Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Nei, dette var triste "nyheter"

Du vil bli savnet, selvom jeg tror du vender tilbake :dremel:

Du er en av brukere jeg faktisk leser innleggene skikkelig nøye, og jeg tror du har ikke noe imot meg som maange andre her :)

 

En flott bidragsyter og en person som man kan diskutere med!

 

Vi andre her skal prøve å holde denne tråden oppegående med saklige diskusjoner, righty? :p

Endret av iToMaN
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som Flightmare nevner, så er den nye patchen ute! :)

 

Her er en test som viser svært forbedret hastighet på det meste:

 

[Feature] How fast is the Wii U after its latest update? Here are some numbers.

 

Spoiler: It’s faster!

 

I think the improved load times are what the majority of Wii U owners are looking forward to the most with the Spring update that was just released, and if you’re still waiting for the thing to download/install, you’re someone without a Wii U who wants to see if Nintendo made good on their promise, or you’re just curious what the actual numbers are, I’ve got you covered. All figures are listed in seconds.

 

Here’s the breakdown:

 

Entering a Game (Need for Speed)

 

Before: 25.1 – 25.5 – 22.7

After: 15.5 – 15.1 – 15.2

 

Improvement: ~40%

 

Exiting a Game/Dedicated App

 

Before (Need for Speed/System Settings): 23.5 – 23.9 – 23.2 – 23.7 – 23.1

After (Need for Speed): 7.7 – 7.7 – 7.8

After (System Settings): 18.8 – 18.0 – 17.7

 

Improvement: ~45%

 

Entering Miiverse

 

Before: 16 – 15.6 – 14.5

After: 8.6 – 8.9 – 8.6

 

Improvement: ~44%

 

Exiting Miiverse

 

Before: 4.1 – 3.4 – 4.3

After: 1.9 – 1.8 – 2.3

 

Improvement: ~50%

 

Entering System Settings

 

Before: 17.4 – 16.6 – 17.5

After: 9.0 – 8.9 – 10.4

 

Improvement: ~45%

 

Overall Improvement: ~44.8%

 

 

So just about a 50% improvement across the board! Worth noting that entering/exiting Miiverse times apply more or less (depending on your internet speed) to all of the Web Apps (eShop, Nintendo TVii, etc). Times were measured from the moment of selecting an icon to the moment icons became selectable on the next screen, except in the case of Need for Speed. The way I measured that was from the time I hit the icon on the Home screen to the time the game itself (not the Wii U menu placeholder image thing) actually appeared on the screen. Any load times beyond that are due to the size of the game rather than firmware.

 

Also this is a somewhat small sample, but they align pretty well with speed tests I’ve done in the past, so I’m guessing the times are pretty accurate!

 

Kilde: http://nintendoevery...e-some-numbers/

Endret av Green Leaf
Lenke til kommentar
Den viktigste årsaken til at jeg skifter fokus er dog ikke mangel på trolls, men mengden av interessante diskusjoner og verdifulle synspunkt jeg mener eksisterer på neogaf. Det er en del meget verdifulle postere også på dette forumet, og derfor vil jeg som sagt fortsette å stikke innom her en gang i blant også, men som nevnt ovenfor, de innleggene jeg legger litt arbeid i vil nok bytte forum. Og på tross av det som skrives ovenfor her - er jeg overbevist om at en hel haug med folk på dette forumet (men kanskje ikke denne sub-seksjonen) også er glade for det :)

 

Er du Morfeo? Hvis ikke er det en fyr som bruker avataren din. ;)

 

Jeg synes i og for seg ikke at troll er det største problemet til diskusjon.no, men nivået på postene i de spill-relaterte trådene. Noe som både er bra og dårlig med spill som hobby er at den tiltrekker seg mennesker i alle aldersgrupper og det kan fort prege nivået på debatten. Vi har alle vært tenåringer og jeg vet selv hvor umoden men allikevel hellig overbevist jeg var om at jeg alltid hadde rett, uansett hvor på trynet grunnlaget for meningene mine var, og å skrive lange poster for å argumentere imot noen som er på det stadiet er å kaste bort tiden.

 

Men nå er ikke NeoGaf noe elfenbenstårn heller. Det er veldig mange poster av typen en enkelt setning som bare skal uttrykke om undertegnede liker/liker ikke spillet det er snakk om, uten å gå noe inn på hvorfor - det er jo det som er interessant! Det har ingen verdi å bare vite om en rekke tilfeldige personer på nettet liker et spill eller ikke, uten noen refleksjoner eller argumenter.

 

Men de er flinke til å luke ut det aller verste ugresset. Jeg ser ingen rene troll og folk skriver relativt god engelsk, med stor forbokstav, riktig punktsetting, korrekt bruk av they're/there, we're/were og alt annet man vanligvis ikke ser på spillfora. :p

Lenke til kommentar

Ja, CoD er på et vis nyskapende. Da det første kom var rene multiplayer-FPSer nesten utenkelige. Vi hadde jo Quake 3 Arena og Unreal Tournament, men de var mer unntaket enn regelen. I ettertid har CoD gått mer og mer over til å bli rent multiplayer, og det selger i bøtter og spann.

CoD var nyskapende? Hva med Counter Strike? 1.6 kom rett før det første Call of Duty spillet, og det var et rent multiplayer spill.
Lenke til kommentar

CoD var nyskapende? Hva med Counter Strike? 1.6 kom rett før det første Call of Duty spillet, og det var et rent multiplayer spill.

 

Jeg syntes heller ikke CoD fortjener noen ros for å være nyskapende fordi de hadde større multiplayer-fokus enn andre FPS-spill. Jeg gir CoD faktisk ros for det motsatte, altså at de hadde veldig bra single-player-gameplay i forhold til mange av sine konkurrenter. Jeg ville si at Quake skiller seg ut her fordi det hadde bare et minimum av single-player og et enormt multiplayer-fokus.

 

CoD:MW har kanskje vært nyskapende ved å ta med RPG-elementer inn i multiplayer?

Lenke til kommentar

Nintendo indicates that Mario Kart will come to Wii U this year

 

http://wiiudaily.com/2013/04/mario-kart-wii-u-this-year/

 

Denne kommentaren under artikkelen hørtes ganske artig ut,

 

david jarman • 25 minutes ago −

I hope wii actually get to flick the turtle shell like ninja style. How about in co-op someone can drive the car with the wiimotes while the other player can use the gamepad in panoramic style and target other cars.

 

tenk hvor mange muligheter det er med Gamepaden til slike typer coop.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva ser folk mest frem til på 3DS i løpet av året? Selv ser jeg veldig fram til Pokemon, Bravely Default og Mario & Luigi. Har planer om å skaffe det meste de presenterte på forrige Nintendo Direct bortsett fra Animal Crossing. Jeg ser også veldig frem til Oracle of Ages og Seasons kommer på VC. Mest Ages, siden jeg ikke har spilt gjennom det enda.

 

Beklager om spørsmålet har blitt diskutert ferdig, jeg orker ikke lese bakover i tråden.

Lenke til kommentar

Ja, men man kan sikkert velge å slå dem av denne gangen også. Ser også ut som at man beveger seg i et 2D-rutenett selv om man styrer med circle pad, noe som er litt småkleint. Jeg håper også at de ikke introduserer alt for mange nye pokemon, jeg har enda ikke greid å lære meg navnet på alle fra gen 3(!)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...