Jump to content

Linaria1

Medlemmer
 • Content Count

  450
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

70 :)

About Linaria1

 • Birthday 05/13/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Forstår ikke helt hvorfor du sier at november ikke er en bra måned å besøke Sør-Korea og Japan? Jeg har vært i Japan i november og det var helt nydelig. Jeg foretrekker at det er litt kjøligere heller enn masse luftfuktighet og varme. Selvsagt er cherry blossom "beste" sesongen å besøke Japan, men det er ikke sånn at man må være der akkurat da for å få en fin tid. Alle stedene jeg leser sier også at november er en flott tid for Japan og Sør-Korea, det samme med Taiwan. Utenom at det ikke er på det varmeste, så ser jeg ikke noe galt med denne sesongen noen av stedene, men jeg får faktisk all-in for å besøke steder når det ikke er varmt. Jeg var i Sør-Amerika i juli, er i Australia i mai. Jeg tåler ikke varme. 22 grader og sol i Brisbane var helt maks av det jeg holder ut. Også er det fullt av insekter, man må ta på solkrem hele tiden, man blir fortere sliten, trenger mer vann. Nei, takke seg til en høstjakke og et lite skjerf. Så lenge det ikke er midt i en tropisk regnsesong, klarer jeg meg helt fint.
 2. Tusen takk for tips Har en koreansk restaurant i Edinburgh som jeg virkelig elsker, men unngår å spise kimchi der. Tror jeg skal overleve maten likevel. Er dessverre utrolig sart for sterk mat (det er fryktelig irriterende og ikke frivillig), og jeg vet at maten i Korea kan være sterk, men jeg tenker å bare prøve meg frem og finne ting jeg kan spise. Er utrolig glad i japchae, for eksempel.
 3. Da blir det Edinburgh - Tokyo - Seoul - Taipei - Seoul - Tokyo - Edinburgh i nov/des. Ble jo fryktelig til flyception her, men det endte opp med å bli enkleste og billigste alternativ hvis jeg ikke ønsket å møtte stokke fryktelig mye om på flyselskapene. Får besøkt både Korea og Taiwan! Spennende og litt skummelt, men føler meg svært komfortabel i Japan nå, så tror det skal gå helt fint. Flyr Air France (som vanlig), Japan Airlines og China Airlines. Men er relativt korte turer med de to siste. Jeg må bare si at maten her i Australia har vært skuffende. Har prøvd mye forskjellig. Har veldig sjelden fått en positiv overraskelse, men det meste har vært smakløst og utrolig mye fett, så nå gleder jeg meg fryktelig til Japan, Korea og Taiwan, selv om det er lenge til.
 4. Ja, det er det jeg er vant til, så etter å ha kommet meg gjennom alt av kontrollet og sto ved gaten, tenkte jeg at nå fikl jeg beholde vannet, men de sjekket sekken og tok flaskene som en del av ombordstigningen. Helt nytt for meg.
 5. Enig at det er lurt å komme seg ut i solen. Var dessverre verken basseng eller sol her da jeg ankom. Jeg lager alltid flotte planer for hvordan jeg skal takle jet lagen, men dessverre har jeg null selvkontroll når det kommer til søvn. Jeg legger meg når jeg er trøtt og står opp når jeg ikke lenger er trøtt. Utover det har jeg fryktelig små marginer for hva jeg klarer å holde ut. Det begynner å gå seg til litt nå da. Våknet klokka fire i morges, og nå skal jeg ta tog til Sydney som ankommer klokka ni i kveld. Jeg drikker forresten aldri alkohol eller kaffein på fly. Mest fordi jeg blir så utrolig dehydrert på fly. Jeg ber om vann hvert 10. minutt omtrent som det er. Jeg hadde med meg fire vannflasker i håndbaggasjen og trodde alt gikk fint, men så tok de dem faktisk fra meg ved ombordstigning i Dubai! Ante ikke at det var en noe de gjorde.
 6. Vi skal til Boston for å dra på konsert, så den timingen passer helt fint. Jeg elsker også Japan i november. Ikke for mange turister og ikke for varmt. Jeg foretrekker å reise til steder når det er kaldt da jeg ikke holder ut i varmen. Derfor jeg er i Australia i mai. Jeg sliter med søvn når jeg er hjemme uansett. Det er et problem jeg har hatt lenge, men jeg klarer meg hjemme fordi jeg jobber frilans og kan styre mitt eget døgn. Jeg sliter også med å sove ordentlig på fly om jeg bare må sitte rett opp og ned, altså ikke har en seterad jeg kan legge meg ned på. Denne gangen reiste jeg i rundt 27 timer med rundt tre timers søvn og var fremme i Melbourne klokken fem om morgenen. Hvordan i all verden skal jeg da holde ut til klokka åtte på kvelden før jeg legger meg? Jeg var så trøtt at jeg nesten besvimte Det fossregnet også, så var ikke lett å være ute i sollys. Men jet lag er jo et ganske kjent fenomen, så tror heller det er du som er litt uvanlig hvis du aldri hatt hatt problemer med dette uansett hvor mange tidssoner du reiser. Vanligvis prøver jeg å bestille reise slik at jeg ankommer destinasjonen på kvelden, for da kan man gå rett og legge seg og det pleier å gå veldig greit, men er ikke alltid dette passer med flymuligheter og priser. Det som er fint for meg er at jeg vanligvis har et par uker med normal søvn når jeg kommer hjem til Europa igjen, da min normale døgnrytme hjemme går fra rundt 5:00 - 13:00, og det passer ganske dårlig med resten av samfunnet.
×
×
 • Create New...