Jump to content

007CD

Medlemmer
 • Content Count

  10165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1937 :)

About 007CD

 • Birthday 12/23/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23269 profile views
 1. Spørsmålet du sitter igjen med er ganske enkelt, hvor mye er dataene verdt til deg i kroner og øre. Da har du svaret på om du vil forsøke datarekonstruksjon eller ei hos noen og kostnaden.
 2. Men da har allerede toget gått som det har uansett, så konsekvensen blir nok mye tårer på kontoret til sjefene i Rockstar og mye bruk av Kleenex
 3. Løsningen her er rett og slett, slippe alt av kildekode og la det spre seg. Så får Rockstar ett helvete med ørt og førti modder hvor noen koster store summer å spore opp for å dra for retten, og hvor sluttresultatet er rødt blekk... For DET er de redde for.
 4. Helsike! Ser at passordet for switchen min har havnet på 4 plass, det var jo styggpopulært for ikke så lenge siden
 5. EN ting er sikkert, sider som har nedlasting av nettleser BURDE støtte alt fra nye versjoner av nettlesere til hundgamle søppelversjoner, slik at man får hentet ned noe bedre enn søpplet man kanskje sitter på.
 6. Hoppet glatt over Windows phone siden det var lansert. Var det en ting jeg aldri har likt så har det vært Windows, og når jeg har valget på en helt ny plattform så var Android med Linux i grunnen ett lett valg. I etterkant så var spesifikasjonene på de telefonene også bedre og enklere å ha med å gjøre.
 7. Ja, kortene fra Mac maskinene var dyrere i sin tid. Og i etterkant så fungerer de ikke i vanlige PCer heller, og det er ingen enkel måte å modde de til å fungere heller
 8. Joda, det som klassifiseres som angrep er nok alle Kina botene som banker på SSH, FTP og Windows Remote desktop portene, disse herjer støtt og stadig. Og en eller annen gang så dukker det opp noen fra Israel som prøver merkelige kommandoer før de forsvinner.
 9. Flotte greier i teorien, men om produsentene av dingsene følger samme filosofi som før så spiller det ingen rolle om det er basert på Windows, Linux, Mac eller Whatever OS da sikkerhetsproblemene ofte skyldes latskap og dårlige prioriteringer når det tilpasses bruken sin. Så ja, bedriften er fortsatt ikke trygg for kaffemaskinen som er tilkoblet WiFi som bestemmer seg for å sende data til mannen i Kina.
 10. 007CD

  Trippel monitor

  Har du tenkt å benytte deg av Eyefinity / Nvidia Surround eller skal dette være 3x separate skjermer?
 11. Bare flytt ivei det. Nr 2 på X58 skal også være X16 PCI-E 2.0 så ingen skillnad fra før.
 12. Nusj! Er bare Microsoft som vil vise av deres siste skrik innen blåskjerm teknologi!
 13. Nei, de får belage seg på å kjøpe solide saker først. Første anskaffelsen er Sola TS slik at de har noe som er litt mer solid, for det vi har sett så går mesteparten av den norske marines skip tapt i tabber i fredstid, så de trenger noe som tåler litt juling når slikt skjer. Sola TS har jo en proven track record allerede og vil være perfekt! Så kan de installere våpen på denne ved dugnad.
 14. Ikke noe problem når saltbøssene deres er tomme og alt saltet er sendt til matproduksjonen i veivesenet, slik at de har tvunget lunsj ved saltfisk og saltkjøtt annenhver dag laget av veisaltet
 15. Ja, da må vi få Frexit, Swexit, Gerexit, Itaxit og resten av gjengen da, etter at EU ble erklært støtende etter den nye loven
×
×
 • Create New...