Gå til innhold

Hva spiller du nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Problemet er jo nettopp det at jeg ikke kan ta meg tid til å tenke og planlegge taktikk, fordi fiendene bare skyter i vei helt til jeg er død uansett hvem det er sin tur. ;) Men nok om det. Det var ikke et spill for meg, så jeg slettet det og har begynt på noe annet i stedet.

 

"Noe annet" er i denne omgangen Blossom Tales på Switch. Kort sagt snakker vi old-school Legend of Zelda på godt og vondt. Mest godt. :)

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Hohoho

Fant secret Wolfenstein level i doom 2. Og der fant jeg MG42. Fy faen så gøy. Tok med våpenet til neste doom 2 brett der jeg bokstavelig talt meide ned ca. 100 imps, parterte de med mine kuler, stakkars impene lå både hær og der, uten armer, hode og bein med blood langt opp etter vegga og taket. God jul underholdning.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tester Wolfenstein 2: The New Colossus som jeg fikk til jul. Er ikke helt overbevist av dette ennå. Rent spillteknisk er det ikke stort å utsette på det, men du dør så sykt fort selv på nest laveste vanskelighetsgrad at bare i løpet av de første par timene må jeg ha dødd hundre ganger. Det er helt på smertegrensen for min del, og dette er begynnelsen av spillet.

Lenke til kommentar

Prey. Wow, det er mange ganger råere enn jeg kunne sett for meg. Hadde egentlig glemt av hele spillet, men fikk lyst å teste det igjen etter at det kom på topplisten til flere skribenter på gamer.no. Et spill hvor man ikke skyter i nærheten så ofte som jeg trodde man skulle gjøre, og jeg elsker hvert eneste sekund. Historien virker spennende nok, bare stemmeskuespill og bare det å snike seg rundt er for første gang morsomt (jeg er ikke særlig fan av snikespill). Kombinasjonen av "glue-gun" og andre våpen er rett og slett fantastisk. 

 

Anbefales!

Lenke til kommentar

Har vært totalt oppslukt av Starbound en måneds tid nå med ca 11 timer playtime gjennomsnitt pr dag. Spilte umoddet første uka før jeg kjente jeg gikk litt lei, så begynte jeg browse workshopen på steam for å se om det var noen kule mods, og så tok jo det fullstendig av med rundt 190 mods installert så spillet fikk kjørt seg noen uker ekstra :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...