Gå til innhold

? Windows 8 er et godt produkt!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

WIndows 8 er i og for seg et selvmordsforsøk.

 

I steden for å bygge opp PC platformen, så bygger de den ned til tablet. Med Win8 fjerner de alle fordelene man hadde med en dekstop, of presser brukerne over i et marked der det allerede er et produkt som går Microsoft og Surface en HØY gang, nemlig iPad.

 

Hvorfor skal noen kjøpe Win8?

Jo, fordi de vil ha en bra desktop. Jeg vil ikke ha en touctablet. Da hadde jeg kjøpt iPad, som er MYE bedre til akkurat det.

Lenke til kommentar

Windows 8 er sjanseløst. Det mangler en rekke funskjoner som folk ønsker og har en mengde funksjoner som folk ikke ønsker. Spesielt snikinnføringen av låst PC-platform er forkastelig.

 

Det er ikke Windows 8 i seg selv som er det verste, men hva som kommer etter ved at folk støtter nr 8. Her er det inkrementialismen som råder. Trinn for trinn skal PC-platformen låses og bruken skal dummes ned til et ubrukelig nivå.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Noko av det Microsoft har gjort mest gale, er å implementere metro på server sida... trur det er særs få som ynskjer å bruke touch på serveren når ein jobbar i f.eks. AD eller MDT (så og sei alt eigentleg), ekstremt upraktisk.

 

Jeg kan se for meg at frustrerte forbrukere hadde lekket over til piratkopierte Windows Server-kopier om de ikke hadde tatt det valget. Når Microsoft svømmer mot shitstormen, så da får de jammen meg være bastante også og ikke gi etter for press. Om Microsoft gir etter så er det meningsløst å konvertere hele brukerbasen.

 

Etter min mening er et operativsystem godt når det gir hva brukeren vil ha. Jeg har ikke touchskjerm på mine datamaskiner og jeg er ikke interessert i en touchskjerm. Dette gjør at Windows 8 blir veldig lite attraktivt for meg, selv om det er et spennende konsept.

Lenke til kommentar

Det eneste problemet Win 8 har er at Win 7 er det perfekte OS :/

 

Ja, hvor er logikken i å bevege seg i feil retning ved å installere Windows 8 på en maskin?

 

Folk må slutte med "Det nyeste er alltid best"-tankegangen. Det beste er best enten det er to måneder eller ti år gammelt.

Endret av BadCat
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Windows 8 er et god produkt i bunn. Det er godt optimalisert, har et flott design og kjører lettere enn Windows 7, MEN: Den mangler startknappen.

 

Startknapp er et must for meg og veldig mange andre. For meg skulle Windows 8 i bunn og grunn vært et optimalisert Windows 7 med ny utforsker og nytt design. Det er for meg to hovedpunkter til hvorfor jeg ikke har valgt det enda og det er først og fremst tiles systemet som ikke egner seg for noe annet enheter med touch. Startknappen er også en stor turnoff. Den kan erstattes med 3.parts løsninger, men det vil aldri være helt integrert i Windows.

 

Slutt og syt, og lær deg å bruk startskjermen istedenfor, den gjør akkurat det samme. Problemet er vel du sammen med alle andre syterene ikke vet hvordan man bruker den.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Selvfølgelig vil Microsoft forsvare produktet sitt, de hadde sagt det samme om det krasjet og blåskjermet hvert 5 minutt også.

Akkurat som Canonical forsvarer sin fæle Unity.

 

Sannheten er at bedriftene og forbrukerne ikke vil ha Win 8, og hadde det ikke vært for oppgraderings tilbudene og den lave start prisen, så hadde Win 8 solgt betydelig dårligere enn Win 7.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Windows 8 er et god produkt i bunn. Det er godt optimalisert, har et flott design og kjører lettere enn Windows 7, MEN: Den mangler startknappen.Startknapp er et must for meg og veldig mange andre. For meg skulle Windows 8 i bunn og grunn vært et optimalisert Windows 7 med ny utforsker og nytt design. Det er for meg to hovedpunkter til hvorfor jeg ikke har valgt det enda og det er først og fremst tiles systemet som ikke egner seg for noe annet enheter med touch. Startknappen er også en stor turnoff. Den kan erstattes med 3.parts løsninger, men det vil aldri være helt integrert i Windows.

 

Hør, hør! Og når de nettopp avkreftet at Start-menyen kommer tilbake så ble jeg skuffet, fordi jeg trodde Microsoft hørte på brukerne for en gangs skyld og tok til fornuften. Men akk, nei...

 

Det bryter mye mindre med arbeidsflyten å ha en Start-meny enn at alt man ser forsvinner og man tas til en egen fullskjermsmeny. Det kan f.eks. være en fordel å se kommandoene det referes til i en guide mens man skriver det inn direkte i "Kjør.." boksen, bare for å nevne noe.

Endret av Nator
Lenke til kommentar

"Kjør" boksen har du med Windows+r. Velger du kjør/run i startmenyen åpnes den bare som et lite vindu i desktop som i W7, så du ser alt du trenger å skrive.

Men jeg ser poenget ditt. For min del spiller det ingen rolle hva som er på skjermen mens jeg trykker win og skriver inn hva jeg vil ha opp, men skjønner enkelte ønsker det.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Startknapp er et must for meg

Hvorfor det?

 

Hva under startknappen er det du bruker ofte? Har ikke savnet startknappen et sekund etter at jeg byttet for en stund tilbake.. :)

 

Men det det er 2 ting som fikk meg til å snu tilbake til win 7.

 

1. De tvinger deg til å må ha en jevla MS konto, ser også ut som du må koble ms kontoen din sammen med skyp kontoen din for å få starte skype (ikke sikker da jeg ikke fikk innstalert skype for det jeg ikke vil bruke en jevla MS konto).

 

2. "apps" nekter deg å kjøre i annet en fullscrean.

 

Får de fikset opp i disse 2 tingene skal jeg gi win 8 enda en ny sjanse.

Nei, du trengeri kke MS Konto, du kan fint opprette en "Lokal Konto" (Samme som Windows 7 og før bruker). Windows Store apps'a kjører i fullscreen ja, men de er jo hovedsaklig tiltenkt nettbrett. Har du feks en stasjonær PC så ser jeg ikke helt poenget med disse appsa, ellers finnes det tredjepartsløsninger som får Appsa i 'window mode'.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det meste av kritikken er snart et halvt år gammel og de fleste som har jobbet mye med Win8 i etterkant har forandret mening underveis. At man er nødt til svare på dette ennå er merkverdig. Det meste av kritikken går også på ting man enkelt omgår om man faktisk tar seg tid til å lære de nye tingene.

Endret av Theo343
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dette er min mening, hva andre synes er deres mening. Hvordan en bruker datamaskinen er individuelt. Men for min del er ikke ikke Windows 8 et godt produkt, de har bakt inn mer "dritt". Apps er noe dritt, og tiles er forferdelig. Det tar lengre tid å finne programmet, og jeg føler hele dritten er todelt. Noe som er helt på tryne, apps kjører i egen "del" noe som også er helt forferdelig.

 

Nei her har de for min del kjørt dritten i grøfta, Windows 7 på meg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...