Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Bare sånn at det ikke tar helt av her, han heter Dalglish. :p

 

Sånn for øvrig mener jeg at situasjonene er ganske ulike og ikke kan sammenlignes. Var det ikke slik at det var mer eller mindre umulig å høre hva Dalglish sa på direkten? Mens jeg husker jeg hørte godt hva Rooney sa på direkten, samt at han henvendte seg direkte inn i kameraet mot de hjemme, mot Kenny som har en "samtale" med en annen person som kameraet plukker opp og som kanalene kjører reprise med teksting og redigert lyd for å høre hva han sier. Men ja, FA har gjort det vanskelig for seg selv ved å straffe sånt, først og fremst fordi man ikke lenger helt forstår hva som gir straff og ikke. Skulle Kenny fått straff så måtte det i så fall vært for "usportslig oppførsel mot motstander" eller noe lignende, for selve banningen (altså i samtale med andre, rettet mot motstander/dommer/seg selv, banning for å bommet osv osv., altså "indirekte banning" eller hva du skal kalle) skjer jo tusen ganger i løpet av en kamp. Det er jo egentlig først og fremst TV-selskapene med de utallige mikrofonene på banen sin skyld at kringkastingen og fokuset på det blir så enorm og at det blir plukket opp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg mener at FA generelt blander seg opp i bagateller som man klart kan overse. Både situasjonen med Rooney og Dalglish er et resultat av et øyeblikk hvor følelsene tar overhånd og det er menneskelig. Hvis det er noen av tv-seerne som fikk en sterk traumatisk opplevelse av å høre Rooney eller Dalglish banne skal jeg heller gå med på at en straff er på sin plass.

Lenke til kommentar

Det er sant, jeg synes også straffen var vel streng og problemet er først og fremst at FA gjør det så vanskelig for seg selv. Men samtidig må jeg si at jeg ser noe av poenget i Rooney-saken, når man så tydelig kunne høre han banne og rettet direkte i kameraet, det sitter tross alt en haug av unger og ser på. Den store forskjellen ligger i Rooneys henvendelse i kameraet og at banningen hørtes helt tydelig på direkten. Så er jo dilemmaet hva man skal gjøre for å unngå at det blir "utbredt". Tror det beste hadde vært en advarsel, eventuelt en bot om man skulle gitt straff. Problemet per nå er jo at ingen helt skjønner hva som er greit og ikke, og at mange vil hyle på straff for hver eneste banning på banen. :p

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Edit: United supporterene er herlige, først hjelper vi til med 2 poeng så langt inn i overtiden som det går ann å komme, så skal de ha Daglish straffet etter på. Det er bare helt nydelig.

Og her om dagen skreiv du at en setning eg skreiv var det dummeste du fant i den gjeldende tråden.

 

Bestemte du deg der og da for å gjøre hva du kan for å skrive noe enda dummere?

Lenke til kommentar

Det var så utrolig hyggelig at Liverpool så at vi var i en stor krise, og hjalp oss ut av den. Jeg håper vi en dag kan gjengjelde denne enorme tjenesten Liverpool har gjort oss. Dalglish skal selvsagt ikke straffes for å oppføre seg slik og banne til en av Premier Leagues største managere. Han så jo tross alt ikke inn i kameraet. Det er her den vesentlige forskjellen ligger. Alle vet at du er bedre forbilde om du ber andre managere om å "fuck off" og "piss off" enn om du gjør det under en feiring foran et kamera. Nok en gang vil jeg takke Dalglish og Liverpool for å gjøre oss en tjeneste. Takkebrev er på vei i posten.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Passer fint med Knut Nærum der..

 

Reglene som fikk Rooney straffet, var bruk av banning, ikke at det var rettet mot kamera. Dalglish burde da også selvsagt få straff, dersom det skal være likhet for loven, selv om reglene er helt tåpelige. Som sagt har jeg hørt barn i 4-5 års alderen, som allerede vet om ordet "Fuck". Ikke akkurat betydningen kanskje, men uansett.

 

Når det er sagt synes jeg Rooney allikevel fortjente en irrettesettelse. Ikke bare for den etter West Ham, men også i VM, hvor han åpenlyst klaget inn i kameraet. Han trenger å få litt smekk på pungen, når han er så selvgod, og ikke skjønner at han har oppført seg galt. Legger seg rett bak Cashley og Terry på lista mi ihvertfall.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

På kornet, Jørgen.

 

Selv blir jeg fornærma av at majoriteten av folket er så pompøs og konservativ at de virkelig syns det er stygt å si What fucking what, piss off, fuck off etc. Rollemodell eller ei, å være så trygghetssøkende får meg til å undre hvordan folk flest overlever i denne verdenen. Går Rhino Thue en lang gang når det kommer til hårsårhet hvertfall.

 

Grensa mi går den dagen Rooney drar ned shortsen og skyter en ladning babyolje på issen til Reina.

Endret av niko.
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Reglene som fikk Rooney straffet, var bruk av banning, ikke at det var rettet mot kamera.

Aldri i verden om Rooney hadde fått straff om han ikke bannet inn i kamera. Det blir for naivt å tro noe annet.

Drektør og talsman for FA sa vel følgende:

 

''- Vi har helt klare på at hva som skjedde med Rooney var noe helt annet enn denne siste hendelsen, sier talsmannen til Daily Mirror.

 

- Dette var helt forskjellig, gjentar Brooking. – Forskjellen var at det tidligere (med Rooney) kom en reaksjon direkte henvendt mot kamera''

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

Syntes jeg så en eller annen Man Utd supporter(ja, ser tegninga) som la ut det i regelverket til FA som strider mot det Rooney gjorde, og der var det ikke noe om at banningen må rett inn i kameraet.

 

@Niko: Du er min fiende inntil det motsatte er bevist. Og den bevisbyrden, den ligger på deg...

Lenke til kommentar

Jeg forsvarer ikke Rooney sine handlinger, men faktumet er jo at kameramannen kommer inn på banen og oppsøker Rooney. Noe som får han til å banne i kamera. Sånn som jeg ser det så bannet Rooney i kamera fordi han fikk det trøkt opp i tryne.

 

Ønsker FA ikke at dette skal bli vist syntes jeg det er feil å straffe spillerne, noe jeg også mener aldri kommer til å fungere. Det FA da må gjøre er å forby kamera nede ved banen. På den måten hadde vi aldri sett Rooney eller Daglish banne.

 

Det hele er menneskelig og rimelig umulig å fjerne fra fotballen.

Lenke til kommentar

Var det Hewitt skrev virkelig så ille Game ?

Nei

@ Danielzu: Loven iht tiltalen sier ingenting om å banne mot et kamera, bare at stygt språk fornedringer sporten. Mao er sitatene du henviser til en bekreftelse av vedkommende komite foretok en improvisasjon til loven for å straffe rooney og skal man følge likhet for loven burde Dalglish straffes også.

 

Suspensjonen er ferdig, mitt tips er å la det ligge. Sannsynligvis blir ingen straffet for lignende igjen og likegodt er det.

Lenke til kommentar

Hjelper til? Dere spiller for dere selv, ingen andre.

 

Kunne selvsagt ha skrevet det i anførselses tegn, det er jo indirekte da. Selvsagt spiller vi kun for oss selv.

 

Jeg uttalte meg på nøytralt grunnlag. Joda, jeg kan se noen forskjeller mellom situasjonene, men alikevel. Daglish er vel et forbilde han også? For både små og store...?

 

Joda, han er det. Og jeg forsvarer ikke banningen i seg selv. Men som han sa, det var et svar til Wenger, to managere i mellom. Det var ikke ment for TV kameraet.

 

Btw, jeg synes ikke rutine eller ikke kan brukes her da det er helt forsjellige situasjoner.

 

Edit: United supporterene er herlige, først hjelper vi til med 2 poeng så langt inn i overtiden som det går ann å komme, så skal de ha Daglish straffet etter på. Det er bare helt nydelig.

Og her om dagen skreiv du at en setning eg skreiv var det dummeste du fant i den gjeldende tråden.

 

Bestemte du deg der og da for å gjøre hva du kan for å skrive noe enda dummere?

 

Ja for dere forstår jo virkelig ikke hva jeg mener. Det er så utrolig vanskelig. Du så helst Arsenal tok 3 poeng eller?

 

Når det gjelder supporterene så tenker jeg først og fremst på de som har skrevet til FA. Ikke dere her på forumet.

Lenke til kommentar

1. Rooney feirer hattricket sitt (og forsøker sannsynligvis å lukke kjeften på noen kritikeree) og ser et kamera, som han bestemmer seg for at det er dritlurt å brøle banneord inn i.

 

2. Wenger går mot Dalglish og uttrykker hva han mener om straffesparket som ga utlikningen, og det godt og vel dritlenge på overtid. Dalglish blir naturlig nok provosert og sier nøyaktig hva han mener om det, til sin kollega.

 

Det er to forskjellige situasjoner, og jeg skjønner FA.

 

Jeg er forresten også uenig i at Rooney fikk den straffen han fikk. Ferguson sin suspensjon mener jeg derimot var mer fortjent, all den tid Ferguson sutrer så innihelvete på dommerene som han faktisk gjør. Å uttale ting som "Dommeren var ikke trent nok" (en uttalelse som senere ble kraftig motbevist, da statistikk viste at ingen hadde løpt mer enn dommeren den kampen), og lignende bør FA slå ned på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...