Jump to content

WhatWorld

Medlemmer
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by WhatWorld

 1. Er dei tilgjengelege for sal i Norge? Slik at ein slepp extra utgifter ved grense ankomst...
 2. Er på tide å byte ut Samsung's øyretelefonar med noko betre... Er for å høyre musikk på Galaxy Note 2, men mesteparten av musikken er i .flac, og noko i mp3/mp4 Må væra god lyd og er eit + at dei set godt og er komfortable... Då dei kjem til å bli godt brukt i trening... Har ikkje tenkt bestemt pris... Så ikkje tenk på det... Har dykk nokre forslag? Sett litt både på monster, boss og phillip's...men er åpen for forslag på det meste utanom Koss & Apple
 3. I alle dagar kor dykk tek av her! 1ting er sikkert, orkar ikkje å lese dei 500 sidene som er kome sidan sist... Onscreen keyboard FTW!
 4. Tastatur nr2 ødelagt... gg no re.

 5. Er ikkje sikker, men trur ikkje det er levling eller trenar, men at det fortsett i det uendelege...
 6. Rekorden min er vel 10hinder, haha
 7. Ta ein kikk på topic'et eg laga i Generell Speldiskusjon Flappybirds MMO
 8. Tipsa skribentane i tek.no om dette, men ser ikkje ut til at dei kjem til å skrive om det... 4chan, nærmare bestemt /v/, har laga Flap MMO - flappybirds mmo. "Det er stor pågang, vennligst hold linjen" Ja mange som ynskjer å spele det, samtidig som nokon ddos'ar serverane deira, så dei skulle få opp fleire serverar seinare idag.
 9. Eg høyrer du har spurt etter meg... Jepp, trives du i loppe kassa da. Er det bra der liker du deg da Er ikkje i noko loppekasse nei. Trivst til ein viss grad.
 10. Glyttar inn etter sist eg var innom 16November... Eg høyrer du har spurt etter meg...
 11. Helga er tida for å skaffe seg Payday 2 på Steam... 40% avslag er ikkje all verda, men er nok ei god stund før det vert høgare avslag... Ah fekk meg ny seng idag, no vert det nok litt mindre hyl og skrik frå ryggen @Fleichmann Avbestill om 1veke og 5dagar!
 12. Hehe, tenkte eg kunne tjene litt peng på dei Har vurdert å selge dei til halv pris av kva dei kostar på Steam/Uplay... Det er akkurat det det hadde vore Komler! Det er fantastisk å kjøpe i varmmat disken på butikken!
 13. Den dagen du var tom for tikka og stakk til butikken, så var det ingen butikkar i mils omkrets som hadde tikka Fordi Komplett gløymde å sende med kodar til Splinter Cell Blacklist, Batman Origins og Assassin's Creed IV Black Flag, så sende dei 2 av kvar i posten... Så no har eg ein brukt kode av kvart spel og ein ubrukt... Kylling (gryte)? Kjøttkaker? mexicansk gryte?
 14. Nei, eg er ikkje gal. Det eg seier er at psu'en eg har frå corsair er det einaste produktet frå corsair eg ikkje har opplevd problem med... @Aleksanderro: Sjølv har eg TX850
 15. Ja, det at kabelen på dei fleste headsett er på venstre side er utruleg irriterande... kabelen vert jo liggande rett over halsen... Held på å ta ein kikk på MLG headsettet frå Turtle Beach... Turtle Beach Xp Seven. Vaknar opp, kikkar ut vindauge... alt er kvitt, alt er dekka med snø... akkurat det me ikkje hadde behov for no!
 16. Etter å ha testa minnemodular, tastatur og mus frå corsair, så kjøper eg aldri av eigen vilje corsair produkt att... Einaste positive frå corsair ser ut til å væra psu'ane.
 17. Kikkar inn ein liten tur att eg Det var visst komplett som hadde gløymd å sende med kodar for spela som eg skulle få gratis... Så no 1veke etter eg sende epost og ringte, så har eg fått epost idag at dei vert sendt idag... Søkte og om retur av headsettet Astro a40 2013 - Edition, anbefalar dykk å ikkje kjøpe dette... Om du ikkje oppdaterer firmwaren til det, så funkar miccen dårleg, men oppdaterer du, så kuttar lyden her og der i 5sekundar... Skyting i CS høyrest berre ut som skurring. Det gjer bassen og når ein høyrer musikk. Då vert det på ny og jakte etter eit godt gaming headsett...
 18. Ja, jobbsøkjing for fullt, og så er det ikkje alltid eg har noko fornuftig å seie, svare, spørje... Beklagar eg klarar ikkje koble brukarnamnet ditt til noko minne... Er det jokingnutria? Hmm, tar å ringer eller sender epost imorgo for å høyre...
 19. Prøver å finne ut kvar desse såkalt kodane til spel som skal kome med nvidia skjermkort er... + Prøver å leite fram audio drivaren til det innebygde lydkortet då Dolby Home Theatre gav feilmelding ved oppdatering av audio drivar.
 20. Nett pakka ut og tatt i bruk Asus Gtx 770 II OC (kjøpt på Komplett), skulle få med voucher frå Nvidia til SC: Blacklist, AC:IV og Batman: AO... Er eg nøydd til å registrerer serienummer eller noko på Geforce.com eller Nvidia for å få dei? Fann ikkje noko i øskja, kun cd og manual for drivar o.l. På førehand, takk for svar! Mvh André.
 21. No har eg ikkje prøvd Pro versjonen av ram brikkene til Corsair, men har 4x4GB Corsair Vengance DDR3... No har eg nettopp fått tilbake brikkene frå Komplett for andre gong, etter å ha sendt dei inn pga feil funne med memtest etter kort tid... Kvar gong har dei brukt 1månad før eg har fått nye i posten...(Ja, det er ikkje Corsair sin feil..) Så eg kjem nok no snart til å kjøpe meg eit sett frå ein annan produsent.
 22. Er dette eit bra headsett? Vert nok mest brukt til gaming... Verd å betale rundt 500ekstra for å få med MixAmp?
 23. Nei, I august var eg berre på sesjon... Dei hadde ikkje plass ledig før August 2014, så søkjer jobb for tida... Så er litt derfor eg lurar på kjøpet, når eg vert vekke frå PC'en i 1år om 1 år... Hadde ein kopi av conviction før, men det viste seg at spelet ikkje støytta gtx 570 Blacklist ville nok blitt kun SP delen... Double agent er på salg til 75% på steam no... Btw. Nokon som har testa ut det nye såkalla F2P spelet, Tactical Intervention?
×
×
 • Create New...