Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kjøleskap skrev (33 minutter siden):

Videoavspillinger som ikke lar deg justere volum eller skippe frem og tilbake i videoen. Tenker da spesielt på dette "youtube shorts"-opplegget som har dukka opp det siste året, men har sett det på andre sider også.

Og gjerne høyt volum som ikke kan justeres, pluss automatisk avspilling uten noen mulighet til å pause.

Lenke til kommentar
Sitat

 

Ting som irriterer så grenseløst

Det irriterer meg veldig at jeg dessverre har kommet til den konklusjonen at Diskusjon.no sin praksis ikke er forenlig med god skikk for debatt og diskusjon. Jeg kommer derfor til å gi meg, og forlater forumet. Dette er eneste forum jeg har deltatt i, så dette blir et tap for meg. 

 

Jeg er glad for alle bra diskusjoner og debatter jeg har deltatt i, og setter pris på disse. Takk til de medlemmene som har gjort Diskusjon.no til et sted det er verdt å befinne seg.

Endret av Memento scientiam (takk for meg)
  • Liker 2
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

Søvnproblemer irriterer meg. Har laget en plan med legen, men dette kommer til å bli hardt, jeg vil nok gå med søvnunderskudd i hvertfall de første dagene nå. 

Jeg kommer kanskje til å syte litt ekstra i irritasjonstråden de neste dagene, jeg fungerer ikke på for lite søvn 😛 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Woff skrev (12 minutter siden):

Sovepiller? Alt er bedre enn å være sur her på forumet!

 

Nei, det er ingen god idé med sovepiller. Det er også bedre å sutre i en tråd ment for å ventilere irritasjon enn å være sur mot folk jeg møter i det virkelige liv, selv om jeg sikkert gjør begge deler :p

(kan jo hende det går enklere enn jeg tror, men det beste er å psyke seg ned på at dette blir hardt og ta det som dn bonus om det går bra)

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Hos meg er bekymringen ikke om hvorvidt jeg våkner i tide, men heller om jeg får sovet nok, og hvor dårlig jeg kommer til å være uten søvn. 

Sover egentlig godt til vanlig, har bare slitt med søvnen etter jeg fikk tilbakefall. Så en liten hard periode nå, så er jeg forhåpentligvis på rett spor igjen. 

Lenke til kommentar

Går årlig til grundig helsjekk hos fastlege og han er helt klar over hva jeg bruker av medisiner. Siste helsjekk var godt over snittet, altså er det ingen problemer han vil komme med. Har brukt Stilnoct og Apodorm daglig i minst 20 år, mener jeg er avhengig (kun psykisk), men tror jeg kan slutte med de på ei ukes tid hvis lege forlanger det. Men jeg betaler heller ei krone for å slippe å plages med ikke å få sove før langt på natt. Det har helst noe med hva jeg synes selv er å foretrekke!
Alle tabletter NESTEN uten unntak er skadelig på en eller annen måte og det gjelder jo det aller meste av det du spiser også! Og i dag får vi jo i oss så mye plast at det er rart de ikke forsker MER på det enn de gjør! 

Endret av Woff
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Snudd døgnet fullstendig igjen, la meg kl 6 (i dag tidlig) og våkna rundt halv 5 i ettermiddag. Døgner meg heller utslitt, så jeg slipper å "sovne" med full angst og flashbacks.. Men litt vanskelig for folk å få tak i meg, når jeg sover på dagen. :ph34r:
Men får ihvertfall med meg noen Twitch/YouTube strømmere jeg ser på, som strømmer seint norsk tid. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...