Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Ut i fra det jeg kan se på bilder og om jeg ikke ser helt feil, så er jo kabelen fra strømforsyningen til veggen en helt vanlig kabel lik den du har mellom PSUen på PCen din og veggen eller skjermen din og veggen.

 

Så om jeg ikke tar feil, så er dermed sannsynligheten stor for at en allerede har en slik kabel liggende.

Uansett skulle det ikke være verre enn å innom nærmeste Clas Ohlson. :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ut i fra det jeg kan se på bilder og om jeg ikke ser helt feil, så er jo kabelen fra strømforsyningen til veggen en helt vanlig kabel lik den du har mellom PSUen på PCen din og veggen eller skjermen din og veggen.

 

Så om jeg ikke tar feil, så er dermed sannsynligheten stor for at en allerede har en slik kabel liggende.

Uansett skulle det ikke være verre enn å innom nærmeste Clas Ohlson. :p

 

Tenker på selv "klumpen" men hvis det er som han sier. Så regulerer den selv :)

Lenke til kommentar

Er vel snart på tide at Microsoft og TV distributørene her til lands gjør rede for hvordan TV integreringen blir med xb one. Hvis det i heletatt blir mulig da...

Leste en Tek Ekstra artikkel der Riks TV og Altibox nevnte at det sikkert vil fungere på et basis nivå i det minste.

Å kunne legge bort alt av fjernkontroller mesteparten av tiden og bruke xb kontrolleren og kinect stemme og gest styring istedet er noe jeg virkelig ønsker.

 

 

Har ventet spent på dette jeg også, nå har jeg uansett en Logitech Ultimate universallfjernkontroll så det å kunne styre alt via en Xbox One har ikke noe særlig for seg sånn i førsteomgang. Men om de kunne ha samarbeidet med Canal Digital så det hadde vært mulig å få integrert EPG, opptaksmuligheter og det hele med Xbox One så det hadde vært utrolig raskt, effektivt og sømløst å bare bruke Xbox One som en slags satellitt tuner / dekoder og styre alt derfra så kunne jo det vært veldig snasent.

 

Nå må jeg ærlig innrømme at jeg ikke helt skjønner hva Microsoft er ute etter med tanke på TV-biten av Xbox One. Ettersom den ikke har mulighet for smartkort eller noe som helst så er det tydelig at alt skal gå via HDMI inngangen noe som vell betyr at det ikke har noen ambisjoner eller ønsker om å faktisk styre TV-hverdagen din men bare gjøre sånn at du har mulighet for stemmestyring osv via Kinect og har muligheten for å bruke "snap" funksjonaliteten til å ha TV og spill side-om-side osv..? Eller har jeg misforstått helt her nå?

Lenke til kommentar

Slik jeg har forstått det så langt skal man kunne fortelle xbox hvilken kabel tv leverandør man har, så ordner xbox med sin egen epg ut i fra det og man kan skifte kanal og greier på tuneren via xbox sin ui med kinect. Tviler på at xboxen får noen opptaks muligheter av TV for seg selv. Men håper at den kan styre kabel tuneren sine opptaks funksjoner i likhet med Harmony remote ol.

 

Med TV på xbox så har de vel tenkt på at vi kan samle alt under ett for å forenkle medie hverdagen. Å kunne erstatte feks en kabel TV tuner helt kan de kun gjøre gjennom TV og film streame tjenester. Som dessverre ikke dekker hele behovet til folk ennå.

 

Så stiller jeg spørsmål ved kinect sin IR blaster. Kinecten vil jo gjerne stå oppå tv'n eller rett under den. De fleste andre saker man har i TV benken som kan ta i mot IR signaler står jo også under tv'n. Vil IR signalene fra Kinecten kunne treffe feks Get boxen min og forsterkeren min for å styre lyd...?

Endret av Nerdrage
Lenke til kommentar

Den offesielle grunnen er at tilpassing av språk ikke er klart, men det er det ingen som tror på. Den mest realistiske grunnen er begrenset antall og de vil ha nok maskiner der det er viktig å få bra tall.

 

Angående TV er det en langtids strategi, det microsoft ønsker er å få avtaler med tv-levrandørene, hvor man kan få xboxer ut til tv-kundene til en virkelig lav pris(snakker kansje helt ned 100$ ved tegning av ett år med tv) slik mobiloperatører gjør med mobiltelefoner.

 

I starten vil det være ett utvalg av folk som får all funksjonaliteten, men alle vil kunne ha grunnleggende funksjonalitet. Men det som er sikkert er at microsoft jobber med tv-levrandørene for å få på plass dette i løpet av de neste 2-5 år.

 

Men noe som er viktig å merke seg er også som de viste i UI-demoen kan man legge til internett-kanaler i xbox guiden, det er ikke begrenset til tradisjonell tv. Så jeg regner med at nrk og tv2 har dette på plakaten selv om det kansje ikke er ett satsingsområde.

 

Slik jeg forstår det kan du også få inn f.eks. en youtube-kanal i xbox guiden, så vi skal ikke se bort fra tjenester som twitch/blog.tv/ustream kan også settes opp i xbox guide.

Lenke til kommentar

Når tror dere vi får en norsk dato bekreftet? Microsoft har sagt ila Q1 til meg, og det at enkelte nettleverandører opererer med 28 mars..

Får ikke håpe det drøyer såpass lenge i Q1..

 

Hva var grunnen egentlig? Språk?

Før Titanfall, kanskje slutten av januar, men mest sannynelig begynnelsen av februar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...