Jump to content

leonthine

Medlemmer
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 :)

About leonthine

 • Birthday 07/05/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Folk må faktisk forvente såpass små "plager" når de bosetter seg i tette leilighetskomplekser. Så lenge du ikke bryter med reglene i borettslaget for ro og orden og ikke overdriver med støy o.l. får hun nesten bare finne seg i det. Bor på samme måte selv. Barn som roper tidlig søndags morgen er irriterende, men det er noe jeg visste var en del av pakka når jeg bosatte meg her.
 2. ah, ja dere har så klart helt rett, Herr Brun og Krikkert! Skulle nok bladd litt opp før jeg stolte for mye på hukommelsen
 3. ja soving ble det, men det var lesesal fra 8 om morgenen til 22 om kvelden. Hva som fungerer for folk er veldig individuelt men noe som hjalp meg å holde orden var at jeg holdt en oversikt med at jeg førte opp antall timer jeg brukte på hvert fag slik at jeg kunne se hvilke jeg nedprioriterte i alt kaoset
 4. Jeg vil nok si at her har X bidratt til skaden sin selv ved at hun ikke vil gå og stå på egne ben og provoserer dere til at dere flytter henne med makt. Min mening er at det subjektive skyldkravet ikke oppfylles på grunn av at hennes egen medvirkning til hendelsesforløpet. Her fremstår hennes oppførsel som det for meg som er mest "klandreverdig" og ledende til utfallet, i forhold til hvordan dere reagerte som etter min mening ikke er "over streken".
 5. Jeg tok opp 8 fag et halvår samtidig som jeg gikk på fulltidsstudie og hadde deltidsjobb. Ble 9 eksamener i mai og 2 i juni, det.. Det var så klart helt utrolig beinhardt og måtte en ekstrem disiplin til som jeg egentlig ikke har. Men jeg fikk meg inn på det jeg ville da jeg oppnådde gode resultater på alt Et slikt løp krever imidlertid utrolig jevnt arbeid. Hører vell for opplysningens skyld til historien at jeg fikk nervesammenbrudd i en av eksamenene pga. presset (men det gikk altså bra alikevell) Lykke til!
 6. slike ting er så individuelt og personlig at det finnes ikke noen fasit. Det avhenger så utrolig mye av personlighet. Hvis det er til noen slags hjelp kan jeg fortelle litt om meg og hvordan jeg vet at jeg elsker mannen min, selv om jeg kan være avvisende og være litt "lei" av han av og til. Ofte vil jeg ikke kysse han og blir kanskje irritert når han holder rundt meg og prøver å være kjærlig mens jeg helst bare vil tømme oppvaskmaskinen i fred. Sånn blir det for min del, det er samlivet, jeg blir glad når han kommer hjem, savner han, smiler når jeg ser han sove som en liten gutt, og elsker å ha sex med han selv om det ikke frister like mye hver gang. Om jeg var deg ville jeg sagt det som det er, prøvd å ta en del av skylden ved å si at jeg ikke visste om det var meg selv og mitt "humør" (av mangel på bedre ord?) eller følelsene, fått partneren til å akseptere en liten "pause" der jeg kanskje tok noen dager på hytta alene eller noe for å sortere følelsene. Du kan ikke presse deg selv til å elske noen hvis du genuint ikke gjør det, men det kan nok være lurt å ikke dra noe sted før du vet hva du vil.
 7. lata som alle hørte feil, da de så rart på meg så jeg rart på dem. Rødmer enda av å tenke på det. haha
 8. Bli det du vil bli, ellers vil du bare angre på at du ikke satset og fant ut hva du egentlig var god for. Nå virker sikkert et år ekstra med arbeid for å ta opp fag eller noe sikkert som all verdens, det gjorde det for meg da jeg gikk på videregående, men tro meg det er det ikke. Vet flere som har tatt opp fag i alt fra ett til tre år for å komme inn på jus og medisin, eller tok et studieår med noe annet for å få ekstra poeng. Det er de absolutt færreste som går direkte fra vgs inn på medisin har jeg hørt, så det er på ingen måte et nederlag, selv for dine høye mål.
 9. jeg er ganske distre av meg fra tid til annen, hender seg jeg plaprer ut noe helt annet en det som det blir snakket om, oftest fordi jeg tenker på noe annet. Flauest da jeg ble spurt om noe under en familiemiddag og bare svarte med navnet på gutten jeg var hemmelig forelsket i.
 10. Hvis det ikke var vanskelig og demotiverende ville "alle" vært leger, ingeniører og høyesterettsdommere.
 11. At han er snillere en meg, at han alltid sier ja når jeg kommer med tåpelige ideer og ombestemmer meg hele tiden, at han slår meg på rompa hver gang jeg går forbi men kysser meg i panna og kaller meg vakker like ofte. og at han er forutsigbar. Før var det kjedelig, nå er det betryggende og godt. Heldig er jeg!
 12. Har en veninne som studerer i Polen. De lever som konger, bor i pent house leilighet for et par usle tusenlapper i måneden.
×
×
 • Create New...