Gå til innhold

Linaria1

Medlemmer
  • Innlegg

    499
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Linaria1

  • Bursdag 13. mai 1991

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Nylige profilbesøk

2 876 profilvisninger

Linaria1 sine prestasjoner

86

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg bor i Skottland! Beste landet 🥰
  2. Hahaha jepp. Blir hjemme i noen måneder etter det 😛
  3. Peru og Bolivia om et par uker.
  4. Thailand, Vietnam, Bali og Singapore var gøy. Ble dessverre dårlig og gikk glipp av Kambodsja. Den svir, men hadde ikke noe valg. Får ta Chiang Mai, Laos og Kambodsja på en annen tur. Neste blir Stockholm til helga for å treffe noen venner.
  5. Hatt noen dager på Bali nå, egentlig veldig koselig i Ubud. På fredag blir det Singapore.
  6. Skal til Thailand, Vietnam, Bali, Singapore og Kambodsja i mars. Reiser på søndag. Og overnatting i Istanbul på vei dit.
  7. Linaria1

    Flere språk

    Norsk morsmål, studerte også dansk og svensk på universitetet, i tillegg til spansk, islandsk, kinesisk, gælisk og irsk. Kan selvsagt engelsk, og nå studerer jeg japansk. Jobber som oversetter, så alltid greit med ekstra språk i jobben, men lærer også bare for gøy.
  8. Jeg kjenner flere som har fått denne, og jeg har også fått en selv fra et kapselhotell i Tokyo. Vet også om flere som har blitt lurt, så fint at du sier fra! Heldigvis visste jeg om det og satt omtrent klar og ventet da jeg fikk min.
  9. https://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-68022288 Og drap. Greit å passe på, kanskje mer forsiktig noen steder enn andre, men jeg kjenner en del menn som reiser med en "ingenting kan skje med meg"-holdning.
  10. Blir Tirana og Podgorica om et par uker.
  11. Meetup.com har treff flere steder i verden, Couchsurfing også. Eller så kan du melde deg på kurs eller pub crawls?
  12. Da kom jeg hjem fra Tokyo i går kveld. Neste tur blir Tirana i Albania med et par venner neste måned.
  13. Jeg bruker nå Ubigi i Japan. Helt flott. Kosta 150 kroner for 10gb data i 30 dager. Man velger bare hvilket SIM man bruker til data, som robertaas skriver over her. Jeg har kode for 20% avslag hos Ubigi om noen skulle trenge det.
×
×
  • Opprett ny...