Gå til innhold

Nye moderatorer i fotball-delen!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Store deler av det som var skrevet var langt over streken, selv i fotballkategorien. Selv om ikke alle innleggene var det, er det da like greit å slette alle innleggene i diskusjonen når diskusjonen i sin helhet var drittkasting, selv om mye av det var innenfor det som kanskje er greit. Å drive og be andre brukere holde kjefte, kalle hverandre for idioter og lignende er uakseptabelt, selv om det er i fotballdelen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Retningslinjene gjeld over heile forumet, det er ikkje sånn at fotballkategorien er noko unntak. Me har ikkje fullt så stramme taumar der, men av og til blir det for mykje dritkasting, og då må me ta aksjon.

 

Ei anna side av saken er at oppførselen i ein del av forumet set grenser for resten av forumet. På eit tidspunkt kan ein få liknande tilstandar i ein anna kategori der brukarane refererer til at det er lov i fotballkategorien.

 

Følelsesmessige ytringar i forhold til fotballen er til ein viss grad akseptert, men når det går over til personangrep så går de over ei linje.

 

Innlegg på forumet skal holdes i en høflig og saklig tone. Fokuser på sak og ikke person og diskuter anstendig. Merk spesielt følgende:

  • Flaming og andre former for personangrep er forbudt.
  • Trolling er forbudt. Provokasjoner vurderes ellers ut fra formål.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er dog noen moderatorer/administratorer som tolker regelverket bedre enn andre. I likhet med dommerne i Premier League er det svært få som holder nivået (Jarmo). Alastor er savnet. Noen moderatorer sletter i overkant mye, uten at jeg skal henge ut noen ved navn her.

Endret av Jørgen
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hepp!

 

Da går vi videre med denne saken, aller først vil vi ha mer sivilisert oppførsel og gjensidig respekt i fotballforumet.

Dette gjelder absolutt ALLE.

 

Ser en del anarki og slag under beltested på banen nå. Hvorfor ikke bruke mer humor og "sleipe" kommentarer, i stedenfor å angripe andre med ufine metoder?

 

Merker meg også at vi er tilbake på de samme problemer som for noen år siden, how come?

 

Foreslår følgende tiltak:

 

- Vi styrker stallen med en mer dedikert fotballmoderator.

- Vi deler ut gule og røde kort raskere om ikke oppførsel blir bedre, gjelder dog kun noen få.

- Noen av dere kutter ut en del pirkig med rapporter. Helt utrolig hva enkelte rapporter. Vi driver IKKE med meningssensur og vårt ståsted er hele forumet, ikke bare en fotballbane.

 

Andre forslag?

 

More to come..

 

Mvh

Jarmo :)

Lenke til kommentar

Jadda, blir nok knallbra dette!

 

Håper vi får en mod som faktisk leser de rapporterte innleggene før det slettes og deles ut såkalte gule kort.

 

Slik det er nå har egen følelse av at man bare sletter alt og alle for å være sikker.

 

Kanskje noen av disse rapporthorene skulle fått gule kort innimellom også? Du sier det jo selv, alt rapporteres.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så åpenbare troll og trolling vil altså nå bli slått ned på? Er ett par som har dukket opp igjen i det siste som tydeligvis ikke har helt forstått hverken regler eller advarsler.

 

Syns disse typene er en veldig stor medvirkende faktor til at diskusjoner fort sklir ut i personangrep og drittslenging i fotballdelen av forumet.

 

Og mye av det som blir postet fra disse brukerene er åpenbart kun skrevet for å provosere. Eg skjønner at det blir sagt ting under/etter en eller annen kamp, når gjerne folk er litt heite men når 92% av innleggene som kommer fra de nevnte blir skrevet ikke har noe saklig å tilføye tråden eller den pågående diskusjonen så er det ikke rart at folk rett og slett blir forbanna.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...