Jump to content

guttorm

Medlemmer
 • Content Count

  8068
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

553 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

17344 profile views
 1. Hei, er det noen av dere som kjører 4k via PC til TV? Er det noe sted man kan lese av hvilken kvalitet man får på ting? Finnes det generelt på smart TV, apper etc?
 2. Det ble LG C1 65" på outlet som ventepølse tv. TV var ubrukt, så god deal det. Parret med en samsung 960 lydplanke og etterhvert en ny HD spiller, så blir det god stemning i sofaen fremover. Det blir litt gjenskinn, men det hadde jeg i den gamle også. Så det får jeg overleve til neste gang, når jeg ikke har vist hva jeg har gått glipp av😉
 3. @Nimrad spot on der, er just en demo 65" C1 jeg ser på som en mulig ventepølse tv. Hvilke HD spillere anbefales forresten? Kan fint kjøpe en brukt om noen har tips
 4. Det jeg sliter med er at jeg kan betale mye for en god tv, men orker ikke bruke 30K og så angre på størrelsen. Så feks de nye QD OLED ser heeelt rå ut, men kun 65" Det blir for lite som hun sa 😛 Trenger noen knakende gode tilbud utover sommeren, er jo fotball VM og alt mulig.
 5. For en Helte operasjon, setter innpå Matip, Millner, erfaring vs tallent, og de drar det i land. Og Tasmikas til å avslutte det hele, for en Helt han har vert.
 6. Går seg vell til det, er det aktiv juksing eller bare elendig kvalitetssikring? Sony sin hadde vert helt rått, men 65" er ikke aktuelt. Nesten som jeg skulle hatt en ventepølse skjerm, men det er jo ikke akkurat billig det heller.
 7. Lyd og Bilde har testet A95K Ingen tvil om QD Oled blir en høydare.
 8. I følge en av disse så er LG sine tver restrictet på PSU for å unngå varmeutvikling, så han mente de kunne helt klart laget mer lysterke OLED om kjølingen var rett, så muligen mer enn bare burn inn.
 9. Hvis OLED har varme issues i forhold til hvor mye strøm og lys styrke de kan tilføre, hvorfor ikke bare lage bedre kjøling? Er det så veldig mer kostnad? Ser på de nye modellene som kommer i år, har noen heat sink, andre ikke. QD Oled blir ikke like varme slik jeg forstår det. Nei det mer jeg leser og forsker, dess mer i tvil blir jeg 😛 Det frister i hvert fall ikke med en fjorårsmodell nå som jeg ser forbedringene. Og sånn kan man jo holde på forever, heheh. Å handle ny tv er ikke helt på nivå med å studere universet, men det er ikke langt unna
 10. Skal kjøre Solo Starwars story i 3D nå på gamle 8005 samsungen, ser fremdeles bra ut og uten feil. Hjemme alene fredag = 3D film Har du din enda? Edit: Mer oftopic; Er det ikke rått at PS3 kan streame Netflix og ViaPlay, samt spille Blu ray, vi snakker 2006 tech.
 11. Har du noen video eller sånn som viser dette? Stor prisforskjell atm.
 12. Ja hva tenker vi om testene så langt? Komplett har introduksjons tilbud på 90B, ser ut til å være en bra TV det. Skulle gjerne hatt OLED, men jeg tror stua/vinduene vil ta knekken på den. Frykter også burn in over tid, kommer nok til å ha den veldig lenge. Selv om burn in ikke skulle skje, så er det også komboen av Sport og lys stue. Liker samtidig film, og da ville OLED vert konge.
 13. Du misforstod nok litt, jeg pratet først om OLED, men så sa jeg at jeg har litt lys stue. Så koster QN95 77" 4tusen mindre enn OLEDEN C1, så Samsung kunne vert et alternativ. Men om jeg ønsker samsung, så er det kanskje lurt å kjøpe Samsung OLED neste år, når den nye modellen er kommet ned i pris.
 14. Jeg mente QE75QN95A, den ligger jo ute til 23000. Men at det kan være lurt å kjøpe S95B på denne tiden neste år ja.
×
×
 • Create New...