Jump to content

Mr. Fiskum

Medlemmer
 • Content Count

  2609
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei godtfolk! Jeg sitter her med en g400 med en slørken/løs kabel (antar det er problemet da jeg har slitt med det samme med mx518 før), noe som gjør det heller irriterende å spille dataspill. Jeg ser på prisguide at det ikke er noen butikker (i norge) som fører g400 lengre, er denne musen også gått ut av produksjon, samme som mx518? Jeg finner ingen tilsvarende modell på nett mtp. forming av musa. Etter 10ish år med mx518>g400 så har jeg lite lyst til å bytte. Noen som vet om logitech faktisk produserer denne modellen enda, evt andre alternativ som har lik utforming.
 2. Smudd, takk for svar! Er spent på hvordan det blir der nede, satser på at det blir bra.
 3. Rekrutten varer vel i 6/7 uker, så kommer jegerutdanningen resten av halvåret. Men det glir mye over i hverandre, eneste merkbare forskjellen er at befal blir hyggeligere, og utdanningen blir litt mer rettet mot jobben på grensa. Jeg hadde innrykk 21 januar (2013), og dimmer mest sansynlig 20 Januar 2014 (værtfall det jeg vet nå, kan hende det blir tidligere også, er høyst usansynlig at det blir senere enn 21 januar) så er bra presist ett år. Har selv et spørsmål ang. gjøkåsen grensestasjon. Har hørt litt froskjellig ang. telefondekning der, skal dit på OJT om en uke, og hadde satt stor pris på dekning siden jeg har dame hjemme som jeg vil snakke med. Noen som har vært der de siste årene som vet statusen på det?
 4. Jeg kommer helt seriøst til å slutte å lese nyheter der streaming blir erstattet av strømming, just saying! Sincerely A concerned citizen
 5. Det blir vel å overdrive litt, eller? At SC2 kunne vært mye større, er jeg helt enig i, men det holder ikke på å dø, da ser man svart/hvitt på ting.
 6. Noe sier meg at noen også har lagt penger i lomma på samferdselsministeren
 7. Fra hva jeg har _sett_ så er nok ikke cs:go redningen cs-miljøet (tenker da 1.6) trenger. Det ser ut for å være blottet for rekyl og weaponhandling, movements har også vært darrige i mange source engine-spill sammenlignet med hl motoren. Men det kan sikkert bli et underholdende pub-spill, jeg kommer sikkert til å kjøpe det i et eller annet valvesalg.
 8. Kult prosjekt, men må si jeg stiller meg litt skeptisk. Det er egentlig ikke noe særlig hokus-pokus å bli flink i dataspill, man må bare ha motivasjon og ha tid for å gå 100% inn for det... Å ha over 94 i hjelper også i de fleste spill.
 9. Fin premie! Har allt jeg trenger av tastatur/mus/matte så står over denne. Lykke til!
 10. Har spillt en del tribes beta, og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til de går open beta/launcher spillet. Det er vel et FPS spill som man burde ha et øye til i framtiden, hvor fast-paced action får en litt annen betydning. Ang. MW3, jeg er vel omtrent like overrasket over salgsrekorden, som jeg er begeistret over spillserien. Håper for guds skyld at nye spillutviklere ikke bli inspirert av salgstall, men av at folk nyter spillene de produserer og har tilitt til produsenten.
 11. Hadde jeg bare bodd litt mer tiljengelig skulle jeg gjerne vært der!
 12. Alltid hatt lyst til å spille Wolfenstein: ET, men alldri blitt så jeg har hivd meg rundt å startet å spille det. Kommer til å spille på serveren deres (håper den er aktiv!) når jeg ikke spiller TF2. - Snakkes der snart, si hei om du ser Macisum! PS: Er som sagt ny til spillet, ikke bli sint når jeg driter meg ut
×
×
 • Create New...