Gå til innhold

Paradise Hotel 2013 Norge - Sesong 5 | [Mandag-torsdag kl. 21:30] *_INGEN_ SPOILERE I DENNE TRÅDEN*


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skjønner ikke hvorfor dere klager. Dere får tilgang til episoden fire dager før alle andre. Ta heller og vent til TV3 sender episoden på tv hvis det er et så stort problem.

 

Ikke noe jeg bruker veldig mye energi på å klage over, men det er fortsatt idiotisk? Som at de "straffer" de som har betalt for viaplay på en måte. Er ingen logikk bak deres opplegg med å vise bilde av den nye deltageren, da må det gå an å reagere.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Sjelden jeg tenker at så mange av jentene godt kunne reist for min del. Mari er jo et av de mest irriterende menneskene jeg har sett på PH, så selvgod og veslevoksen. Oda føler jeg kan være litt morsom og bidra litt, men når hun ikke gjør annet enn å bitche blir det vanskelig å like henne. Janni er jo tvers igjennom kjedelig, så ender opp med å heie på Tina av jentene, på tross av at stemmen og det dumme smilet hennes er grusomt, bare fordi Mari tar kaka hva kjipe paradisedeltakere angår.

 

Heier på Birger og Kristian Rene iår, de som gjør av paradise fortsatt får meg til å le.

Lenke til kommentar

Isabell er den deiligste jenta der inne, men der stopper det. Hun har lavere IQ enn hun der Tine som var med for et par år siden, det i seg selv er en enorm prestasjon.

 

Hun fikk visstnok 6 i matte, så det er nok heller motsatt. :) Jeg har ofte blitt lurt av mennesker som fremstår som hjernedøde, og så viser det seg at de er Mensa-medlem eller lignende.

Lenke til kommentar

Hun fikk visstnok 6 i matte, så det er nok heller motsatt. :) Jeg har ofte blitt lurt av mennesker som fremstår som hjernedøde, og så viser det seg at de er Mensa-medlem eller lignende.

 

Jeg fikk også 6'er i P-matten på vgs. Trenger ikke akkurat være rakettforsker for å greie det.

Lenke til kommentar

Har sett noen klipp fra tidligere sesonger i det siste, og jo mer jeg ser jo mer tenker jeg at tv3 har driti seg ut med det overdrevne spillfokuset så tidlig i konkuransen, og med castingen.

Overdrevent spillfokus? Det er jo det handler om. Skulle gjerne hatt mer av det, sånn som på den danske versjonen. Den norske versjonen er jo kos og badeferie i forhold.

 

Sitter og ser på den danske sesong 5 nå og må bare le. Ronnie sier "jeg synes det er åndsvakt av en mann på hans alder (Gleager) å miste kontrollen på den måten". Sier han som ble kastet ut av Paradise Hotel Reunion noen år senere for vold. Hypocrite :D

 

Sliter med å finne noen særlige favoritter nå. Kristian Rene liker jeg, og får mer og mer sansen for Birger også. Mari er litt kjedelig, men hun er en kjempebra spiller. Tina irriterer meg en del, men håper for all del hun blir. Når det er sagt, tror jeg fort vekk enten hun eller Kristian ryker snart, eventuelt at de vinner hele greia, med tanke på at de er forlova nå. Lurer på hva hun tenkte da hun så at Kristian Rene sa han ikke engang tenkte på Tina da han valgte hun bare for å sende Mads hjem :D

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...