig å forstå at styret skal bruke x antall kroner på hvert vindu? Det er ikke rettferdig at felleskapet skal betale ekstra fordi du har en fancy løsning som koster mer. Styret skal refundere deg for det vanlig listverk koster. Resten må du dekke selv. Sånn er det. Du virker ikke som en person som burde bo i borettslag.
 6. Dette er ikke skade på din boenhet. Det er vedlikehold, kanskje i seneste laget, men det er likevel vedlikehold. Synes du gjør deg vanskelig nå.
 7. Dersom du skal ha noe utover "standard" løsning så må du dekke dette selv. Hva som er standard må borettslaget bestemme.
×
×
 • Create New...