Jump to content

Daniel.ab

Medlemmer
 • Content Count

  381
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

117 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ute å nevne navn så er det noen her i tråden som ikke er helt som andre og burde bare bli ignorert av alle 😂 For å hjelpe andre som kanskje leser tråden en gang. En slik uoriginal Unifying receiver kan godt fungere. Men jeg har prøvd en slik tidligere da jeg ville ha en ekstra så billig som mulig. Det var en dårlig investering da det var elendig rekkevidde på den. Måtte stå i USB porten på samme sida av pc`n der musa sto. Så vil ikke anbefale det.
 2. Det er bare halve verdien som viser i CPU-Z. Om du går inn i bios så står det nok 3200 mhz der
 3. Konklusjonen er at den kjøler bedre og det er plass. Så da bør du velge NH-D15 som er den beste. All klaring er god klaring. Du får også NH-D15S som flytter den lenger fra skjermkortet. Jeg personlig har skrudd sammen pc`n min og skal ikke demontere den daglig. Så om det er litt trangere den dagen jeg skal bytte skjermkort så har det null betydning så lenge det er plass til kjøleren. Skjønner ikke hvorfor du gang på gang skal anbefale en dårligere kjøler for at den er mindre.
 4. Spiller det noen rolle at den er stor så lenge det er plass? Større er bedre
 5. Det er en HDD han har oppgitt til ca 500 timer. Det er lett å sjekke med flere programmer. Hvorfor skal du kommentere på alt mulig som du åpenbart ikke har peiling på?
 6. På mitt tastatur er print screen knappen et kamera. Kan se ut som øverste rad, 3. knapp fra høyre
 7. Det er som sagt over windows tast på tastaturet. Knapp nr 2 fra venstre nederst. På vanlig plassering med andre ord.
 8. Gratis fra utvikleren sin webside. Bruker det selv på mine PCer
 9. Tro meg, jeg har prøvd å finne en løsning. Men ser ikke ut som om det er mulig å "lure" programmer til å kjøre fullscreen på bare deler av skjermen. Jeg vil ha 5120x1440 oppløsning. Om jeg bruker to innganger på skjermen og PBP så fungerer ikke FreeSync og det er maks 100Hz refresh rate. Floating for Youtube som er en app til Chrome gir meg nesten det jeg vil ha. Men der må jeg lime inn linken til hver film jeg skal se. Og det er ikke mulighet til å være innlogget. Er det en nettleser som har mulighet til å skjule alle menyene og adresselinjen uten å være i fullskjerm modus?
 10. Jeg fikk kjøpt en når det var DnB tilbud. Ble levert etter få dager. Men noe som irriterer meg etter overgangen fra to 16:9 til 32:9 er at det ikke er mulig å spille av YouTube i full screen modus på halve skjermen. Vet det er mulig å bruke to kabler fra skjermkortet, men da blir det problemer igjen når jeg skal spille i full screen. Finnes det en løsning på dette problemet?
 11. Om du kjøper en 49" 1080 skjerm får ikke du plass til mer. Det blir bare større bilde. Oppløsningen er den samme som du har i dag, 3840x1080
 12. Så med andre ord så er det helt spesielle funksjoner nesten ingen har bruk for? Du vet det er mulig å ta backup over nettverk lokalt? Eller til skyen? Sikkert mulig å koble til en HDD med USB til portreplikatoren og ta automatisk backup den veien om du er fan av lokal backup på en HDD. Men så er jo det et faktum at lokal backup er ikke backup. Det er bare en dårlig sikret kopi. Brenner huset, brenner backup også. Og siden du ikke har docking selv, så tror ikke jeg du har bruk for noen andre ekstra docking funksjoner. Selv om det er mulig å få ekstra funksjonalitet på utvalgte dockinger. Men du kan faktisk nyte godt av alle positive tingene som portreplikatoren gir deg Jeg kan gjerne gjenta meg selv og liste opp positive ting igjen Ting du kan nyte godt av fra dag en! Få en ekstra lader så du slipper å krype etter en stikk hver dag når du skal koble til pc. Slippe å kveile sammen lader når du skal ta med deg pc. Slippe å ha en kabelsalat på pulten. Kun koble til en kabel. Slippe å vippe opp skjermen for å skru på pc. Mulighet til 2 skjermen uten ekstra adapter. Slippe å ha pc`en liggende men heller plassere den stående så den tar mye mindre plass på pulten. Mulighet til å bruke den til flere pc`er om du har jobb og privat pc f.eks.
 13. Du har ikke svart på spørmålet, så det er ikke noe du må gjenta. Når du kommer med påstander så burde du greie å argumentere for hvorfor du har rett. Prøv å kom med et svar på spørsmålet under. Og jeg kikket på linken til den "ekte" dockingen du linket til. Ser ikke en ting den kan gjøre som min portreplikator ikke kan gjøre. Så fint om du kan fortelle meg hva ekstra muligheter jeg hadde hatt med den.
 14. Vet det igrunn ikke nytter men kan prøve en gang til. Jeg har docking plassert under pulten. Pc setter jeg på høykant på pulten og kobler til EN kabel. Siden denne står på høykant delvis bak ene skjermen, så viser ikke den kabelen. Og pc skjermene henger på et stativ med alle kablene inne i røret til stativet. Så ingen strøm eller signalkabler viser her heller. Ganske fantastisk opplegg. Ikke EN synlig kabel selv om jeg faktisk må koble til pc`en med kabel. Og jeg kikket på linken til den "ekte" dockingen du linket til. Ser ikke en ting den kan gjøre som min portreplikator ikke kan gjøre. Så fint om du kan fortelle meg hva ekstra muligheter jeg hadde hatt med den. At du ikke ser verdien i dette : Få en ekstra lader så du slipper å krype etter en stikk hver dag når du skal koble til pc. Slippe å kveile sammen lader når du skal ta med deg pc. Slippe å ha en kabelsalat på pulten. Kun koble til en kabel. Slippe å vippe opp skjermen for å skru på pc. Mulighet til 2 skjermen uten ekstra adapter. Slippe å ha pc`en liggende men heller plassere den stående så den tar mye mindre plass på pulten. Mulighet til å bruke den til flere pc`er om du har jobb og privat pc f.eks. For meg er det verdt mer en 2000 kr
×
×
 • Create New...