Jump to content

daffy64

Medlemmer
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by daffy64

 1. Putin vil nok aldri få oppleve å få servert den regningen. Når den blir levert så er putin bare litt urin i kvitesjøen.
 2. Trodde faktisk at slike blender lokk var godkjente ifht bruk av andre ildsteder. Stemmer dette?
 3. Hvis dere har tenkt å bo der resten av deres liv..mur igjen. Hvis ikke, så kan det muligens være lurt og bare sette på blender lokk. etterpå så kan dere male/lakkere det.
 4. Skulle dette bli sluttresultatet, så er det et stort tap for den ekte fotballen.:-( Men man må jo håpe Argentina fikser dette.
 5. Selvfølgelig skal du fortsette å bruke pennen. Den har makt, uten den har vi ikke så mye svar. Mener jeg. Stå på.
 6. Nu er det nummert før eg blir ei sur reke. Anbefaler å reke på ei fjøl . Det må da være noe.:-/
 7. Han er nok ikke en av pjukins nærmste, MEN hen har makt nok til å sende mange i døden. (kanonføde). Dæven eg e førrbainna..
 8. Takk til alle som bidrar her. Vi trenger nåkkka å flir av. :-))
 9. Her må Pjukin og hans hoff omgjøres til aske fort som f... Så er det å håpe at den/de om overtar forstår kartene bedre, for dette må ikke få fortsette. Dette er jo pur ondskap i fri utfoldelse... Jeg blir kvalm av galningene. 😞
 10. Man bør virkelig ta en ny runde med seg selv når en klarer å si ... fotball og politikk det skal man skille på.🙄. Og så drar man til Moskva/Russland for kun å spille fotball. Det er i beste fall nå i dag å være naiv, men kanskje det er noe i ordtaket.. kjærlighet gjør deg naiv?
 11. E9. Så enkelt burde det være hvis man tenker å sette penger i div fond.
 12. Dette kan jo være et Liverpool som man kan kjenne igjen. 🙂
×
×
 • Create New...