Jump to content

Xanman

Medlemmer
 • Content Count

  8249
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Xanman last won the day on May 17 2014

Xanman had the most liked content!

Community Reputation

3402 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

26332 profile views
 1. Takk for svar! Hvordan blir det eventuelt med tanke på fadderperioden? Kan han bli tildelt en faddergruppe dersom han kontakter linjeforeningen til Informatikk og forklarer situasjonen?
 2. Har en bror som ikke kom inn på førstevalget sitt (informatikk), men som kom inn på et annet studie på NTNU (gammelt HiST-studie). Han er høyt oppe på ventelisten, men den blir vel så vidt jeg vet ikke brukt til etterfylling på NTNU. Er det mulig å melde seg opp til alle fagene til informatikk, for så å søke seg inn via samordna opptak neste år og begynne rett på andre året? Er det noen her som har erfaringer med lignende?
 3. Noen som vet når stipendet kommer for oss som skal på utveksling?
 4. Hvor mange år må man gå tilbake før eksamensoppgaver i tekled begynner å bli utdaterte? Har pensum endret seg nevneverdig de siste årene?
 5. Er det vanlig å oppgi karaktersnitt med desimal på CVen når man søker sommerjobb? Eksempelvis C.4? Eller er det innafor å skrive C/B?
 6. Noen her som har tatt TDT4195 Grunnleggende visuell databehandling? Hvor gode/nødvendige er bøkene?
 7. Hva pleier folk å gjøre med eiendelene sine når de drar på utveksling? Finnes det oppbevaringssteder det går an å leie? Har tenkt å si opp hybelen når jeg drar på utveksling neste år, og har ikke veldig lyst til å kjøre flyttelass til Sørlandet for så å kjøre alt opp igjen etter et år.
 8. Har akkurat det samme problemet! Har sagt ifra til IT, hvor prøvde du ifra? Har ikke funket på hybelen min (Nedre Singsakerslette) på over en uke. Har prøvd det meste, inkludert en annen pc, uten hell. Si gjerne ifra om du finner en løsning!
 9. Hjalp ikke å slå av brannmur. Har brukt IP-TV flere ganger i uken i to år, men kan ikke huske at det har streiket tidligere.
 10. Men er det noen som får IP-TV til å funke? Greit å vite om problemet er lokalt eller ikke.
×
×
 • Create New...