Jump to content

Sveern

Medlemmer
 • Content Count

  4211
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

749 :)

About Sveern

 • Birthday 10/03/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21237 profile views
 1. Nå er vel United de som angivelig klarer seg kanskje aller best gjennom dette. De annonserte nylig at de ikke vil kreve inn betaling for spillere på utlån til klubber som sliter. MEN, de har i år inngått en avtale med Konami og PES, så det er nok mer knytta til det. Og det som kanskje er mest shitty med saken her er at de også går etter hvor lett det er å modde inn ekte lag og logoer i FM.
 2. Flauhetskonkurransen i kringkastningsrådet nå, det Tore får av kritikk er stort sett for å ha trukket stikket (et stikk er pratet mellom to låter). https://www.nrk.no/norge/_-tegn-pa-krenkelseshysteri-a-fjerne-radioresepsjonen-innslag-1.14789969
 3. De har vel fortsatt muligheten til å anke til CAS.
 4. Nei, det er kun langrenn og alpint. Rart hopping ikke er inkludert, det hører jo også til under FIS. Skiskyting er det IBU som rår over.
 5. Hvor mange er det som er villig til å betale slike abonnement for langrenn og alpint egentlig?
 6. Har i dag Telia mobilt bredbånd som internett hjemme. 200GB kvote, testa Ice da de kom med 300, var dessverre ubrukelig her. For en bruker så funker det greit, da jeg bodde alene var jeg aldri over kvota og hastigheten var greit nok. Nå går vi som regel over kvota hver måned, på det meste var vi oppe i 320 GB på en måned. Spill funker heller dårlig dersom kona ser på Netflix samtidig som jeg spiller, og man merker at nettet er tregere dager med mye biltrafikk igjennom distriktet (fredag og søndag). Nå er det 5-6 år siden sist jeg testa det, men da var radionett begrensa til 3 mbps, som i praksis er ubrukelig i dag. Ville ha sjekket ut de fri data abonnementene kanskje, tenkt litt på de selv, men er planlagt fiberutbygging i distriktet her.
 7. Det er som regel flinke og hyggelige folk som jobber i de butikkene, vil nok få god hjelp der
 8. Har du link til det settet på Obs Bygg? Slike pakker er veldig fine å starte med ja Noen små forskjeller i oppskriftene ser jeg, men i praksis ingen betydning for deg hvilket du velger.
 9. Sjekk ut Brew in a bag metoden: https://www.bryggselv.no/blogg/slik-brygger-du-med-biab/ ​ Ganske enkelt, og krever lite utstyr. Har selv brygga BIAB i en vanlig 15 liters kjele og det går helt fint, men det er mye jobb for begrensa mengder med øl til slutt. Men kan være en måte å teste hobbyen uten å brenne av ti tusener av kroner. Weissbier er en fin øl å begynne med, men gjæringstemperatur er viktig for den stilen, så du burde ha et rom der du kan ha stabil temperatur litt under 20 grader. Det varier fra øl til øl, men tommelfingerregel minimum 4 uker (2 uker på fat, 2 uker på flaske).
 10. Ja jøss Ustjugov, du har virkelig noe å klage over der... Edit: Der fikk han gult av juryen og.
 11. Tror forøvrig han NRK reporteren burde lære seg hva krokodilletårer betyr.
×
×
 • Create New...