Jump to content

Daniel.ab

Medlemmer
 • Content Count

  386
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

119 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så lenge den er billig og kommer fra ebay så er det bare å kjøre på!
 2. Jo en snurredisk lager støy. Byttet selv til SSD for jeg orket ikke den lave duringen. Disker var montert med nye gummi fester. Men det er veldig individuelt hva folk ser på som støy. Jeg vil ha det helt stille når jeg surfer på nettet som er hovedbruken min. Når jeg spiller så er det selvfølgelig endel støy fra GPU og vifter i kabinett. Men da bruker jeg headset så det spiller ingen rolle. Viften på PSU er den som lager støy med meg nå. Heldigvis ikke ofte den starter, men vurderer å se etter en fanless versjon.
 3. Jeg har også pc som ikke "støtter" mer enn 4gb i slot 2. Men virker like bra med 8gb. Så tror nok jeg hadde sjekket erfaringene til andre på nett på akkurat din pc, eller bare bestilt en plass med returrett og prøvd 16gb brikke.
 4. Sett inn en 16gb brikke så får du 20gb.
 5. Les bruksanvisning. Det der er vel en gasssarm. Som er justert for tyngre skjerm og kan mest sannsynlig justeres. Om du ikke har montert skjermen så er det nok grunnen til at den står i topp. Det er ikke skummelt med bruksanvisninger ?
 6. Ute å nevne navn så er det noen her i tråden som ikke er helt som andre og burde bare bli ignorert av alle ? For å hjelpe andre som kanskje leser tråden en gang. En slik uoriginal Unifying receiver kan godt fungere. Men jeg har prøvd en slik tidligere da jeg ville ha en ekstra så billig som mulig. Det var en dårlig investering da det var elendig rekkevidde på den. Måtte stå i USB porten på samme sida av pc`n der musa sto. Så vil ikke anbefale det.
 7. Det er bare halve verdien som viser i CPU-Z. Om du går inn i bios så står det nok 3200 mhz der
 8. Konklusjonen er at den kjøler bedre og det er plass. Så da bør du velge NH-D15 som er den beste. All klaring er god klaring. Du får også NH-D15S som flytter den lenger fra skjermkortet. Jeg personlig har skrudd sammen pc`n min og skal ikke demontere den daglig. Så om det er litt trangere den dagen jeg skal bytte skjermkort så har det null betydning så lenge det er plass til kjøleren. Skjønner ikke hvorfor du gang på gang skal anbefale en dårligere kjøler for at den er mindre.
 9. Spiller det noen rolle at den er stor så lenge det er plass? Større er bedre
 10. Det er en HDD han har oppgitt til ca 500 timer. Det er lett å sjekke med flere programmer. Hvorfor skal du kommentere på alt mulig som du åpenbart ikke har peiling på?
 11. På mitt tastatur er print screen knappen et kamera. Kan se ut som øverste rad, 3. knapp fra høyre
 12. Det er som sagt over windows tast på tastaturet. Knapp nr 2 fra venstre nederst. På vanlig plassering med andre ord.
 13. Gratis fra utvikleren sin webside. Bruker det selv på mine PCer
 14. Tro meg, jeg har prøvd å finne en løsning. Men ser ikke ut som om det er mulig å "lure" programmer til å kjøre fullscreen på bare deler av skjermen. Jeg vil ha 5120x1440 oppløsning. Om jeg bruker to innganger på skjermen og PBP så fungerer ikke FreeSync og det er maks 100Hz refresh rate. Floating for Youtube som er en app til Chrome gir meg nesten det jeg vil ha. Men der må jeg lime inn linken til hver film jeg skal se. Og det er ikke mulighet til å være innlogget. Er det en nettleser som har mulighet til å skjule alle menyene og adresselinjen uten å være i fullskjerm modus?
×
×
 • Create New...