Gå til innhold

Annonseblokkering skader oss


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Altså, jeg skjønner hvorfor dere ber oss skru av blokkering.

Men at dere har strenge retningslinjer for reklame kan ikke være seriøst. Man blir jo skjeløyd av å prøve å lese noe på framsiden.

 

Se til fotballen. Klubbene får sponsorene til å lage reklamer som matcher draktenes farger. Så slipper sidene deres å se ut som et tater- lappverk.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Dersom jeg finner en metode som lar meg adblocke kun flashbasert reklame så kan jeg sikkert være grei nok til å la alt annet slippe igjennom :)

https://addons.mozil...don/flashblock/

@ts

Hvor mange registerer dere pr. dag som bruker adblock/noscript?

Er det mange bør dere ta ett hint i forhold til utforming av reklamene.

Om det derimot utgjør få besøkende tilhører disse neppe den gruppen som gjør impulskjøp på grunn av en grell blinkende reklame.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dere har i hverfall min fulle støtte :) Å skru av anonser via adblock er imo det samme som å laste ned piratvarer. Ved å lese på siden leser du artikkler i bytte mot å utsette deg for reklame.

 

Åjasså? Så du mener at om man ikke lar seg diktere av diverse redaktører og deres annonsører så er man en pirat? Det er bortimot det latterligste jeg noen sinne har hørt.

Du benytter en reklamefinansiert tjeneste. Om du ikke ønsker å se reklamen, så bruk en annen reklamefri side. pås amme mtåe som om du ikke vil betale for filmen, så får du se en annen film. Eller om du ikke vil betale for håndtverkeren, så får du snekkre selv, eller lure noen til å jobbe gratis.

 

Jeg er ikke reklamefundamentalist som du sier, jeg er en helt vanlig internettbruker, og intil jeg begynnte i jobb så hatet jeg reklame ganske intenst. Men, i forbindelse med jobben min så har jeg fått sett "den andre siden" av saken. Det å måtte designe en nettside, og samtidig ta høyde for at de som betaler lønna mi får alle sine inntekter fra reklame. Jeg missliker fremdeles reklame sterkt, og internett hadde vært en mye bedre plass uten. Problemet da, er at det er ingen som har noe interesse for å levere innhold. Facebook, Google, VG, Dagbladet, HW, AnandTech og de fleste andre sider som man bruker på nettet eksisterer på grunn av reklame. Uten reklame hade det ikke vært mulig for dem å drive som dem gjør.

 

Bruker du en side ofte, liker innholdet, og kvaliteten, så slå av addblock. Selv om det er snakk om penger penger og penger, så er det faktisk noen sin arbeidsplass, som de kan drive fordi de tjener penger på reklame. Gi noe tilbake. :)

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Allt for mye reklame som blinker og ruller.

Hadde det vært en fornuftig mengde, med aktuell reklame, og da uten at siden ser ut som den konkurrerer med neonreklamer i Las Vegas. Ja, da kunne jeg vurdert slippe inn reklame igjen.

 

Siden laster kjappere uten reklame, og hvorfor skal jeg "betale" for reklamen, i form av ekstra båndbredde?

 

Jeg har faktisk skrudd av Adblock for andre domener som ber om det, men da må det også være en utforming av innhold og sideoppsett som klart skiller mellom artikkelbilder og reklame.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Då var det å finne ut hvordan bli kvitt den stygge grøne kapitalist banneren. Noen så har testet noscript eller noe sånt?

 

Chrome extensions NoScripts + AdBlock funker fint.  Tok et par minutter for konfig av NoScript, men det var verd det.

 

Takker då kjører jeg på! <3Kan bekrefte det fungerte.

Endret av jitnekonni
Lenke til kommentar

Jeg er på ingen måte interessert i å godta forsiden til hw.no slik den er uten adblock.

Men hvis det finnes et program e.l som kan loade reklamene deres en gang om dagen, på serveren min eller i bakgrunnen på pc`n så er jeg med.

(Betale en liten sum i året kan jeg også gå med på)

 

Men frem til en slik løsning er på plass vil jeg fortsette å bruke adblock.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t8fn5F

Slik skrur du av AdBlock.

 

Annonseblokkering skader oss

Beklager, men på samme måte som at jeg ikke vil ha uadressert reklame i min postkasse, så vil jeg heller ikke bruke båndbredde på reklame jeg ikke leser.

 

Et godt produkt trenger ikke reklame. Er der et produkt jeg ikke har hørt om, så har jeg mest sannsynlig ikke bruk for det.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg har slått av adblock på noen nettsteder, men jeg kommer ikke til å gjøre det på hw.no.

 

En rask sjekk i dag viser at det rett og slett ikke er aktuelt slik siden ser ut og fungerer, noe som bare bekrefter inntrykket mitt fra tidligere besøk fra andres pcer uten adblock installert.

 

Jeg kommer ikke til å bry meg med å fjerne den grønne meldingen så lenge den ikke dukker opp på diskusjon.no, det er ikke mye man taper på å bare unngå hovedsiden og gå direkte til forumet.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jeg liker faktisk reklame. Ikke all reklame, men reklame som angår og interesserer meg.

 

Jeg koser meg med reklame som kommer i posten og klikker stadig på reklamene rundt om på nettet som trigger meg.

 

Nå skal det dog sies at selv jeg som faktisk liker reklame synes at hw.no blir i voldsomste laget til tider. Det er også endel bannere som strengt tatt er helt malplassert på en slik side også, jeg tenker da på innhold.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...