Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

 

1 par blir da 433kr inkludert shipping (+25% mva + toll = ca 600).

Er det noe annet jeg ikke har tatt med da? Har ikke handlet fra ebay/amazon e.l. før.

 

Tollbehandlingsgebyret blir nok litt mer enn du har regnet inn, 140kr er det med posten.

Så 433+108.25+140= 681.25kr

 

Hvis det kommer med noen andre så kan det fort bli litt mer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er slik at jeg har fått hull på albuen på noen gensere og cardigans. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt albuelapper som er fine og av god kvalitet? Evt. noen skreddere som syr på albuelapper?

Ikke helt det du spurte om, men om du kjøper garn av noenlunde samme materiale og farge er det veldig lett å sy igjen hull slik det nesten ikke synes. Kjøp tykt garn/tråd i samme farge og sy igjen med en butt nål der du lager et "rutemønster" uten å stramme for mye.

Lenke til kommentar

Jeg trenger å friske opp stilen min litt. Er slank men veldig bred i både skuldre og lår, og slim-klær passer ikke kroppsfasongen min. Noen som vet om bra sider å se etter tips for stil da? Føler det meste jeg ser er forholdsvis smale gutter, men så har jeg ikke sett så mye rundt heller..

Lenke til kommentar

Noen som har oversikt over butikker i Oslo som selger jakker fra Norse Projects? (Tenker da spesifikt på Light Cotton Matteo og Thor).

 

Samme med Filson 258, hvilke butikker i Oslo fører denne?

Stress har Norse Projects, ihvertfall. Er litt usikker på Filson, men tror Høyer har ført Filson før, ihvertfall.

Lenke til kommentar

Bestilte akkurat Filson 72-Hour Tin Briefcase, så da er det snart en til som går rundt med Matteo Light Cotton og filson bag... (takk for innlegget i bildetråden). Det fantes ikke like mange anmeldelser av denne, ble vel lansert tidligere i år, så var litt vanskelig å bestemme seg uten å ha sett på den først (enste jeg fant var vel denne). Men likte at den var hakket mer uformell enn 258, med de to lommene, mer nøytral glidelås og stoffreim > skinnreim, samt litt tynnere til tross for lomme/lommer i front. (Ikke at 258 er så veldig formell, men vil si at begge har et uttrykk som gjør at de kan brukes i svært mange sammenhenger).

Lenke til kommentar

72 hour briefcase ser fantastisk ut - tror du kommer til å bli veldig fornøyd. En ting jeg misliker med min 257 er at skulderreima pleier å skli litt ned fra skuldra, grunnet lite friksjon. Ser for meg at skulderreim i stoff sitter bedre sånn sett. Håper du vil dele erfaringer/bilder når du får brukt den litt!

Lenke til kommentar

Noen som har forslag til et lav terskel 90-talls antrekk?

 

Skal på noen festligheter hvor det er 90-00 tema og har ikke det tilgjengelig i garderoben. Er heller ikke klar for å investere i noe særlig penger i et slikt antrekk. Tips til enkle grep for å fremheve 90-talls stilen mottas med takk!

 

Hmm. Midtskill og/eller bleket hår (kanskje litt stress) samt noe mer "baggy" klær?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897

Jeg kjøpte en duffle coat i navy og går for det meste med mørke jeans, men jeg er usikker på om jeg heller burde gått for mørkegrå. Blir det for lite kontrast, eller går det greit som regel?

 

Hvilke typer bukser anbefaler dere mot vinteren?

Jeg tenker beige, brune, grå og mørkegrønne chinos. Noe annet som jeg burde vurdere?

Lenke til kommentar

 

hvordan vill man bli sett på om man begynner og gå med frakk / trench coat ?

 

tenker da type kne lengde og i lys beige farge

 

Tja, at du kler deg pent/klassisk kanskje? Vekker ikke akkurat mye oppsikt i Oslo, men noen vil kanskje stusse om du bytter stil over natten.

 

tanke var ikke til dagelig bruk ( til det ville en sikklig frakk blitt alt for dyrt ) , men driver med en gradvis overgang til mer klasisk / voksen stil så prøve og kjøpe klær mer i den veien , målet er at etterhvært skal kleskapet mere eller mindre bare være sikklig klær i samme stil , fortiden er mere eller mindre kaos :p

 

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...