Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hårsår? Det eneste er jo at du er minst like irriterende som dere andre oppfattet presidenten når han holdt på som verst.

 

Du prøver igjen og igjen og igjen og igjen for å komme med noe negativ vinkling, bilder, memes eller andre morsomheter.

 

Vi forstår at du har et enormt kompleks mot Manchester United og det er jo greit det! Hadde du bare vært artig hadde du nok fått mangle likes også. Dessverre er du tørrere enn kavring.

 

Her skulle jeg likt å argumentert og kommet med eksempler, men så tenker jeg at jeg heller skal gi faen en gang til slikt som sist når Knewt ga meg skylda for noe, for igjen klarer dere ikke å se to sider av en sak og være fair, da er det ikke verdt å bruke tid på en unødvendig diskusjon heller. 

 

Men jeg gir deg creds for overdrivelsen din. Det skal du ha.  :thumbup:

Lenke til kommentar

Så du er sur for noe altså? Trodde du bare drev med tull....

 

Da beklager vi på det sterkeste at noen her inne har gjort noe som såret deg. Unnskyld for at vi fortsatt ikke bryr oss en dritt om en dritt.

 

Bryr dere ikke en dritt om en dritt. Mhm, ja, akkurat ja, det vises veldig tydelig at dere ikke gjør, må jeg si... Er nok derfor Espp ikke ble drittsur når jeg håpa på City vant. Eller derfor Insanity ikke følte seg tråkka på når jeg posta artikkelen om Gaals gamle sitater at han måtte komme med et stikk mot meg. Eller derfor du aaaaaldri kommer inn og skriver noe personangripende til meg bare fordi du blir skikkelig irritert hver gang jeg skriver noe du ikke liker. Eller er det derfor Mr.P ikke siterer meg 99% av de gangene jeg skriver noe om United? Shit ass, dere bryr dere jaggu meg ikke en dritt om en dritt nei. Helt klart. Keep it up med det!

 

Er verken sur eller såra, sånn by the way. 

Lenke til kommentar

Amerikanere og fotball...

 

Joda - de kan ikke spille fotball unntatt den amerikansk Martin Ødegård som Klopp jager.

 

Christian Pulisic, a 17-year-old attacker from Hershey, Pa., had become the youngest player to score two goals in the fabled German top division.

Liverpool face competition from Real Madrid and Manchester City in pursuit of Borussia Dortmund whizzkid Christian Pulisic

 

http://www.dailymail.co.uk/sport/article-3561727/Liverpool-face-competition-Real-Madrid-Manchester-City-pursuit-Borussia-Dortmund-whizzkid-Christian-Pulisic.html

Lenke til kommentar

Fuchs og Walker må bytte side, og jeg savner De Gea, Payet og Özil. Men Dembele har vært fantastisk, det samme har Alli. Også blir det jo på en måte ikke helt riktig satt opp uansett. Vanskelig denne sesongen!

 

De Gea

Walker - Alderweireld - Huth - Fuchs

Mahrez - Dembele/Özil - Kante - Alli/Payet

Kane - Vardy

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

De kommer på tredjeplass i CL-gruppa, havner på 11. plass i PL 16/17, men vinner EL2017, får CL og vinner CL-finalen i 2018. I finalen 2018 møter de forøvrig Atletico. Begge lagene legger seg bakpå, så ballen blir bare liggende i midtsirkelen i 120 minutter før det blir straffekonk. Heia ultradefensiv 4-4-2-kontringsfotball!

 

 

 

Du hørte det her først.  :ninja:

Endret av Knewt
Lenke til kommentar

Utfordringen for Ranieri og klubben nå er å holde på motivasjon inn mot neste sesong, som kan bli utrolig vanskelig. Greier de det, og får kjøpt riktige spillertyper så kan det faktisk være fullt mulig for Leicester å vinne Europa League. Jeg blir egentlig ikke så overraska hvis det skjer. CL derimot, det vil være like ekstremt sjukt som PL-gullet. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-PJ426FqLv6

Så nettopp høydepunkter fra Chelsea - Tottenham. Herregud for en temperatur på slutten der.  Fikk dejavu fra Portugal - Nederland kampen. Synd Hazard sitt mål ikke kom et kvarter tidligere. Hadde tatt helt av.  

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...