Jump to content

WhatWorld

Medlemmer
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

230 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Er dei tilgjengelege for sal i Norge? Slik at ein slepp extra utgifter ved grense ankomst...
 2. Er på tide å byte ut Samsung's øyretelefonar med noko betre... Er for å høyre musikk på Galaxy Note 2, men mesteparten av musikken er i .flac, og noko i mp3/mp4 Må væra god lyd og er eit + at dei set godt og er komfortable... Då dei kjem til å bli godt brukt i trening... Har ikkje tenkt bestemt pris... Så ikkje tenk på det... Har dykk nokre forslag? Sett litt både på monster, boss og phillip's...men er åpen for forslag på det meste utanom Koss & Apple
 3. I alle dagar kor dykk tek av her! 1ting er sikkert, orkar ikkje å lese dei 500 sidene som er kome sidan sist... Onscreen keyboard FTW!
 4. Tastatur nr2 ødelagt... gg no re.

 5. Er ikkje sikker, men trur ikkje det er levling eller trenar, men at det fortsett i det uendelege...
 6. Rekorden min er vel 10hinder, haha
 7. Ta ein kikk på topic'et eg laga i Generell Speldiskusjon Flappybirds MMO
 8. Tipsa skribentane i tek.no om dette, men ser ikkje ut til at dei kjem til å skrive om det... 4chan, nærmare bestemt /v/, har laga Flap MMO - flappybirds mmo. "Det er stor pågang, vennligst hold linjen" Ja mange som ynskjer å spele det, samtidig som nokon ddos'ar serverane deira, så dei skulle få opp fleire serverar seinare idag.
 9. Eg høyrer du har spurt etter meg... Jepp, trives du i loppe kassa da. Er det bra der liker du deg da Er ikkje i noko loppekasse nei. Trivst til ein viss grad.
 10. Glyttar inn etter sist eg var innom 16November... Eg høyrer du har spurt etter meg...
 11. Helga er tida for å skaffe seg Payday 2 på Steam... 40% avslag er ikkje all verda, men er nok ei god stund før det vert høgare avslag... Ah fekk meg ny seng idag, no vert det nok litt mindre hyl og skrik frå ryggen @Fleichmann Avbestill om 1veke og 5dagar!
 12. Hehe, tenkte eg kunne tjene litt peng på dei Har vurdert å selge dei til halv pris av kva dei kostar på Steam/Uplay... Det er akkurat det det hadde vore Komler! Det er fantastisk å kjøpe i varmmat disken på butikken!
 13. Den dagen du var tom for tikka og stakk til butikken, så var det ingen butikkar i mils omkrets som hadde tikka Fordi Komplett gløymde å sende med kodar til Splinter Cell Blacklist, Batman Origins og Assassin's Creed IV Black Flag, så sende dei 2 av kvar i posten... Så no har eg ein brukt kode av kvart spel og ein ubrukt... Kylling (gryte)? Kjøttkaker? mexicansk gryte?
 14. Nei, eg er ikkje gal. Det eg seier er at psu'en eg har frå corsair er det einaste produktet frå corsair eg ikkje har opplevd problem med... @Aleksanderro: Sjølv har eg TX850
×
×
 • Create New...