Jump to content

StorPeder

Medlemmer
 • Content Count

  3507
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by StorPeder

 1. Ta Stardew Valley, for eksempel. Én fyr satt og jobbet med det i flere år. Det var et enormt arbeid han la inn i det, og det kostet enormt mye tid og krefter, for ikke å snakke om økonomisk. Så da spillet endelig kom ut, ble det spredt på piratsider omtrent fra dag én, og fyren satt igjen uten en krone for alt strevet. "Alle" er enige om at spillet er et mesterverk, men fyren som lagde det får ingenting igjen for det. Hvordan tror du han føler det nå? Nå gikk det heldigvis ikke sånn med han, og han er godt i gang med neste prosjekt. Men det er realiteten når vi snakker om piratkopiering. Samme hva man kaller det, handler det om å ta ting som ikke er ditt, og drite i å betale for det. Det får enorme konsekvenser - inkludert for deg selv, når du sitter der med always online osv. Når man leser om utviklere som går konkurs er det lett å tenke huffda, det var kjipt. Men det er også lett å glemme at dette er folk som har jobbet i årevis med noe de er svært engasjerte med, og nå sitter de der plutselig uten jobb. Og du klarer likevel å forsvare piratkopiering? 3 millioner solgte på Steam, pluss det spillet har solgt på konsoll? "...satt igjen uten en krone..." passer ikke helt inn her, eller har jeg gått glipp av noe? De $30 millionene får han sikkert til å føle seg ganske OK http://www.gamerevolution.com/features/13384-stardew-valleys-single-developer-has-made-over-30-million#/slide/1 "Nå gikk det heldigvis ikke sånn med han." Les hele posten før du kommenterer. Stardew Valley har solgt ~3.2 millioner kopier på Steam. Dette er heller ikke det første DRM-frie spillet til Chucklefish. Ikke godt å skjønne hva du mente med "Nå gikk det heldigvis ikke sånn med han." Hvorfor spør du om hva man tror han føler nå og sier han sitter igjen uten en krone?
 2. Ta Stardew Valley, for eksempel. Én fyr satt og jobbet med det i flere år. Det var et enormt arbeid han la inn i det, og det kostet enormt mye tid og krefter, for ikke å snakke om økonomisk. Så da spillet endelig kom ut, ble det spredt på piratsider omtrent fra dag én, og fyren satt igjen uten en krone for alt strevet. "Alle" er enige om at spillet er et mesterverk, men fyren som lagde det får ingenting igjen for det. Hvordan tror du han føler det nå? Nå gikk det heldigvis ikke sånn med han, og han er godt i gang med neste prosjekt. Men det er realiteten når vi snakker om piratkopiering. Samme hva man kaller det, handler det om å ta ting som ikke er ditt, og drite i å betale for det. Det får enorme konsekvenser - inkludert for deg selv, når du sitter der med always online osv. Når man leser om utviklere som går konkurs er det lett å tenke huffda, det var kjipt. Men det er også lett å glemme at dette er folk som har jobbet i årevis med noe de er svært engasjerte med, og nå sitter de der plutselig uten jobb. Og du klarer likevel å forsvare piratkopiering? 3 millioner solgte på Steam, pluss det spillet har solgt på konsoll? "...satt igjen uten en krone..." passer ikke helt inn her, eller har jeg gått glipp av noe? De $30 millionene får han sikkert til å føle seg ganske OK http://www.gamerevolution.com/features/13384-stardew-valleys-single-developer-has-made-over-30-million#/slide/1
 3. Det er vel litt for kjapt å komme med Battle Royale- klonen.
 4. Min 2500K er sugen på å pensjonere seg. Har slitt og strevd på 4,5GHz i over 5 år. Men jeg har vondt for å tro at AMD endelig skal ta steget opp igjen. Det blir nok et for langt steg
 5. Doom (2016) var unntaket som bekrefter regelen For min del venter jeg til spillet er under 200, men det gjelder for så vidt alle andre spill også.
 6. FEAR? Som i F.E.A.R? Som i spillet der AI jumper rundt overalt i stutterstep- bevegelser for så å gå i cover på feil side av boksen mens den sikter vekk fra deg? For min del elsket jeg HL2, ved alle gjennomspillinger. Ikke at historien var noe spes.
 7. Veldig kjip avgjørelse. Samme som at dere har fjernet valg for Data og Mobil øverst
 8. Jeg er ~25 og spilte nettopp første plasseringsmatch. Så det ser ikke sånn ut. (Edit: Og det står 25 i patchnotes som Nagina linket)
 9. Gammel skjerm? Sånn oppførte en skjerm jeg hadde før seg også. Da var det en kondensator i skjermen som hadde skylda. Ville for så vidt være spesielt om den røk akkurat samtidig med bytte til nytt skjermkort
 10. Hmm. Er det Killzone- folka som lager dette? Hadde jeg ikke trodd. Dette ser jo gøy ut
 11. Det er Blizzard. De lager spilla sine så de kan kjøres på en kalkulator.
 12. Da bet jeg på et 1070 Strix,tross stive priser. Blir vel sittende med 1080p/120hz skjerm noen år til, så da burde det holde en stund. Synd AMD ikke viste mer og ga et alternativ til folk som vurderer 10x0. Noe som kunne vært verdt å vente på (490/480x)
 13. Som andre har nevnt: Ikke kjøp noe med mindre enn 1920x1080 oppløsning. Helst noe høyere. Av erfaring. Ikke spar penger på et verktøy du skal bruke i 2+ år. Høyoppløst, god skjerm, godt batteri og god byggekvalitet er verdt prisen. Av erfaring. Multicom sine PC'er har vel tradisjonelt vært så som så på byggekvalitet?
 14. Nå koster den 8490,- ... Jeg var klar for å kjøpe 1070 idag, men kommer til å se det an. De er i overkant stivt priset.
 15. Avoid og Prefer funksjonen tror jeg er bugged. Har ved et par anledninger trykket "avoid player", men så sjekker jeg etterpå og da står det "prefer player".....Håper de får fikset på dette, mest fordi jeg har møtt ganske mange spillere jeg har lyst å spille sammen med igjen "Godt" det da. Håper det blir fikset snart. Er jo utrolig kjedelig å havne i gruppe med sånne folk om og om igjen. Enten det er drittslengere eller folk som ikke gidder å være tank/heal.
 16. 3 kamper på rad der hele laget bestod av folk som allered var "Avoid this player". Er det straffen for at jeg har måtte stikke fra kamper et par ganger på rad pga skrikende baby?
 17. Hvis de har 490 på vei som yter omtrent/nesten som 1070 så bør de vel annonsere det før 1070 blir tilgjengelig? Straks 1070 blir tilgjengelig mister de nok ganske mange potensielle kunder. Meg inkludert, hvis AMD ikke viser noe. Sommervarmen introduserte artifacts og flimring på mitt gamle 7950. Endelig en unnskyldning som holder vann mot sjefen i huset
 18. Bedre å kalle det ["målrettet" reklame]. Jeg har latt google prøve seg på det i noen perioder. Nei, jeg har ikke lyst til å se siste Transformers eller The Avengers, enda mindre å kjøpe dem. Jeg har ikke lyst på ny TV til 70.000. Jeg trenger faktisk ikke ny støvsuger. Neida, trenger heller ikke ny drill, osv osv. Så, "målrettet" reklame har jeg gitt opp
 19. Det er jeg usikker på. Har du ikke en PC med Spotify- appen? Det gjør prossessen mye enklere
 20. Morsomt at jeg skulle til å gjøre det samme selv. Så jeg fant ut noe lettere. Bare dra spillelista fra den gamle brukeren ned på "New Playlist" i venstre hjørne. Da blir den ny bruker sin. Det går mye fortere og man slipper å lage navna på nytt.
 21. Logg inn på den nye bukeren, søk etter den gamle brukeren, gå inn på ønsket spilleliste, merk alle sangene (Ctrl+A), høyreklikk og velg "Add to". Da kan du lagre som ny spilleliste eller i eksisterende
 22. Butikksjefen som er der i størstedelen av åpningstiden _må_ (bør hvertfall) ha lagt merke til gutten. Hadde ikke vært verre enn å be om å få snakke med foreldrene om han hadde lov til å bruke så mye penger. Går han ikke med på det er det tydelig at han ikke får lov, og man takker da nei til handelen. Det er ikke Gamestop sin feil, men litt ansvar tipper jeg butikksjefen føler at han burde tatt.
×
×
 • Create New...