Jump to content

Zelkin

Medlemmer
 • Content Count

  961
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

157 :)
 1. Ikke enkelt å få pengebeløpet tilbake. Blizzard blir aldri det samme
 2. Nå har Asus maskinen i testen (ifølge linken) 16gb ram, mens hp maskinen har 8gb.Mener du at Asus maskinen har noe feil her? Begge med 2666mhz ddr4. For om man ser på grafene ser man at CPU ytelsen til Asus er lavere, men temperaturen er også lavere. Noe som tyder på at den ikke klokker CPU'en like kraftig. Er ikke antall GB. Er hvorvidt ramen er satt opp. Feks så har Asus maskinen 1 stk ram brikke på 16gb aka singel channel ram. Skal jeg tippe så har HP maskinen kun 1 stk ram også. Jeg eier maskinen til Asus, satt i 1 stk ekstra brikke. Da har jeg like god spill ytelse som den beste maskinen her. Link her : https://m.youtube.com/watch?v=lNcuLphasDM&t=4s
 3. Hadde du giddet å teste Asus maskinen med en ekstra ram brikke i dual channel ville du funnet ut at det ikke er cpuen som gir dårlig fps. Ikke at vi tilgir asus for å selge laptop med singel rambrikke, men å skylde på cpu blir helt feil. Sett i en ekstra rambrikke og prove me wrong
 4. En meget grundig og godt skrevet artikkel. Kudos! Selv sitter jeg på en Steelseries 650 Wireless.
 5. Hvis jeg gidder, så spiller jeg det om 1 år. Om det da ikke finnes noe annet og bedre. SoT er vel en av få spill jeg i ettertid har tatt opp.
 6. Sitter på et MSI RTX 2060 Ventus OC. Bortsett fra at bakplata er av plastikk?! Så er jeg fornøyd. Riktig nok ikke zero fan mode, men hva gjør vel det når fans spinner på 800rpm idle(ergo, du hører det ikke). Lett å OC, er også et grade-A kort. Stille i load. Likevel er jeg spent på NAVI fra AMD.
 7. Jeg gamer kun fps og personlig er denne musen bedre for meg. Logitech sine blir for lette, og jeg føler jeg mister presisjonen. Reaksjonen er kanskje ikke en gang hva det var, men presisjon er også viktig. Jeg begynte riktignok i gamle dager med en mus som hadde en ball som sensor, lenge før både laser og optisk. Så er nok vandt til en litt tyngre mus.
 8. Det er til de grader tilstede. Utrolig irriterende. Det hender også enkelte ganger at du må drepe vitner i spillet, selv om du blir tidlig opplært at du kan snakke dem ut av det. Det går ut over snill eller slem barometeret. Vet ikke om noen så posten over fra meg, men til de som ikke liker x/a smashing for å løpe rockstar fort, så kan dette endres i menyene.
 9. Verdt å nevne, med enkle grep kan du endre fra trykke på x/b til å holde inne x/b i menyen.
 10. Kan jeg spørre her? Gaming mode: 1080p. Hva i all verden gjør da en xbox one x med 4k? "Gaming med ekte 4K" men så har alle TV'r kun 1080p med gaming modus. Som er et must!
 11. Jeg håper på en oppdatering av in ear pluggene også. De har vært fantastiske for meg, men micen er elendig. Må ta ut venstre ørepropp og mot munnen for å føre en samtale. 😊
×
×
 • Create New...