Jump to content

Lars Dongeri Oppholdsnes

Medlemmer
 • Content Count

  17075
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1668 :)

About Lars Dongeri Oppholdsnes

 • Birthday 04/22/1964

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

26703 profile views
 1. Blir vel ikke helt det samme å drive narkohandel og andre lyssky virksomheter i 1% med med elsykkel.
 2. Ja jeg valgte den jeg også. Eneste irriterende er at popup-kamera ikke funker like godt som et fast. Kjøpte min via Aliexpress for 360$, og null mva.
 3. Nasjonalt ID-kort er 49% ferdig etter 12 år. Er vel slikt visse kaller handlekraft ?
 4. Uten at jeg er spesielt interessert i å bruke klokke eller varsler fra mobil, så er det faktisk en kjempefunksjon at den kan monitorere helse. Der har man noe som kan forebygge og redde liv. Her er det virkelig et potensiale til videreutvikling.
 5. Dette er innovasjon. Jeg kjøpte et digitalt videokamera for rundt 30k på 90-tallet. I dag filmer mobiler til 1000kr i langt bedre kvalitet. Men jeg er ikke i tvil om at jeg velger en stor mobil framfor en kompakt fold med dagens marked. Man har lært litt av å være prøvekanin.
 6. Leste om profitt på mobiler. Flere av de store produsentene tjener nå stadig mindre penger på Android, pga konkurransen. Samsung har feks voldsom satsing på r&d på komponenter og ditto inntjening på det. Sony er omtrent i samme båt.
 7. Ja jeg fant ut at det er mer komplisert å endre dette, selv om HW er identisk. Holder trolig ikke bare å bytte ROM. Har kontaktet selger og prøver å få bytte modell. Takk for hint.
 8. Hadde du valgt Mi 9T Pro, så hadde du fått alle båndene som er i bruk her i Norge. Så du har delvis gjort et bomkjøp, der... Det ordner seg. Er jo ingen hindring mht hardwaren.
 9. Sjekk Mi K20 pro. Jeg bestilte meg 128GB-versjonen for 3,2k fra Kina. Den har snapdragon 855 og ellers brukbare specs.
 10. Insensitivene er blitt strammet inn og redusert og vil fjernes helt neste år hvis jeg husker viktig. Hydrogen får derimot insentiver og går en lys fremtid i møte i Kina. Problemet med hydrogen er jo bl.a. at det krever mye mer energi enn batterier. Derfor vil det koste nesten like mye som bensin. Om jeg har valget mellom elbil og hydrogen, så er det ingen tvil om at elbil er førstevalget. Men det kan jo være infrastruktur og produksjonskapasitet som endrer utfallet i Kina. Vi får bare håpe at det ikke blir mange 'hydrogenbomber' som smeller der borte.
 11. Hva med alle som ikke har noe valg, men som sliter når det blir dårlig luftkvalitet. Tenk om du skulle få KOLS og måtte puste som gjennom et sugerør. Er det da greit om jeg fyller det med eksos? Fantastisk alle disse som absolutt skal ha valgfrihet for seg selv, og velger å blåse i alle andre.
 12. Må si jeg nesten fikk frysninger når jeg så små barn på disse kjøretøyene. Ikke brukte de hjelm, eller noen form for kne eller albubeskyttere. Men en ting er jo hva de og foreldrene driver med, noe annet er når folk blir meid ned. Det er fint med personlig frihet, helt til det rammer tredjepart. Man får innføre amerikanske straffegrenser, så får man kjapt slutt på villmannskjøring.
 13. Uansett så må hvertfall antall ladere og hurtigladere bygges ut nå. I Kr-sund er det f.eks en hurtiglader med Chademo... Det bor alså 24k mennesker der, og det sier mye om utbyggingstakten. Vi med elbil forlanger ikke gratis ladestrøm, men hva om det f.eks hadde kostet 2 kr pr kW/t og ikke skjorta? Vi får se om dette fantastiske frie markedet begynner å fungere, eller om det trenger en dytt i rattata. Min spådom er at utbyggingen skifter takt, dersom vi skifter ideologi i regjering.
 14. Denne blien er jo det alle har ønsket seg av spesifikasjoner for elbil. Og når den endelig kommer, så kommer en s-valp og snakker om stygg bil. Ja dere får bare holde på med meningsløse ting, mens dere drømmer om sportsbiler dere aldri kan få råd til.
×
×
 • Create New...