Gå til innhold

PS4 vs. Xbox One


Xbox One vs. PS4!  

1 193 stemmer

  1. 1. Kommer du til å velge PS4 eller Xbone?

    • PS4
      681
    • Xbox One
      226
    • Begge
      125
    • Ingen av dem
      160


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

MS har ikke sagt at konsollen blir tre ganger bedre med skyen, get your facts straight. Og ja, det er mange ting som kan bedres med skystøtte og det blir spennende å se hvordan de materialiseres i

 

Siden du mener jeg har totalt feil så please tell me how the cloud will work?? :hmm:

 

Å ikke link meg til noen forklaringer, for føler samme hvor jeg leser om cloud ting så blir jeg ikke smartere.....

Endret av Leffi78
Lenke til kommentar

 

titanfall vil bruke cloud system på både xbox 360, xbox one og pc etter hva jeg leste en eller annen plass, så ser ut som x-one ikke får noe eksklusitet på cloud, å det blir dedi servere etter hva Respawn sier, regner med det er grunnen til att de bruker clouden + for å få bedre ai på alle bottene som vil løpe rundt, så lurer bare på hva som skjer viss internet kutter under oppdateringa av ai?? vil alle ai styrte spillere bli idioter å bare stå å måpe, eller sette seg fast i vegger rundt forbi?? kan jo bli en morsom opplevelse dette for xbox, pc spillere... :wee:

 

 

De bruker ikke cloud-funksjonene til å få bedre kunstig intelligens på for eksempel boter. Den er til å drive rutiner i massive, åpne verdener.

Lenke til kommentar

Om Sony med kommende PS4 tar den samme veien som Microsoft gjorde med X1, så er dette tidenes værste år noensinne for min del.

Jeg blir garantert bitter om Sony ikke lanserer PS4 dette året, hadde sett frem til flere next-gen maskiner i hjemmet.

 

Noen måneder går etter Microsoft's E3 pressekonferanse: Norge får ikke den før 2014 tidligst.

 

Heldigvis så er ingenting lovet fra Sony enda, dem sa kun 2013.

Det gjorde Microsoft's så elegant med den lista der Norge var nevnet skulle få X1 i 2013. Så nå er det bare vente å se hva Sony finner på :)

Endret av iL Sephiroth
Lenke til kommentar

Sony dreit i masser på ryggen til Microsoft. So much win.

Er uenig i det, sony hadde veldig få interesante spill, begynnte faktisk å le når de viste spilla som de brukte kontrolleren til bevegelse styring.

Eneste positive var vel at den kommer til norge i år, jeg bestiller ikke noen PS4 enda hvertfall, holder meg til Xboxen som forhåpentligvis kommer ganske likt med PS4.

Lenke til kommentar

Det kommer an på hva du liker. Tro meg, Playroom var ikke høydepunktet.

Tenkte spesielt på lanseringsdatoen, muligheten til å bytte mellom Twitch og Ustream, gratistjenestene og sist, men ikke minst, kommentaren til sjefen rettet mot Microsofts tankegang.

 

Jeg telte flere Indiespill som virkelig fanget interessen min. Helt ærlig hadde jeg ønsket meg flere AAA-spill, men som de sa kommer det mer av dette på PAX osv.

Både Santa Monica, Naughty Dog og Media Molecule har forøvrig PS4-spill under utvikling.

Lenke til kommentar

For min del ble det med ett mye jevnere mellom Microsoft og Sony.

De ordlegger seg ganske smart når de sier "console exclusive debut", noe som betyr at en ikke kan være sikker på om de vil komme ut til XBO eller ikke, men spill som The Witness, Transistor, Rogue Legacy, Hotline Miami, N++ osv er solide argumenter for å skaffe seg en PS4.

Så langt er det MS som har vist frem de mest interessante AAA-spillene, mens Sony har vist frem de mest interessante indie-spillene. MS har dog gitt lovnader om flere indie-spill mens Sony har uttalt at de skal vise frem flere AAA-spill.

Vi har noen spennende måneder foran oss. :)



  • Liker 2
Lenke til kommentar

Synes etter E3 og veien hit og med Gamescom så står PS4 og XBO likere en noen gang. Det eneste som skiller seg ut er at XBO selges med Kinect, ellers er dette to systemer som blir så si identiske.

 

Jeg tviler sterkt på at en kommer til å få en dårligere konsoll opplevelse enten en velger XBO eller PS4. Dem er rett og slett for like.

 

Indie utviklere er tydeligvis veldig populært hos Sony og hadde ikke MS tatt følge og gjort det samme så ville nok PS4 ha et lite overtak. Personlig synes jeg det aller meste som Indie utviklere lager blir for sært, og jeg kan ikke se helt for meg at den gjennomsnittlige konsoll spiller vil kjøpe eller bruke mye tid på det meste som Indie utviklere lager. Da det er rett og slett for sært.

 

Men innimellom så kommer det noen perler som Minecraft og Journey for å nevne et par, men dem er vel mer unntaket en normen.

 

Med to konsoller som er nesten kloner av hverandre så kommer det hele ned til hva venner har, preferanser på kontroller og brukergrensesnitt og ikke minst hvilke eksklusive spill dem får.

 

Med andre ord så har ingenting forandret seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...