Jump to content

martin1d

Medlemmer
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

123 :)

About martin1d

 • Birthday 03/24/1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg vil si meg enig at rundt 50% av markedspris høres rimelig ut.
 2. Ville tenkt noe likt her også, blir en del redusert i verdi bare av å være brukt.
 3. Det kan ta utrolig lang tid, så ville kontaktet dem slik at de kan få sendt det illøpetav dagen!
 4. Gratulerer alle sammen!
 5. Fysisk er det mer eller mindre det samme, kanskje litt dårligere egentlig med tanke på at du må vise mye hensyn. Mentalt er det selvsagt en ego boost, men blir veldig individuelt.
 6. Hmmmm.... har du i det hele tatt registrert noe kontonr da, hvis du kun har mottatt kort?? Nei det har jeg ikke, er veldig skeptisk til hva dette er, men står det er fra lyoness.
 7. Nå skulle jeg inn å sjekke bankkontoen min (bank nr 2), så ser jeg at jeg har fått utbetalt over 4000kr (?) Jeg har verken rekrutert, betalt eller gjort noe som helst annet enn å få et slikt kort i 2016. Har noen av dere peiling på hva dette dreier seg om?
 8. Butikk A er medlem av lyoness og gir kundene 4% cashback på produktet sitt som koster 100kr. Butikk B er ikke medlem av lyoness og ikke gir kundene noe cashback, men har heller lavere priser pga de ikke trenger å betale kommisjon. Samme produkt koster 90kr her. Hvis du kjøper produktet hos butikk A har du ikke spart 4 kroner, det er bare en illusjon for å få deg til å bruke penger. Du har faktisk tapt 6 kroner siden konkurenten har mulighet til å selge det billigere pga lyoness.
 9. Skal du noe gøy i sommer?
 10. Jeg vet ikke helt hvordan det blir når du blir leid ut til et firma og skal jobbe en søndag. Hvordan er egentlig arbeidstiden din lagt opp? Men jeg regner med at uansett hva skal du ha 4 timer med hjelpearbeiderlønn med overtid den søndagen. Mer info skal være mulig å finne i bedriftens tariffavtale.
 11. Når jeg først ble introdusert for selskapet fikk han meg selvsagt til å registrere meg og få meg til å laste ned appen. Gikk inn for å sjekke tilbudet i bergen og det var jo helt elendig. Jeg går ikke til noe tilfeldig butikk bare fordi de gir meg 2% rabatt.. Aldri brukt det eller hatt muligheten til å spare noe.
 12. Nei, selvsagt ikke, hvis de garantert kunne 10 doble pengene hadde de aldri solgt dette til folk på gaten. Da hadde de gått til en bank og lånt pengene som de "trenger" og beholdt profitten selv.
 13. Dette er faktisk VG1 Automasjon. VG2 er en videreføring av det samme, bare med litt mer "kompliserte" problemstillinger, samt en del flere variabler å ta hensyn til. Er derfor jeg går gjennom VG1-pensumet igjen, for å friske opp litt. Er for mange år siden jeg gikk skole sist, så tenkte det var en god ide. Finner bøkene hos Adlibirs for 1400,- (VG1) og 1700,- (VG2) sånn ca (uten at jeg har sjekket prisene pr dags dato 06.04.2018), men det var noe sånt jeg måtte ut med. - B Tusen takk, blir en del år siden her også.
×
×
 • Create New...