Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

:utakt skrev (1 time siden):

Forrige uke begynte lyset i akvariet å flimre. Vi tenkte det var lysstoffrøret. Det var jo irriterende nok, lysstoffrør er i ferd med å fases ut og er ikke det letteste å få tak i, men litt googling og en bestilling senere så fikk vi da omsider montert et nytt rør. 

Det flimrer fortsatt. 

Det er armaturet. Det er en ledning som går inn i gammel, sprø plast, det er sikkert en dårlig kontakt et sted inni der. Aner ikke. Må vel bytte hele lokket. Da får vi moderne ledlys og alt, men det er altså enda mer penger på dette sluket av en fisketank. Ikke er det lagervare heller, må bestilles. Vente. I mellomtiden kan fiskene kose seg med diskotek. 

Akvarium er lite jobb, sa de. Det er hyggelig, sa de. Pfff. Kanskje det er lite jobb sammenlignet med å ha hund, men det er jaggu noe som må renses, fikses, drepes eller byttes støtt og stadig med dette også. 

Et fisken . det er jo riktige mat

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
1 hour ago, Retroman said:

Leser om en jente som brokker seg i riksdekkende aviser fordi folk hun støter på tror hun er en gutt fordi hun kler seg som en gutt, har kort guttefrisyre, null sminke og for den genene hop SER UT SOM EN GUTT. Du høster det du sår, ditt nek

Hvor kan man lese om slikt og hvor kan man se håndhilsingsfilmen som alle har sett men som ingen kan vise?

Lenke til kommentar

TikTok, ja da er det ikke noe rart jeg ikke får med meg noe. 

Takk, takk.

Jeg trodde ikke at det finnes maskuline og feminine klær og at dette er tillært, men kanskje jeg tar feil.

Det blir vel omtrent som et kompliment hvis ei kvinne kler seg maskulint og blir tatt for å være en mann.

Rektoren smiler mens hun sliter og drar. :0
La nå folk slippe hvis de ikke vil ta deg i hånda. Jeg tar heller ikke folk i hendene, fordi jeg har en alvorlig vasketvangslidelse. Hender er ekle, de kan folk holde for seg selv. Det er heller ingen hemmelighet at menn ikke vasker hendene på bar etter å ha vært på nr 2. Heller tvilsomt at de vasker hendene hjemme og ellers. Tror de ikke at folk ser det, at de kommer ut av driteboden og går rett forbi vasken og inn i lokalet.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Søkemotorer har blitt helt ubrukelige etter at maskinlæring ble tatt i bruk. Man fikk mye bedre treff den gangen det kun gikk på indekserte ord. Store deler av jobben min går ut på å gjøre research og det har blitt utrivelig for å si det mildt. Dette er ikke et enkelt tilfelle. Det gjelder nesten hva man søker på. Hvis jeg søker etter et chipset til et hovedkort så kommer det opp en tekst for noe helt annet. Jævla satans dritt! Helvete for en frustrasjon jeg skal ha daglig.

image.png.be418357c0bc4327de374d75c9b774f0.png

image.png.e0754e3fdee62a013c952875f5e99313.png

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Siden skolen er anonymisert tenker jeg at den eneste grunnen til at eleven gjør dette, samt at rektor reagerer som hun gjør, er at dette er en belastet skole der flertallet er elever fra kulturer der det er greit å være ufin mot kvinner og at folk i salen roper «Haram»! Media vet at de ikke trenger å hive bensin på dette bålet.

Har jeg en medarbeider på jobben som gjør slikt mot andre kollegaer så er det exit. Men slike primitive folk kan man enkelt fase ut i innledende intervjuer heldigvis.

Endret av Retroman
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Retroman skrev (22 minutter siden):

Siden skolen er anonymisert tenker jeg at den eneste grunnen til at eleven gjør dette, samt at rektor reagerer som hun gjør, er at dette er en belastet skole der flertallet er elever fra kulturer der det er greit å være ufin mot kvinner og at folk i salen roper «Haram»!

Eller kanskje han ikke vil ta hånda til noen som har tatt 300 andre ræv å ballekløende unger i henda allerede ? Det er jo reaksjon til rektoren som er problemet her drar, tafser og river i gutten, bare godta det å gå videre til neste person.  

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Har ikke noe med å være ufin mot kvinner å gjøre. Verken kvinner eller menn tar hverandre i hånden. Personlig synes jeg det høres ganske ok ut.

Her er det rektoren som er idiot. Man tvinger ikke folk til å ta på deg, uansett grunn. Skjønner ikke hvorfor hun bryr seg så mye om noen ikke vil ta henne i hånden, med mindre det ligger noe mer bak, som ikke har kommet ut, og som ikke vises i videoen.

Endret av Skurupu
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Irriterende hvordan ting som dette alltid bare skal gå den ene veien. Alt skal tas hensyn til og alt skal bli møtt med forståelse. 

Hadde jeg vært i Asia og blitt møtt med et bukk, ville jeg ikke stått som en nepe og rakt ut handa. Jeg ville bukket tilbake. Respekt for der du er og den du møter. 

Kulturen vår er håndtrykk. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
skaftetryne32 skrev (1 minutt siden):

Det er vel frivillig både for rektoren og gutten er det ikke ? 

Klart, man trenger ikke følge sosiale normer. Det er dog litt rart at det er rektor som ble hengt ut her, når det var gutten som brøt med normene. Det var han som gjorde noe rart. Ikke hun.

Før hun tok mikrofonen og hadde en liten meltdown, da... det var rart. Burde latt være det.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det irriterer meg at vi forventer at innvandrere sletter sin egen kultur og begynner med vår. 

Norge er på nest sisteplass i en undersøkelse om hvor godt man blir tatt imot, og hvor enkelt det er å integrere seg. Vi har også førsteplass i sosial konformitet. Alt som skiller seg ut blir sett ned på. Ikke rart folk ikke føler seg velkomne.

 

La folk få beholde sin egen kultur, mener jeg. Så lenge den ikke bryter norsk lov. Hvorfor ikke ha Chinatown og Little Pakistan i Oslo? Det synes jeg bare hadde vært kult.

Kilder: 
https://www.science.org/doi/abs/10.1126/science.1197754
https://www.nettavisen.no/nyheter/norge-pa-verstingliste-bare-kuwait-er-verre/s/5-95-572294

Endret av Skurupu
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Skurupu skrev (8 minutter siden):

Det irriterer meg at vi forventer at innvandrere sletter sin egen kultur og begynner med vår. 

Norge er på nest sisteplass i en undersøkelse om hvor godt man blir tatt imot, og hvor vanskelig det er å integrere seg. Vi har også førsteplass i sosial konformitet. Alt som skiller seg ut blir sett ned på. Ikke rart folk ikke føler seg velkomne.

 

La folk få beholde sin egen kultur, mener jeg. Så lenge den ikke bryter norsk lov. Hvorfor ikke ha Chinatown og Little Pakistan i Oslo? Det synes jeg bare hadde vært kult.

Kilder: 
https://www.science.org/doi/abs/10.1126/science.1197754
https://www.nettavisen.no/nyheter/norge-pa-verstingliste-bare-kuwait-er-verre/s/5-95-572294

Jeg tror det handler lite om kultur, men mer om religion? Kristendommen har sikkert mange sære regler den også, men Norge har utviklet seg til et veldig sekulært samfunn og vi ser ikke så mye til religionen i hverdagen. Religion er noe du gjør hjemme og på søndag. Når vi da plutselig får situasjon i offentligheten med "kan ikke ta kvinne i hånda fordi religion", så passer det bare ikke inn. Jeg tror det vil være en veldig stor terskel for mange å bare godta det. 

At det kan oppleves kvinnediskriminerende er jo en annen side av det. Samfunnet her er jo bare "litt " opptatt av likestilling og sånn.

Endret av :utakt
  • Liker 1
Lenke til kommentar
:utakt skrev (29 minutter siden):

Klart, man trenger ikke følge sosiale normer. Det er dog litt rart at det er rektor som ble hengt ut her, når det var gutten som brøt med normene.

Gutten er et barn. Dessverre blir gutten hengt ut av skrotnisser i sosiale medier, og det er forferdelig å gjøre slikt mot barn. 

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...