Gå til innhold

Sheldon(

Medlemmer
  • Innlegg

    167
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

2 343 profilvisninger

Sheldon( sine prestasjoner

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg betaler nå i måneden ca 3000 kr i forsikring hos Gjensidige, som blir 36 000 kr i året. Har reise, hus pluss (med råte, skadeinsekter og naturskader), innbo, bil pluss, personforsikringer (ulykke, alvorlig sykdom, behandling og uførepensjon). Er dette en grei pris, eller burde det være mulig å betale mindre med like forsikringer? Hvordan eventuelt forhandle pris? Hvor mye betaler dere og hvilke forsikringer og forsikringsselskap har dere? Også renter på boliglån. Rentene på boliglånet har siden jeg kjøpte boligen for 4 år siden økt med litt over 3000kr, hva er utsiktene her? vil det noen gang komme tilbake til samme nivå? Er vel mulig å forhandle renta også? Hvordan gå frem og hvor mye kan det være mulig å spare her?
  2. Her røk plutselig både vaskemaskin, bil og lås på ytterdør nesten samtidig. Pluss kommunale avgifter og andre faste utgifter, ble lønna litt i minste laget den måneden her. Men er det da mulig å slippe å betale huslånet for en måned? Går bankene med på å pause betaling en måned? Skjønner da at de neste innbetalingene blir litt høyere
  3. Stefan Strandberg må legge opp etter livstruende blodpropp i foten. Hva kan være grunnen eller hva gjør så en blodpropp stopper karrieren hans? vet at blodpropp kan være alvorlig da en i nær slekt har amputert deler av en fot etter blodpropp. De har vel fått fjernet blodproppen, og etter å ha sett klipp der Strandberg tar farvel med VIF-spillerne, så ser det ut som han går vanlig og ser oppegående ut. Skjønner det er legene som anbefaler stopp av karriere, men jeg blir nysgjerrig på hvorfor blodproppen fører til det?
  4. Ble nettopp oppringt fra to norske numre, som mest sannsynlig var svindel. Svarte på den første og fikk høre at det var noe indiske greier og la fort på. Rett etterpå ringte de opp igjen med ett annet norskt nummer, men da svarte jeg ikke. Han viste også navnet mitt… Men i og med at jeg svarte på den første, kan noen ting skje nå? Numrene var +47 461 79 922 og +47 466 55 883. Er vel mest sannsynlig spoofing.
  5. Maks 300k. Bor på landet et sted med kalde vintre, så fossilbil hadde vært det ideelle. Men Fossilbiler skal vel fases ut. Hvilken av bensin eller diesel bruker minst, hvis det er noen betydelig forskjell på det?
  6. Vurderer å bytte min outlander phev i en annen, da jeg synes den er litt for glad i bensinen etter strømtom. Hvilke biler med firehjulstrekk kan dere på forumet her anbefaler? Ønsker meg en bil med litt størrelse da jeg er høy og fordi jeg ofte har med en del bagasje
  7. Hvor ofte økes lønna i staten? Har fått tilbud om en jobb i stillingskode 1434 rådgiver i staten(NAV), som lønnes i lønnstrinn 57-64. Fikk tilbud om ltr. 60 som tilsvarer 584 500kr. Det står minimum bachelor i stillingsutlysninga. Jeg har en mastergrad som er relevant for denne stillingen, og synes jeg kan være kvalifisert til noen lønnstrinn høyere(?). Har ikke takket ja til stillingen enda, så muligheten til å forhandle lønn er jo der, hvis det er verdt forsøket? I den Forrige jobben tjente jeg over 600 000kr, hvis dette kan brukes i en evt forhandling. Grunnen til jobbytte er at den nye jobben er mye mer relevant til utdanning enn forrige jobb.
  8. Bytter snart jobb og har ikke brukt noen feriedager i nåværende jobb i år. Er det mulig å få disse dagene utbetalt i peng?
  9. Hvor lange er skoledagene for elever i barneskolen? Er det forskjell mellom 1-4 og 5-7? hvordan er skoledagen for lærere i disse klassene? Er det mye jobb utenom undervisningene? Regner med det er planlegging, retting, møter og rapportering, men hvor mye tid og arbeid går med på det? Og hvis elevene har kortdag og slutter i kl 12-13 tiden, er det da mye arbeid etterpå? Kan man dra fra jobb rett etter siste skoletime, hvis det ikke er møter e.l., og gjøre forefallende arbeid når man vil i løpet av dagen? Også når man ikke har godkjent lærerutdanning, men allikevel skal jobbe som lærer, i hvor stor grad får man da ansvaret for planlegging, retting, møter og rapportering? Min bakgrunn + PPU(som skal tas i vinter) gjør meg først og fremst til kroppsøvingslærer.
  10. Det betyr altså at hvis jeg har 2500kr før skatt om dagen i nåværende jobb, så er det det jeg vil få fra nav i sykepenger selv om jeg står uten jobb etter oppsigelsestid?
  11. Hvis jeg er sykemeldt i oppsigelsestiden og fortsatt er det siste dagen i oppsigelsestiden. Hva skjer med sykepengene etter siste dag av oppsigelsestiden, hvis jeg ikke har en ny jobb? Forsvinner de? Reduseres de? Blir de like mye som om jeg skulle hatt jobb?
  12. Jeg har idrett og mastergrad nå og tenker å ta PPU til høsten. Da blir det jo kun fagdidaktikk i kroppsøving. Hvis jeg senere ønsker å ta enda ett fag, må jeg da ta fagdidaktikken i det aktuelle faget, eller hvordan blir det da?
×
×
  • Opprett ny...