Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Som sagt, en av de få som er likeable, da mener jeg ikke de vi synes synd i som Jamie, Theon osv, men Ned, Tyrion, Jonah var vel også likeable... Jon.

 

Flere man ikke liker og vil se dø enn de man liker. Og siden det er Mr Wedding, så dør jo alle uansett, men gjerne de man liker først, så blir man tvunget til å like noen andre istedet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest slettet-ld9eg7s96q

Ansiktene og reaksjonene til de som bare har sett serien kontra de som har lest bøkene etter den siste sloss-scenen:

 

W1r5Fln.gif

 

:D

Lenke til kommentar

Hah, denne serien her altså. Fy faen :p

 

Men altså, The Mountain døde også i siste sekund? Oberyn døde jo helt klart først, og det er jo tydeligvis slik reglene er, og det spiller ingen rolle om motstanderen dør også..

 

Off uansett, nok en kvalitets episoden som alle andre tidligere denne sesongen. Nærmer seg slutten for denne gangen nå, og det blir helt horribelt.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Den scena var kanskje noe av det mest forstyrrende jeg har sett på TV. Ikke på grunn av alt blodet og gørra, men på grunn av fingrene som pressa seg innover i øynene på tannløse Oberyn mens han hyler av smerte til skrekk for alle som sitter og ser på. Untatt Cersei. Det bare viser hvor psycho hun egentlig er, når hun sitter der og smiler etter å ha vært vitne til noe så jævlig som det der. Faen ta Cersei og hennes smugface.

Fra nå av heier jeg på white walkersene.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Ja, dette var uventet, hadde nok litt av et utrykk i fjeset etter at hode til Oberyn var knust inn, selv om tanken hadde slått meg at det kunne ende slik, så var det langt ifra det jeg håpet, men men bra episode selv om jeg ikke likte utfallet, Oberyn var en kul karakter.

Lenke til kommentar

Holy shit!

 

Følte litt underveis at Oberyn ville tape pga han var så cocky, men når han til slutt hadde han på bakken så var jeg sikker på han hadde vunnet. Satt med åpen munn, helt sjokka.

 

Likte ikke helt at det ble litt klisje med at Oberyn må ta den vanlige "har full kontroll på fienden og kan enkelt drepe han, men velger å prate om planen sin slik at han andre dreper han". Denne er jo vanlig omvendt vei der det er skurken som gjør det, men likevel. Gir meg en ekkel og irriterende følelse at Oberyn tapte på den måten.

 

Tror dette er vendepunktet mitt i serien der jeg skal fra nå fullstendig drite i hvem jeg liker, de forsvinner uansett.

 

Likte ikke Dany som kastet ut Jorah. Kunne i det minste diskutert saken litt mer og hørt litt mer fra hans side av saken. Har tross alt fulgt henne gjennom flere år etter han var snitch.

 

Ellers en veldig fin episode med mye annet snacks. Årets beste for min del. Mye annet enn de nevnte tingene som kan diskuteres.

 

Skjønte ikke helt den dype meningen bak Tyrion sin historie. (for det var vel en). Var det en historie som egentlig passet han selv med "hva er meninga med livet", eller var det bare hinting til knusing av skaller?

Endret av Teipball
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det tristeste dødsfallet i serien så langt for min del. Oberyn hadde potensiale til å bli en stor favoritt, også skal han dø på den måten... Hadde på følelsen at han kom til å vinne, helt til han lot følelsene ta overhånd og prøvde å få ham til å erkjenne. Nå er det på tide at noen fjerner det jævla fjellet. Han må dø.

 

Er fortsatt 99% sikker på at Tyrion vil overleve. Jaime vil steppe inn, og redde ham, på en eller annen måte. I løpet av de to siste episodene så vil Jaime gjøre noe stort. Han vil, som han har gjort tidligere, redde sin uskyldige bror uansett hvilke eder han måtte bryte. Jeg spår et skikkelig oppgjør med Tywin/Cersei.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...