Gå til innhold

Memento scientiam (takk for meg)

Medlemmer
  • Innlegg

    1 058
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

4 324 profilvisninger

Memento scientiam (takk for meg) sine prestasjoner

1,2k

Nettsamfunnsomdømme

About Me

Jeg forlater Diskusjon.no.

Jeg ble som eneste bruker utestengt i 3 dager etter at jeg framsatte kritikk mot personangrep og trakassering i den relevante tråden, og fikk alle mine innlegg slettet, mens blant annet en anklage om å være terrorsympatisør, og operering under falskt dekke, ble stående.

Jeg har vært på forumet siden midten av 2020, og hovedsaklig bidratt i kommentarfeltene til TUM. Jeg kan ikke lengre ta del på et forum der moderatorene og administratorene støtter opp om personangrep over saklig diskusjon, og ikke imøtekommer kritikk, og attpåtil stilner kritikken og kritikerne, og har nå kommet til den konklusjonen at Diskusjon.no sin praksis ikke er forenlig med god skikk for debatt og diskusjon. Jeg kommer derfor til å gi meg, og forlater forumet. Dette er eneste forum jeg har deltatt i, så dette blir et tap for meg.

Jeg er glad for alle bra diskusjoner og debatter jeg har deltatt i, og setter pris på disse. Takk til de medlemmene som har gjort Diskusjon.no til et sted det er verdt å befinne seg.

Jeg vil fortsette å være tilgjengelig over private meldinger en stund framover.

Jeg er alltids villig til å løse problemer, og min beslutning om Diskusjon.no er ikke endelig. Jeg er villig til å komme tilbake til forumet, om jeg får en beklagelse fra relevante brukere, og forumets ledelse. Da må også kritikken min imøtekommes, og forumets ledelse og moderatorer må legge en innsats i å løse det dårlige debattklimaet på forumet. Takhøyden må dog forbli høy. Alle gjør også feil, og det er også svært problematisk om man imøtekommer min kritikk ved å innføre totalitære virkemidler.

Jeg har allerede mottatt et hånlig svar privat, etter forespørsel om unnskyldning, så det ser ut til å være vanskelig å løse problemene.

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

Jeg forventer en samlet unnskyldning fra den fløyen i Ukraina-tråden som hver eneste dag går til personangrep. Denne går til meg og andre som opptil daglig trakasseres for vår saklige deltakelse. Hvis dette ikke skjer, og modereringen fortsetter å slå skjevt ut, trekker jeg min aktivitet på dette forumet. Jeg kan ikke fortsette min aktivitet her på forumet under disse omstendighetene.

Da jeg ikke har en komplett liste over dem det gjelder, kan jeg dessverre ikke gi dere et varsel om denne meldingen. 

Vi er flere som trakasseres for vår deltakelse. Ingen av oss støtter noe av det vi beskyldes for; barnemord, støtte av terrorisme, og støtte av folkemord. Jeg  er ikke den det går verst utover.

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

Opptatt av teknologi og politikk, men ikke minst: faglighet, kunnskap og vitenskap.

×
×
  • Opprett ny...