Jump to content

Krokanrull

Medlemmer
 • Content Count

  1309
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

230 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg så en film da jeg var yngre. Det eneste jeg husker var at den var skummel/spennende. Det var ei dame som snakka med broren/vennen sin på telefon. Så dro hun opp på gården hans for å besøke han. Når hun kommer dit er det låst/huset tomt. Så hun drar til nærmeste nabo, spør etter han fyren. Også viser det seg at han er død. Før 2010 tror jeg.. That's it. Noen som vet?
 2. Jeg så en film da jeg var yngre. Det eneste jeg husker var at den var skummel/spennende. Det var ei dame som snakka med broren/vennen sin på telefon. Så dro hun opp på gården hans for å besøke han. Når hun kommer dit er det låst/huset tomt. Så hun drar til nærmeste nabo, spør etter han fyren. Også viser det seg at han er død. Før 2010 tror jeg.. That's it. Noen som vet?
 3. Hvis du er en vanlig fyr som ikke kan noe spesielt, hvordan kan du da vite at det skjer såå sjeldent? Exactly. Det du sier faller på sin egen urimelighet. La oss stoppe denne diskusjonen. Vi er uenige. Done.
 4. Og hvem er du "Mr. Anonym" til å hevde at en halsprøve for klamydia er å "kaste bort ressurser" og at dette er "unødvendige prøver"? Tror vi legger den ballen død jeg. Klamydia kan smittes fra hals til kjønnsorgan, nei det er ikke det mest vanlige, men det skjer. Da må fastleger og Olafiaklinikken kunne samkjøre informasjon og praksis. Å smile og berolige folk med at "hehe nei det er ikke så vanlig" er utrygg kommunikasjon når det faktisk kan skje like enkelt som med vanlig samleie. God, bevisst kommunikasjon så er det hele løst. Ikke mer avansert enn det.
 5. Hva jeg snakker om? Vel, det er vel åpenbart. Om du googler litt se du at det er helt vanlig å ta halsprøve i alle land, så at vi ikke har det som standard på en kjønnssykdomsklinikk i Norge er rart jo. Heldigvis har vi fastleger som faktisk gjør hele jobben sin. Ja? Såklart. Men var klamydia jeg hadde. Fullt klar over det. Er nøye med kondom, og lar ofte ikke nye jenter jeg ikke kjenner spesielt godt gå ned på meg. Så da er jeg 100% sikker. Kommer veldig an på situasjonen.
 6. Enda en grunn til å dra til fastlegen og ikke sitte å vente 3,5 time hos Olafia for å høre at man ikke kan få alle testene fordi "det er så liten sjanse". Men ja 100kr er vel hvis du faktisk har noe da. Uansett worth.
 7. Hei. Mann, 27 her som nylig fikk påvist klamydia hos fastlegen. Normalt tenker du ja? Ja, absolutt. Men det er bare én ting; Jeg har bare hatt sex med kondom siden sist sjekk, kun oralsex uten kondom. Aka jeg fikk klamydia fra oralsex. Hos Olafiaklinikken i Oslo sier de at "Vi tester ikke halsprøver her" og "Det er så liten sjanse for klamydia i halsen". Utsagn som ikke bare er feil, men som også har en stor negativ effekt på Norge som helsenasjon. Han/hun er jo allerede på plass for å sjekke seg? Hvorfor ikke testes for alt!? Liten sjanse betyr jo fortsatt sjanse. Har snakket med flere venninner som skal teste seg, og når de kommer til Olafiaklinikken i Oslo (som liksom er "spesialister" på kjønnssykdommer), og ordet halstest kommer opp smiler de og sier "nei det er ikke noe vits, er så liten sjanse for det". Helt sykt å melde av helsepersonell! Ett eneste raskt googlesøk og du finner seriøs kilde på seriøs kilde om at jo, du kan faktisk smitte klamydia via oralsex uten å vite det. I alle høyeste grad, også uten symptomer. I tillegg klarte denne "ekspertklinikken" i 2016 å gi ut feilpositive svar til folk fordi de ikke hadde klart å vaske en maskin godt nok... Jepp, du leste riktig: https://www.nettavisen.no/nyheter/avdelingsleder-beklager-klamydiatabben-pa-det-sterkeste/3423231991.html Feil skjer, jada. Men dette skjærer jo godt i kredibiliteten deres i tillegg. Jeg er her et gående eksempel på at jo, du kan få klamydia fra en blowjob, selv om du har brukt kondom under selve akten. Så please, folkens. Skal dere teste dere for kjønnssykdommer? Test dere for ALLE hos: fastlegen for en hundrelapp eller hva det er. Der tar de nemlig halstest også. Det er det verdt! Takk for meg. EDIT. Ikke har de mailadresse heller. Flott. Proft. Ikke kontaktmulighet utenom telefon i 2018. Bra greier.
 8. Blir for standard og pusete for min del. Ikke så fan av post-grunge sounden.
 9. Partnersex (hvis det er med en kjæreste) Popkorn eller potetgull/chips/potetchips?
 10. Litt deilig phonk før leggetid er helt nydelig
 11. Morsomt, kompis av faren min han der. Spesiell kar.
 12. Folk som går på søndagstur (aka. treig gange, stoppe opp å se på alt, ikke ta hensyn til andre), når det er hverdag, og på steder det åpenbart ikke er særlig smart å kjøre "søndagsgangen".
 13. Top Gun (1986) Morsomt å se Tom Cruise som 24-åring i pilotbriller, alltid tyggende på tyggis med en slick-ass kommentar til alt. Selv er jeg 27 år og har ikke sett hele Top Gun før nå. Tragisk. 6.5/10
×
×
 • Create New...