Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå kommer jeg med spørsmål igjen. Denne gangen rettet til de som eier/har prøvd Liddesdale Heritage. Siden Outnet aldri får den inn i small, så har jeg begynte å lure litt på om jeg faktisk burde bestille en i medium. Mest fordi når jeg tenker over det, aldri klarer å skvise brystkassen min inn i en small-jakke. (alt av fritidsjakker, dressjakker (36) og sånn) Men så tenkte jeg i utgangspunktet: Det er jo en barbour-jakke. De er jo alltid så latterlig store. Men, så i det siste har jeg kommet på at det er jo en heritage-modell og da er den vel slimmet ned en god del. Så,de som har den; er den fortsatt et telt rundt brystkassa som andre barbourjakker, eller er den relativt true to size? Jeg er en helt vanlig 38" brystkasse.

Endret av DexterMorgan
Lenke til kommentar

Rimelig creepy å ha et bilde av en fremmed jente som skrivebordsbakgrunn.....

 

This. Mener å huske jeg hadde Emma Watson som skrivebordsbakgrunn for noen år siden da, hehe. Men syns faktisk det er mer creepy med en "normal/vanlig" jente som bakgrunn.

 

Det er jo noe ganske annet om det er snakk om en kjent person.

Lenke til kommentar

August: Tror jeg skal gjøre det i morgen.¨

 

Lokeland: Når man går inn i det programmet så har du jo bare mulighet til å velge Liddesdale, ikke Heritage Liddesdale... Samtidig som jeg nekter å tro på den, fordi den påstår at jeg ikke vil ha noe problem med å bruke en xxs. Enda den kun er noen cm større enn meg rundt brystet (3 cm) forutsatt at det er heritage-versjonen som blir prøvd, og ikke den vanlige. Hvis det er den vanlige er det jo forståelig.

 

Men, uansett, takk skal dere ha : )

Endret av DexterMorgan
Lenke til kommentar

Noen som anbefaler noen litt mer casual skjorter som kan brukes til sommeren? Har lyst til å prøve noe annet en RL og Moderntailor.

Our Legacy har jo mange gode skjorter, men styr unna de med masse mønster på.

Takker.

 

Hvordan er kvaliteten på Tommy Hilfiger sine skjorter egentlig? Er 80's 20 ply fabric. Spør fordi jeg har en skjorte derfra som har utrolig god passform. I tillegg koster ikke skjortene mer enn 300-400 kr per.

 

EDIT: Eneste er at skjortene som oftest bruker kontrasttråd til å sy på knappene, men er ikke krise egentlig.

 

Bumper denne. Noen som har noen innspill på TH?

Endret av Lebb
Lenke til kommentar

Dressmann har vel en egen butikk med ekstra store størrelser i østbanehallen. Dressmann XL eller noe sånt. Bortsett fra det vet jeg ikke om noe...

 

Edit: Litt sen der ja, men det er vel begrenset hvor kresen man kan være når man skal ha klær i en så stor størrelse vil jeg tro.

Endret av fkm
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...