Jump to content

Mr_Tiger

Medlemmer
 • Content Count

  2759
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

143 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har klart å trykke på noe på min laptop slik at jeg ikke får bokstaver når jeg trykker på tastaturet, får bare opp andre ting som kalkulator når jeg trykker på f, lyd ned når jeg trykker b o.s.v. Noen som vet hva jeg må gjøre får å få tilbake bokstavene mine...hjelp
 2. Er det mulig å høre på p4 eller p3 på apple watch 4 og evt. hvordan gjør jeg for å få det til å fungere?
 3. Sitter her og lurer på om jeg skal kjøpe meg en Apple watch 4 lte. Har en Apple 3 uten lte idag og lurer på om fler av dere som har godt fra 3 til 4. Er det noen merkbart forskjell på klokkene som tilsier at jeg bør velge 4 eller er ikke forskjelle så stor. Håper noen kan fortelle litt om sine erfaringer.
 4. Forstår at man må øke kaloriinntaket for å øke kroppsmassen, men skal ha bort litt mer av ølmagen først:) selv om den har godt med fra 108cm til 97, så den nærmer seg målet:) Skal man også ta kreatin pulveret når man ikke skal trene også? Trudde at man skulle kun ta dette før trening? Men, nå er jeg ganske ny på dette med pulver også da;)
 5. Takk for svar. Prøver å komme meg i litt bedre form med hjelp av kondisjon trening samt styrke. Løper eller sykler i 30-60min og styrke 1 times tid, dette gjør jeg 3 ganger i uken. Prøver også å holde kaloriinntaket på rundt 1200-1600pr dag. Veier nå 72kg og har godt ned fra 85kg, er også en mann på 176cm. Tenkte nå og prøve å få litt muskler på kroppen, så da tenkte jeg at litt kreatin og proteinpulver kan hjelpe meg litt.
 6. Men, er det noen hensikt å bruke begge produktene?
 7. Hei, Lurer på om det er noen hensikt eller i værste fall uheldig kombinasjon å bruke kreatin puler creakong før trening og evt. Whey 80 protein pulever etter trening.
 8. Mei, ligger Ikke som et valg der, bare sperring av datapakker.
 9. Ja, det er strex jeg mente. Det er fra Google play store jeg vil fjerne den.
 10. Klarte å legge inn strex som betaling på Samsung s9 mobilen til guttungen. Ser ikke helt hvordan jeg kan fjerne dette igjen. Noen som vet hvordan jeg fjerne strex som betaling fra telefonen igjen?
×
×
 • Create New...