Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

håper bare att folk tenker litt før dem trykker premuim knappen - Ikke bare tenk over den 10 dollars som dem sparer. Med engang du trykker dem premuim og kjøper så sender du ett signal om at " hei . dette er jo flott , jeg betaler gjerne mye får ett spill som ikke helt funker eller har noe som helst kommunikasjon med utviklerene.." Håper det ikke er bare jeg som ser hva som skjer her..

Lenke til kommentar

Altså, Battlefield har alltid tatt betalt for DLCs. At man kan kjøpe disse i en samlepakke å få ekstra stæsj med på kjøpet er jo helt klart positivt for fansen. Steam har sånne tilbud stadig vekk, "forhåndskjøp ditten og få med datten + en TF2 hatt".

 

Jeg ser virkelig ikke problemet, vil man ikke ha premium, så kjøp DLC hver for seg eller dropp det.

 

Skjønner ikke hva du mener med at spillet ikke fungerer heller. Jeg har over 400 timer i spillet og kjenner meg ikke igjen i dette.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Her er det litt penger å spare dersom man velger å kjøpe alle DLC-er på forhånd, og i tillegg får man litt ekstra stæsj med på kjøpet. Grei skuring - dette er helt vanlig! Det eneste jeg er usikker på, er hvorvidt "server queue priority" er noe som bør være til salgs...

Lenke til kommentar

Er det Premium dere snakker om, og disse pakkene man kan kjøpe?

 

Velkommen til Battlefield-serien.

 

Dette er som sagt intet nytt. Husker selv jeg når jeg hadde BF2142 og kjøpte denne "Northern Strike - booster pack". Her fikk man tilgang til 3 nye maps som hadde nye kjøretøy, våpen osv. Var ikke mye å skryte av, tror jeg betalte sånn 150,- men det var til BF spillet mitt, og jeg digger BF, så her var det ingenting å diskutere.

 

Kan nå nevne at jeg fikk aldri booster packen til å fungere. Uansett hvor mange ganger jeg installerte det så fikk jeg aldri tilgang til banene.

 

Så at de har disse premium-pakkene burde ikke komme som et skjokk for dere som har spilt Battlefield spill før. Er jo bare artig dette.

 

Men for de som kjøpte Limited Edition av BF3 når det kom ut eller B2K i ettertid, så slipper vi å kjøpe det så blir vel noe med 300,- for premium. :)

Lenke til kommentar

Ganskje kjipe nyheter for oss jagerflypiloter denne patchen her. Rocket pods gjør nærmest ikke noe dammage på infantry lenger...

Jeg synes helikoptere/jets skal fighte mot helikoptere/jets. Kall meg gal.

 

Er så lei av å bli voldtatt fra luften.

 

Sorry, men når vi har drept alt som er i lufta så må vi gå etter panservogner og andre kjøretøy også dra en del hs med fly på inf, sorry.

Rekorden er forøvrig 296m hs med fly på inf, hail mich sier jeg bare.

Men rocket pods funker jo nesten aldri mot inf, det har det aldri gjort og hvis du ikke heter geniun burrem eller tjunfisk så er det litt tricky å drepe alt av inf på bakken med mg.

 

Men jeg vil ikke kjøpe premium selv om det sikkert er dyrere å kjøpe de 4 nye DLCene hver for seg, jeg vil ikke være premium noob, jeg har ingenting imot å kjøpe DLC, men å kjøpe stæsj bare for å vise at du er desperat, nei takk.

Endret av meg0709
Lenke til kommentar

Ganskje kjipe nyheter for oss jagerflypiloter denne patchen her. Rocket pods gjør nærmest ikke noe dammage på infantry lenger...

Jeg synes helikoptere/jets skal fighte mot helikoptere/jets. Kall meg gal.

 

Er så lei av å bli voldtatt fra luften.

Velkommen til Battlefield :green:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er også ett godt poeng, men helikoptre skal jo egentlig være back up å ta ut panservogner og infanteri, men det var nesten verre å være inf mot heli i bf2, i bf3 så bare dør du litt fortere av MGen, men tv missilen er jo nærmest useless og den er retarded å guide, den var jo så perfekt i bf2.

Var jo også enklere å fly solo med heli nå du kunne rape flagg med MG i bf2, i bf3 så faller jo helikoptre som en stein så du har ikke like mye makt når du flyr solo lengre.

Lenke til kommentar

Rocket pods fungerte som en drøm det mot infantry før patchen. 1-2 kill på hver eneste raid. Nå er jeg heldig om jeg får 1 kill. Dessuten må man ta to runder for å ta ut tanks, men det er egentlig helt ok. Ser ut til at de har buffet kanonen på flyene litt, for man tar ut helikoptere og fly mye raskere nå.

 

Lot også merke til at de har hevet sky roof på Op. Firestorm fra 900 meter til 1300 meter. Lurer på om de ter AC-130 de gjør seg klare for.

 

Refi: Close quarters unlockes neste uke for premium users. Og 21/6 for vanlige folk.

Lenke til kommentar

Tja, det har jo nesten alltid vært 2 strafe med rockets mot stridsvogner ifra fly, dvs, de buffa den etter patchen, men tror de dro damagen litt ned igjen med 14MB updaten som kom noen uker etter patchen, da kunne du også drepe stridsvogner med 1 tv missil, noe du ikke kan lenger.

 

Men det jeg misliker at de har gjort med fly rocket podsene er at de har gjort dem vanskeligere å se også oppfører deg seg ikke slik de gjorde før den fucka patchen de ga ut, det ser også ut til at de ikke treffer på samme punkt i forhold til crosshair som de gjorde før patchen og jeg føler de er mer uforutsigbare, men nå har jeg flydd lite etter patchen så jeg må vel dra den klisjeen om at jeg må vende meg til det, igjen.

Endret av meg0709
Lenke til kommentar

Nei, det er kjedelig, var bedre før, jeg likte spillet mye mer før den fucka patchen som f.eks ga insane suppression, da var spillet så å si på sitt beste utenom så klart små bugs, men så har du alle de spillerne som whiner om at de suger altfor mye så da må jo alt nerfes til helvette.

Jeg er ikke noen über god spiller selv, men jeg bare veit at når ting er som de er så må man prøve å tilpasse seg det og slikt blir man bedre av, man blir ikke god av å bare tweake ting til det passer deg best selv(det var ikke ment til deg, men sånn generelt).

Men det er godt vi har stabile våpen som m16a3 og m4a1 som vi kan stole på.

 

Når det er sagt, så hadde lyd tweaking vært satt pris på, samme som vi kunne gjøre i BF2, det var digg, høre folk over mye mye lengre avstander og fjerne masse anna støy.

Endret av meg0709
Lenke til kommentar

Er ikke greia med premium pakka at man får tilgang på alt 2 uker før den faktiske lanseringsdatoen? Fordi jeg finner ingen av de nye mapsa. :(

 

I denne omgang må vi uansett vente litt. PS3 fikk tilgang til den nye pakken først, vi andre får vel denne 12.juni eller ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...