Gå til innhold

Samsung Galaxy S4 - Diskuter!


  

433 stemmer

  1. 1. Hvilken farge vil du velge på din S4?

    • Svart
      273
    • Hvit
      130
    • Tar den jeg får først
      30


Anbefalte innlegg

Real-Madrid

Problemet med at telefonen slår seg av, kan være relatert til batteriet. Det er velkjent at det finnes en stor dårlig batch med batterier. Disse kutter strømmen til telefonen ved lav ladetilstand, eller stor belastning.

 

Det står masse om det i denne tråden de siste ukene.

 

Jeg er klar over batteriproblemene enkelte opplever. Det som er at jeg begynte å få problemer med batteriet etter oppdateringen. Telefonen fungerte ikke idet hele tatt etter oppdateringen, det var først 3-4 timer senere hvor den hadde stått til lading at den fungerte igjen. Dagen etter merket jeg kraftig reduksjon på levetiden til batteriet. La den fra meg på bordet med 30% igjen, en time eller to senere var den tom uten at jeg hadde brukt den.

 

I dag virker mobilen mer normalt, men jeg synes fortsatt batterikapasiteten er dårligere enn tidligere. Har nesten ikke brukt telefonen fra 07.30 og frem til nå 13.05 = 65% batterikapasitet (Var på skolen fra 0800 - 1200).

 

Synes jeg kan se tendenser til at batteriet begynner å bule, eller så er det bare jeg som "ser" ting etter at jeg har hatt litt problemer de siste to dagene :)

 

For det er slik at de batteriene som er dårlige, de begynner å bule ut etter tid - de var ikke slik fra starten av?

Endret av Real-Madrid
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det blir vanskelig å si om det er oppdateringen, eller batteriet som er problemet.

Jeg kunne ikke se at batteriet mitt bulte, men mobilen slo seg stadig oftere av.

Hadde "BD" serien som Daniel.h skriver om. Etter byttet har jeg ikke hatt noen reboots.

 

Mulig du bør vurdere å nullstille telefonen til fabrikkinnstillinger, og heller sette den opp på nytt.

Fortsetter problemet da, så bytt batteri.

Alternativt så kan du bare skaffe deg nytt batteri nå og se om problemet forsvinner.

Orginalbatteri koster ca 100kr på ebay.

Lenke til kommentar

Noen her som har problemer med batteriet i denne telefonen? Jeg opplever at telefonen slår seg av selv når jeg har mer enn 20% batteri. Av og til går den ned til mellom 10 og 15% for så å slå seg av og fortelle meg at det nå er tomt, altså jeg får ikke slå den på igjen før jeg kobler til lader.

 

Leste forøvrig at Samsung nå tilbyr utbytting av batteri fordi flere brukere har opplevd problemer.

 

Har nå levert inn min mobil. Det viste seg at det hadde bulet opp og det har dermed en eller annen form for defekthet. Fikk en mobil som minner meg om 2003 som lånetelefon :hm:

Lenke til kommentar

Får en ikke rootet S4 med 4.3? Jeg finner ingen oppskrifter som funker. Alltid noe som kommer i veien. Kom lengst med denne http://galaxys4root.com/galaxy-s4-root/how-to-root-galaxy-s4-using-twrp-method/# - men SuperSu bare kræsjer og stopper. Noen som har noe tips til annen metode?

Jeg rootet med samme metode som før, denne:http://androidforums.com/international-galaxy-s4-all-things-root/732797-rooting-galaxy-s4-dummies-guide.html
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fikk oppdatert til 4.3 igår. Ikke store forskjellen, og batteriet er ikke noe bedre slik jeg opplever det.

 

Det som er dumt med S4 er at alle kule tingene, som Google Now må slås av elelr varer batteriet latterlig kort. Den er full av funksjoner men "ingen" av de kan brukes om du ønsker batteri en hel dag.

 

920 opplever jeg som mye bedre på batteri.

Lenke til kommentar

Etter den siste oppdateringen får jeg en sikkerhetsinformasjon støtt og stadig.. Den sier at :

"en app prøvde å få tilgang på enheten uten godkjenning. Dette førsøket ble blokkert. Den kan være tryggere å slette apper som kommer fra uautoriserte kilder" Da kan jeg velge Avbryt eller Vis progr.

 

Hvis jeg velger vis programmer, kommer jeg inn der jeg kan se nedlastet apper. Der ligger jo alle apper som er installert og jeg vet ikke hvem som er problemet.

Noen som har forslag på hvordan jeg kan se hvilken app som er problemet, har liten lyst til å slette alle apper som er på telefonen.

Har prøvd og slette de siste appene jeg har installert samt noen jeg kunne tenke meg var problemet, men uten hell.

 

Håper noen kan hjelpe meg:)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-xRp8CQ0Q

Etter den siste oppdateringen får jeg en sikkerhetsinformasjon støtt og stadig.. Den sier at :

"en app prøvde å få tilgang på enheten uten godkjenning. Dette førsøket ble blokkert. Den kan være tryggere å slette apper som kommer fra uautoriserte kilder" Da kan jeg velge Avbryt eller Vis progr.

 

Hvis jeg velger vis programmer, kommer jeg inn der jeg kan se nedlastet apper. Der ligger jo alle apper som er installert og jeg vet ikke hvem som er problemet.

Noen som har forslag på hvordan jeg kan se hvilken app som er problemet, har liten lyst til å slette alle apper som er på telefonen.

Har prøvd og slette de siste appene jeg har installert samt noen jeg kunne tenke meg var problemet, men uten hell.

 

Håper noen kan hjelpe meg:)

 

Se gjerne side 195 i denne tråd.

 

Men dra ned statuslinje med varseltekst - Trykk og hold på venstre side av varseltekst til du får frem - Programinfo - Trykk på Programinfo og du skal/bør komme inn på aktuell App/Program. Det kan være KNOX som gir deg denne info. Tips er å tømme data og "problem/varsel" vil forsvinne.

post-305765-0-43869700-1383913174_thumb.png

post-305765-0-87684100-1383913180_thumb.png

post-305765-0-50356600-1383913189_thumb.png

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-xRp8CQ0Q

Ser at det kommer opp en del spørsmål vedrørende stadig tilbakekommende VARSEL om sikkerhetsinformasjon.



Jeg får ikke dette på min SGS4 men på min SG Note 3. Har ikke fått med meg at andre med SGN3 har opplevd samme "problem", men at folk med SGS4 har. Dette via tråden - Samsung Galaxy S4 - Diskuter.



Se gjerne side 195, der jeg tidligere har lagt ut bilder og svar fra Samsung Support vedrørende mitt første problem om dette.



Første gang jeg fikk varsel, var det fra KNOX Store.



Nå fra KNOX Notification Manager.



Sendte derfor i dag følgende ny informasjon til Samsung Support.; " - Hei! Jeg har tidligere tatt kontakt via dette system, vedrørende problem med KNOX Store. Jeg har da både forklart og lagt ved bilder. Nå har jeg nylig opplevd problem med KNOX Notification Manager. Legger ved bilder, som viser problem og hva jeg gjorde for å "løse" problem. Hva kan dette eller disse problem skyldes? Kan det være at det et problem med programvaren til KNOX eller med min SGN3? Opplever bl.a. på Amobil sitt forum at andre opplever samme problem, på sin SGS4. Jeg har ikke installert eller godkjent KNOX til min SGS4 og derfor ikke opplevd problemet på denne telefon.



Ved begge disse varslinger gjorde jeg følgende: Bilde 1 viser varsel. Bilde 2 viser informasjon etter å ha dratt ned statuslinje. Bilde 3: Jeg trykket og holdt på venstre side av tekst, hvor da tekst "Programinfo" fremkommer. Bilde 4 viser hvilken app/program hvor varsel kommer fra etter å ha trykket på tekst "Programinfo". Bilde 5: Jeg velger - Tøm data - Bilde 6 - Data tømt - Bilde 7 - At jeg har tømt data på KNOX Store og KNOX Notification Manager.



Så nå er det bare å vente på Julenissen til Samsung og se hva de svarer som løsning på "problemet"


post-305765-0-28421200-1383913946_thumb.png

post-305765-0-81904400-1383913952_thumb.png

post-305765-0-85435700-1383913958_thumb.png

post-305765-0-09277800-1383913969_thumb.png

post-305765-0-15985200-1383913978_thumb.png

post-305765-0-23779600-1383913987_thumb.png

post-305765-0-51998200-1383913996_thumb.png

Lenke til kommentar

Har nettopp opppdaget at etter jeg oppdaterte til 4.3 så følger ikke den opprinnelige meldingen med når jeg videresender epost fra den medfølgende epostleseren (ikke gmail-leseren). Kun en blank epost. Jeg har huket av for at opprinnelig melding skal følge med, men det hjelper ikke.

 

Noe andre som har opplevd dette og om muilg har en løsning på dette. Telefonen ble plutselig ubrukelig som jobbmobil.

 

Edit: Ser nå at melding heller ikke blir med når jeg svarer på vanlig epost.

Endret av KontraBass
Lenke til kommentar

Etter den siste oppdateringen får jeg en sikkerhetsinformasjon støtt og stadig..

 

Som nevnt er det KNOX som er problemet.

 

Man må velge "alle apper" og bla seg ned til KNOX og slette data.

 

PS: Du kan få info om at det er KNOX som er synderen. Dette gjør du ved å få opp varselikonet og trykke på det noen sekunder.

 

Hos meg kom advarselen hver gang jeg reaktiverte wifi på telefonen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fikk nettopp 4.3-oppgraderingen. Eneste jeg har merket så langt er irritasjonsmomenter:

 

- Dukket opp nytt Samsung User Manual book-mark på "speed dial plass nr 1.", som ikke lar seg slette! (Noen som kjenner et triks for å slette denne?!)

- Alle browserens huskede navn/passord virker å være slettet. Sukk. Skikkelig irriterende.

Lenke til kommentar

Elkjøp har supertilbud på Nexus 5 i helga. Bare 3495 kr.

Jeg slo til, og sier: Bye, bye Samsung! :)

 

Er egentlig Nexus 5 bedre? Virker som at de har ofret litt her og der for å holde den billig, og da er ikke jeg spesielt opptatt av å ha siste Android-versjon.

 

Angående "siste versjon", er det noe poeng i å oppdatere S4'en ennå? Var vel noe kluss med siste oppdateringen.

Lenke til kommentar

Har litt lyst til og gå tilbake til en nexus telefon, ikke på grunn av at man skal få nyeste oppdateringene raskest, de syntes jeg uansett ikke blir porsjonert ut helt som jeg hadde forventet at nexus serien skulle, men på grunn av all dritten Samsung slenger inn. Blir blant annet dobbelt opp av altfor mange ting ... Man har Samsung konto, med div backup,kontakt synk osv ... Så har man Google konto med div backup kontakt synk osv. ...Man har Samsung calendar og Google calendar +++ og bundling av diverse andre apper fra samsung og andre selskaper.

Klart en customROM ville løst problemet kostnadsfritt, men så er det jo gøy med ny telefon, og når man får nexus 5 til omtrent det jeg får igjen for min "gamle" S4 .. så frister det ltit.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...