Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nja, litt snakk når det kom er jo en ting. Men er det ingen som fortsatt spiller, en hel måned etter det?

 

Nei, det er teknisk sett ikke bekreftet til Wii U - ennå. Men en av de som har hovedansvaret for serien bekrefter at "Wii U har mer kraft enn 3DS, og mye mer potensiale", "Alle er jo online hele tiden" og at han elsker serien. Så uoffisielt er Animal Crossing for Wii U bekreftet. ;)

Lenke til kommentar

Vi kan vel vente oss Animal Crossing til Wii U. Jeg håper dog på at de vil ta seg ordentlig med tid til å lage et spill som faktisk bringer nye nytt til serien. Animal Crossing: Wild World (DS) og Animal Crossing: Let's Go to the City (Wii) var omtrent helt like, bortsett fra at man nå kunne reise til byen. En by som forøvrig var fyllt med de samme NPCene og butikkene som gjerne kom innom tilfeldig til landsbyen din i Wild World.

Lenke til kommentar

Gode nyheter syns jeg, så lenge versjonen er spillelig så skal jeg nok støtte Nintendo ved å kjøpe det til WiiU. Men mindre mine venner lurer meg på pc versjonen igjen. Som 4 av 5 ganger har vært elendig port til AMD skjermkort brukere og generelt sett. Det føltes ofte som en "ja, de PC folka trenger vel å kunne spille spillet også.."

Endret av amir90 waits for alice
Lenke til kommentar

Da var Pikmin 3 i hus. For de som kjøper spillet i butikk er det penger å spare på å velge riktig utsalgssted. Var innom GameStop, Platekompaniet og Lefdal og her var prisene henholdsvis 549,90, 499 og 349.. Så en 200-lapp å spare her altså. Jeg regner med at det er 349,- også på Elkjøp.

Lenke til kommentar

Nja, her oppe har vi to Gamestop's, en Elkjøp som knapt vet hva spill er, en Spaceworld som sjelden tar inn nye spill og ikke alltid har spillene de har i hylla på lager, og fint lite annet. Blir vel å laste det ned i stedet via eShop. ;)

 

Edit: Hva gjør man når det er litt for lenge til neste Metroid? :p

 

t7h2sj.jpg

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Når det gjelder wiiU, så er jeg veldig spent på om de har fått online spilling til å fungere skikkelig. Noe som det var STOR mangel på i online super smash på wii.

 

Om de har fikset det Mega store dilayet som var i Brawl online på Smash Bros U, så kommer det til å selge som hakka møkk, samt bli tidenes store online spill! :D

Lenke til kommentar

Er det alltid en så lite tid pr dag i Pikmin? Får jo knapt tid til å utforske noe som helst før dagen er over? :( Liker spillet så langt, men tidsfristen er ikke akkurat noe jeg setter pris på. Er bare på dag 4 og reddet Brittney. Føler jeg er nødt til å lokalisere frukt så snart som mulig for å slippe opp, og når det er gjort er dagen over. All work, no play. :(

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Hmmm.. Jeg har en Super nintendo som jeg kjøpte for ett par år siden. Nå vil den ikke funke, og jeg mistenker at fukt har rustet inngangen hvor man har i strømkabelen.

 

Hva gjør jeg? Hjelp!

Du får vel bare skru opp boksen og lete etter rusten?

Hvis det ikke er det som er galt, så er nok håpet ute for den supernintendoen :/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...