Gå til innhold

GSV Garnisonen i Sør-Varanger (Grensejeger)


SuuntoCore

Anbefalte innlegg

Rekrutten varer vel i 6/7 uker, så kommer jegerutdanningen resten av halvåret. Men det glir mye over i hverandre, eneste merkbare forskjellen er at befal blir hyggeligere, og utdanningen blir litt mer rettet mot jobben på grensa.

Jeg hadde innrykk 21 januar (2013), og dimmer mest sansynlig 20 Januar 2014 (værtfall det jeg vet nå, kan hende det blir tidligere også, er høyst usansynlig at det blir senere enn 21 januar) så er bra presist ett år.

 

Har selv et spørsmål ang. gjøkåsen grensestasjon. Har hørt litt froskjellig ang. telefondekning der, skal dit på OJT om en uke, og hadde satt stor pris på dekning siden jeg har dame hjemme som jeg vil snakke med. Noen som har vært der de siste årene som vet statusen på det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 5 måneder senere...

På 90-tallet var befalet drittsekker der jeg var (med noen unntak). Nåde den som ikke var topp motivert for all mulig "drit". Å få lov til å gå grensen på langs i påska var ansett som et gode uansett vær.....

 

Tror egentlig at dette var begynnelsen på min mistro til myndighetene. Så gled dere!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Er det noen som har erfart den nye stasjonsstrukturen på grensa? Skal selv inn sommer 2014, men har hørt mest om hvordan det var når det var seks stasjoner. Har mye forandra seg?

 

Det er det ingen som har erfart enda.... Den nye grensestasjonen på Svanvik skulle vært innflytningsklar nå, men er ikke det. Det fortsetter med "gammelt" opplegg enda en kontigent. Kanskje innrykket i vinter får den nye stasjonen klar i Juli 2014.

Lenke til kommentar

Personlig trener jeg generell fysisk styrke og konidsjon. Men jeg tror det å ta frem skiene og ta noen lengre turer på fjellet kan være ideelt. Om det ikke er mulig på grunn av føre og forhold vil tilsvarende turer (uten ski) med tung ryggsekk være vel så bra trening til innrykk!

Endret av Julibj
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 4 uker senere...

 

Jeg skal inn i juli! Noen som vet ca når innrykksdato har pleid å vært? :)

Fikk du vite det nettopp? Vurderer selv gsv, men er redd for at det er fult. Troor innrykk bruker å være rundt 20.

Nei, fikk det bekreftet i mai i fjor. Ville uansett ha tatt kontakt i tilfelle. Endret av elisead
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...