Jump to content

HansiBanzi

Medlemmer
 • Content Count

  737
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

496 :)

1 Follower

About HansiBanzi

 • Birthday 03/29/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for tips! Jeg hadde egentlig tenkt å ikke kjøpe denne, men til den prisen måtte jeg bare ha en (vel, det ble to...)
 2. Jo, mitt inntrykk er at det er ganske normalt. Likevel har folk ulike prioriteringer og preferanser. Når det i tillegg er snakk om flere bytter på kollektivtrafikk har jeg full forståelse for at noen syns det blir mye. Selv har jeg 15 min hver vei og syns det er i lengste laget...
 3. Jeg skjønner godt at en slik reisevei ikke frister noe særlig. Jeg kjenner ikke helsesektoren veldig godt, og vet heller ikke hvilke jobber du søker, men jobbtilbud vokser ikke på trær selv for høyt utdannede, så jeg ville gått på intervjuet og tatt stilling til alt det andre senere. Det virker som reisevei er hovedargumentet for å droppe intervju, og det virker litt "tynt" siden man kan påvirke dette noe selv (kan sykkel være et alternativ for hele eller deler av strekningen? Hva med bil, det er jo uansett greit å ha? Om man kan holde seg til småveier fungerer moped fint i sommerhalvåret), men det er selvfølgelig du selv som vet best hva som er viktig for deg. Jobbintervjuerfaring kan også være veldig nyttig ved videre søking. Jeg er nok ganske farget av at jeg selv måtte bruke ganske lang tid på å skaffe jobben jeg har nå. Tror det ble rundt 200 søknader på litt under to år, men det var dårlige tider i min bransje og jeg søkte jobber et annet sted enn der jeg bodde. For de fleste stillingene konkurrerte jeg med et tresifret antall søkere, hvorav mange trolig sto uten jobb og kunne tiltre nærmest på dagen, mens jeg hadde tre måneders oppsigelsestid. Jeg regner med at din situasjon er noe mer fordelaktig.
 4. Hvorfor trekke deg? Hvis du har blitt innkalt til intervju har du etter all sannsynlighet blitt vurdert som kvalifisert for stillingen, og uansett har du nesten ingenting å tape. Er det en stilling du overhodet ikke har lyst på? Uansett er det ikke slik at du må akseptere et eventuelt tilbud hvis intervjuet går bra.
×
×
 • Create New...