Jump to content

Sheldon(

Medlemmer
  • Content Count

    152
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 :)

Recent Profile Visitors

1538 profile views
  1. Er det noen har som har studert master i folkehelsevitenskap? Har du fått en relevant jobb? Hvor lang tid tok det før du fikk denne jobben? Hva er lønnen? Hvilke jobber har du evt søkt på som du ikke fikk? hva var begrunnelsen? Og med en mastergrad, hva burde man forvente å få i lønn ved en 100% stilling?
  2. Når jeg f.eks bruker en artikkel som kilde i en oppgave jeg skriver, holder det med å referere til artikkelen selv om artkkelen oppgir kilden hvor de har hentet informasjon fra? Eller må jeg også bruke den kilden artikkelen har brukt?
  3. Skulle ta en kjapp bilvask(selvvask) ista, og tenkte ikke over at gulvet der er fullt av asfaltrester og mye annen møkk. Skoa ble svarte og seige under. Prøvde å vaske med håndkle og vann, men det hadde null effekt...Noen som har noen tips til hvordan man kan få sånn møkk av skoa?
  4. Jeg har fullført en bachelor hvor jeg har karakterene: 2 E, 7 D, 2 C og 2 B... De to E karakterene kommer jeg til å ta opp igjen neste år, kanskje noen av D'ene også. Men sånn som karakterene er nå, hvor stor betydning vil de ha i jobbsøking? Er det helt håpløst? Hvilke erfaringer har dere rundt arbeidsgivers ønske om å se karakterene? Også klarte jeg såvidt komme meg inn på master i høst, og fikk i dag igjen første eksamen hvor det også ble en E... Denne karakteren kommer jeg også mest sannsynlig til å ta opp igen, da jeg før eksamen egentlig følte jeg hadde god oversikt over emnet(noe jeg tydeligvis ikke hadde). Det skal også nevnes at jeg i studietiden har jobbet 2 jobber, en som er litt relevant i forhold til utdanning og en som ikke er det, og da har det blitt jobbing mellom 3-5 dager hver uke. Kan dette overveie litt svake karakterer? Samtidig så har jeg prøvd å satset langrenn mens jeg har studert, vis det har noe å si. De beste resultatene jeg kan vise til er topp 100 plassering i Vasaloppet og birken... Dette er også noe av grunnen til at jeg har valgt å jobbe en del, da det ikke er gratis å satse langrenn, samt at jeg ikke har økonomisk sterke foreldre som kan sponse veldig mye. Men har også jobbet for å få arbeidserfaring. Så, hvor hvor mye betyr karakterene, både de på bacheloren og den E'en jeg har fått på masteren? og kan jobberfaringer veie opp for litt dårlige karakterer? Kan også nevne at utdanningen er helserelatert.
×
×
  • Create New...