Gå til innhold

Kamptråd - Manchester United vs Arsenal


Latias

  

94 stemmer

  1. 1. Hvem vinner?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Stålende kamptråd, Latias!

 

Herregud, for en kamp dette blir. Håper Cesc blir klar, og at RvP er i god nok form til å starte. Håper også at Gibbs får sjansen mot Partizan på onsdag, og overbeviser såpass at han danker Clichy ut av startelleveren.

 

Lukasz Fabianski

Bacary Sagna - Laurent Koscielny - Sebastién Squillaci - Kieran Gibbs

Cesc Fábregas - Alex Song - Jack Wilshere

Samir Nasri - Robin van Persie - Andrei Arshavin

 

Ah, for et lag. Laget i førstepost er dog det mest realistiske.

 

Vi vinner 3-1. Nasri, RvP og Shava scorer hvert sitt.

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Dette kampen er det enormt viktig at ingen av lagene taper. Grunnet et vaklende forsvar og angrep som ikke setter sjansene sine skal Arsenal slite med å få med seg 3 poeng her. United på sin side har funnet formen de siste kampene med Berbatov i spissen og kommer nok til å dra nytte av et uerfarent og naivt Arsenallag.

 

Tror sannsynlig utfall av kampen er ca 60-30-10 (HUB).

 

Selv håper jeg på uavgjort, da tap er fatalt. Da er vi plutselig 5 poeng bak United.

 

EDIT: Koscielny kommer ikke til å spille. Han pådro seg hjernerystelse i dagens kamp og er ute i 3 uker. http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2010/12/04/2245639/arsenal-defender-laurent-koscielny-out-for-three-weeks-with?

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar

Fy faen. En kamp jeg virkelig gruer meg til. Utrolig viktig kamp og lagene er jevngode for tiden. Hadde vært så forbanna deilig å vunnet over united igjen. For lenge siden sist + at jeg hater de. Sjangsen er der, offansivt er vi gode nok så lenge sjangsene ikke blir sløst med som vanlig. Men jeg er mest bekymra for forsvaret våres. For det kommer garrantert til å drite seg ut og slippe inn et latterlig mål, selv med bedre keeper nå i buret enn det vi stilte med i fjor. Håper bare ikke Denilson får spille denne kampen, orker ikke å se han daffe rundt på banen.

Desverre tror jeg ikke gutta er sterke nok til å vinne kampen, er redd jeg kommer til å bli skuffa som vanlig, United drar alltid det lengste strået i disse kampene. Men, håpet er der, og en seier her hadde smakt forbanna godt. På tide å jekke ned United.

 

 

Forresten Le Professeur, du glemte dette bildet:

kean_v_vieira.jpg

 

http://www.youtube.com/watch?v=HjsASf5z9ac

http://www.youtube.com/watch?v=SefydxvI4Fc&feature=related

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vi er knall borte, tror faktisk vi holder dette mot Utd også. Blir definitivt en vanskelig kamp, men håper og tror at vi klarer å dra dette i land.

Nøkkelduellene i denne kampen må vel bli Nasri vs Evra og Nani vs Clichy. De to beste spillerne i sesongen sålangt mot to franske backer som ikke har hatt sin beste sesong sålangt i år for å si det slikt. Nå skal det nevnes at Evra har vært flere hakk over Clichy før en United supporter retter på meg, men fremdeles under det han pleier.

 

Jeg tror at Chamakh kommer til og være veldig nyttig å ha mot Vidic, serberen har tidligere vist tendenser til å slite mot gode baller i bakrommet og jeg tror ikke denne kampen blir anderledes om Chamakh holder seg i form.

 

1-2.

 

champions-section.jpg

Lenke til kommentar

Har en stygg følelse. Vi har hatt et godt tak på Arsenal de siste årene, føler kanskje det er på tide med en smell. Men, så har vi jo Nani da, han pleier jo som regel alltid å herje med de ubrukelige forsvarerne til Arsenal.

 

http://www.youtube.com/watch?v=-PcgaQgf0Gw

 

Angående laget, synes de som startet mot Blackburn bør få fornyet tillit, men jeg har ingen realistisk tro på det. Tipper både Fletcher og Scholes vil spille, kanskje også Giggs.

 

VDS

Rafael Rio Vidic Evra

Nani Carrck Anderson Park

Rooney Berbatov

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...