Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg started med Snes, og har defra eid alle konsollene som har kommet, og spilt alle mario spillene som kom til dem. Min mening er at man kan ikke ha en ordentlig barndom uten Mario ;)

Klarte meg fint uten Mario i grunn( nok å spille litt hos kjente), var vel i grunn mett på fyren og Co allerede kort tid etter N64 lanseringen. Så Mario er ikke helt min kopp te. Moren min, på en annen side...er helt vill når det kommer til Mario på Wii og DS :p

 

Fra Sega utviklet det seg slik på hjemmekonsoll fronten i korrekt rekkefølge :

 

PS1,N64,Gamecube, 360,PS2,Wii,PS3,Dreamcast, Wii U, Xbox One, PS4.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Når det er sagt er ikke emulator på pc det samme. Langt ifra!

Helt enig. Har ingenting imot emulatorer, og at roms teknisk setter ulovlige gir jeg faen i. Grunnet økonomi og plassmangel prøver jeg så godt jeg kan å finne de gamle klassikerne, og senest nå i helgen fant jeg Dino Crisis 1, Resident Evil 1 og 2, Parasite Eve 2 og Silent Hill til Playstation 1 hjemme hos moren min. Har nok dessverre solgt eller kastet en del gamle spill, men slike klassikere er gjemt bort av en grunn. :) Bare irriterer vettet av meg at Parasite Eve 1 aldri kom til Europa, og det vil nok aldri bli en ekte Parasite Eve 3. Har ingenting imot 3rd Birthday i seg selv, men det føles ikke som et ekte Parasite Eve. :(

 

Men uansett, selv om emulatorer er helt greit, er det noe eget å sitte med en fysisk maskin og de originale håndkontrollene i hånda. Så selv om jeg kan kjøre de PS1-spillene jeg fant på emulator på PC blir det ikke helt det samme. Får heller investere i en brukt PS1. :)

Jeg started med Snes, og har defra eid alle konsollene som har kommet, og spilt alle mario spillene som kom til dem. Min mening er at man kan ikke ha en ordentlig barndom uten Mario ;)

Har egentlig vært møkk lei Mario siden Galaxy 1, men savner de gode, gamle klassikerne. Skulle ønske noen kunne lage en ekte oppfølger til Great Giana Sisters snart. Den på DS var jo helt grei, men det begynner å bli en stund siden, og Maria var jo ingen steder å se. :( Twisted Dreams har ingenting med Giana å gjøre, annet enn at de kynisk utnytter navnet. :(

Lenke til kommentar

Smash Bros kom først til N64 og da hadde jeg allerede gått over til Playstation. Neste Nintendo-konsoll jeg hadde var Wiien, men da appellerte ikke lenger SB-konseptet til meg.

 

Mer eller mindre samme her, selv om jeg hadde en GC. Så liksom aldri poenget med Smash Bros., ville heller spille Tekken, Soul Calibur eller Virtua Fighter. Hadde nok vært annerledes om jeg hadde vært yngre.

Lenke til kommentar

Jeg browsa rundt på Wii U eshop og fant Megaman Battle Network. Ingen anelse om at Megaman-serien hadde RPG spill på repertoiret også..har så og si ingenting med MM-spillene å gjøre, det er full-on JRPG i "fremtiden" der du har en AI i PET'en din (mobiltelefon-dings) som heter MegaMan.exe som du leveler opp som i en vanlig JRPG. Veksler mellom å være i real world og "jacked in" i cyberspace.Der er det random battles og items og quests, mens i den vanlige verden surrer man rundt og går på skolen, snakker med venner osv.

Det er visst en slem hackergruppe som truer hele internettet. Jeg blir vel "the one" regner jeg med etterhvert. Tipper real world/cyberworld kommer til å blandes etterhvert.

 

Kampsystemet er også veldig uvanlig, det er i realtid og man slåss med å sende "chips" med forskjellige angrep og styrker mot motstanderne som beveger seg i et grid. Finner masse nye chips på veien. For et fullstendig merkelig konsept å dra megaman-serien inn i. Men det var visst 6 spill i denne serien på GBA. Omtrent som card battle spill ala Pokemon. Masse strategier med forskjellige typer kort, noen fjerner grids så motstanderens område blir mindre, andre er rene attacks, noen er heals. Ellers kan man alltid bruke Megabuster som bare prikker ivei med 1hp dmg. Chip'ene forsvinner etter bruk og må vente på neste turn før man kan laste inn nye fra decken din.

 

Liker det så langt, det er så totalt annerledes fra det meste jeg har spilt. Er bare i tutorial-delen enda, men. Spillet har 80/100 på metacritic så det må jo være noe i det.

 

Edit: Ser ut som bossene i de forskjellige oppdragene heter Fireman, Iceman etc.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Man kan ikke ha en ordentlig barndom uten rike foreldre, mener du vel?

Foreldra mine var ikke rike, langt ifra. Men jeg skal ikke si at jeg ikke fikk Nintendo konsollene bår jeg ville ha dem, men da måtte jeg også finne meg i å dele med mamma ^^,

 

Som dere sikkert skjønte, så satte jeg den mario greia på spissen, men jeg er utrolig glad for å ha fått muligheten til å ha slike fantastiske spill i min oppvekst. DK64 var et undervurdert spill, som definitivt var på høyde med mario spillene!

Lenke til kommentar

På en måte er det jo juks, siden du lager fake street passes og claimer rewards som er ment for ordentlig street pass. På den andre siden er det jo ikke en kjeft som bryr seg om juks i et singleplayer spill som Pokemon :)

Juks eller ei. Jeg mener at den som bor på et avsidesliggende sted, midt blandt norges vakre skoger hvor nærmeste tettsted på 5000+ innbyggere befinner seg 2 mil unna har en gyldig grunn til å bruke homepass. :p

Jeg ville jo dødd av alderdom før Eon ticketen hadde funnet veien hit. Det å få en streetpass på en plass som dette er jo nesten årets største begivenhet.

 

Lenke til kommentar

Jeg fikk 2 engang jeg hadde den med i Oslo. Er bare i Japan folk driver med streetpass samling tror jeg.

 

En gang så jeg en fyr på t-banen som satt og spilte, men han hadde ikke streetpass slått på engang.

 

Det eneste jeg har sett det har vært brukt til er det tåpelige quest-spillet som er innebygd i 3ds'n, da.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...