Jump to content

007CD

Medlemmer
 • Content Count

  10170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1938 :)

About 007CD

 • Birthday 12/23/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23698 profile views
 1. Bra at det kommer, men samtidig sitter jeg en fæl følelse av at dette er for å si at spillerne må fikse spillet selv. Noe likt det som har vært for Bethesda hvor en god del små bugs har fått uoffisielle patcher.
 2. For andre i samme situasjon så vil jeg si at Jernia har Blårens, men du kan også finne den på byggvare butikker som Coop Bygg, mulig du kan også skaffe en fra Byggmakker også. Sannsynligvis billigste og beste man kan få for enkel og generell elektronikk rens.
 3. Huff nei! Du får jo også ett nytt overvektsproblem. "Jeg må til legen på slankern etter kampen igår, jeg gikk opp 50kg etter en duell med en fyr med mp5"
 4. Ellers så spørs det på alderen på oppgaven også. Havner du tilbake på 90 tallet og utover mot 2000, så var det jo den store "Kondensator syken" https://en.wikipedia.org/wiki/Capacitor_plague Hvor en formel gjorde at kondensatorene var glade i å gjøre om elektrolytten til hydrogen og hvor de efter hvert ville poppe toppen.
 5. Beste tingen nettleser leverandører kan gjøre er å ta ett godt tak i nettside notifikasjoner og røske til og få den bort. Fy flate denne lager mye kluss hos de fleste, og de færreste ønsker den når de vet hva den gjør.
 6. Spørsmålet du sitter igjen med er ganske enkelt, hvor mye er dataene verdt til deg i kroner og øre. Da har du svaret på om du vil forsøke datarekonstruksjon eller ei hos noen og kostnaden.
 7. Men da har allerede toget gått som det har uansett, så konsekvensen blir nok mye tårer på kontoret til sjefene i Rockstar og mye bruk av Kleenex
 8. Løsningen her er rett og slett, slippe alt av kildekode og la det spre seg. Så får Rockstar ett helvete med ørt og førti modder hvor noen koster store summer å spore opp for å dra for retten, og hvor sluttresultatet er rødt blekk... For DET er de redde for.
 9. Helsike! Ser at passordet for switchen min har havnet på 4 plass, det var jo styggpopulært for ikke så lenge siden
 10. EN ting er sikkert, sider som har nedlasting av nettleser BURDE støtte alt fra nye versjoner av nettlesere til hundgamle søppelversjoner, slik at man får hentet ned noe bedre enn søpplet man kanskje sitter på.
 11. Hoppet glatt over Windows phone siden det var lansert. Var det en ting jeg aldri har likt så har det vært Windows, og når jeg har valget på en helt ny plattform så var Android med Linux i grunnen ett lett valg. I etterkant så var spesifikasjonene på de telefonene også bedre og enklere å ha med å gjøre.
 12. Ja, kortene fra Mac maskinene var dyrere i sin tid. Og i etterkant så fungerer de ikke i vanlige PCer heller, og det er ingen enkel måte å modde de til å fungere heller
 13. Joda, det som klassifiseres som angrep er nok alle Kina botene som banker på SSH, FTP og Windows Remote desktop portene, disse herjer støtt og stadig. Og en eller annen gang så dukker det opp noen fra Israel som prøver merkelige kommandoer før de forsvinner.
 14. Flotte greier i teorien, men om produsentene av dingsene følger samme filosofi som før så spiller det ingen rolle om det er basert på Windows, Linux, Mac eller Whatever OS da sikkerhetsproblemene ofte skyldes latskap og dårlige prioriteringer når det tilpasses bruken sin. Så ja, bedriften er fortsatt ikke trygg for kaffemaskinen som er tilkoblet WiFi som bestemmer seg for å sende data til mannen i Kina.
 15. 007CD

  Trippel monitor

  Har du tenkt å benytte deg av Eyefinity / Nvidia Surround eller skal dette være 3x separate skjermer?
×
×
 • Create New...