Gå til innhold

Forumet oppgraderes, planlagt nedetid 18.02 kl. 23:00


Anbefalte innlegg

Hva pokker er det som skjer med Layout design på dette forumet?

 

Værste Layout/skin jeg har sett på noen forum. Her brytes så mange regler for uanstrengt forumlesning, bare dpreview som har værre layout/funksjon enn dette!!

 

Listen er lang men her er noen punkter;

 

Blass Lyseblå farge!

Mangler distinkte rammer mellom innlegg og mot "sidebars" (reklame & lignende)!

Mangler ramme rundt "Quots" så det er vanskelig å se når Quots ender og innleggs teksten starter.

Ouotes fonts har samme farge som Innlegg quotes!

Edit notis i innlegg har bakgrunns farge og fonts har samme størrelse og farge som innlegg og fremstår derfor uthevet i forhold til hoved innlegg/post!

 

Ser at det refereres til valgfrie skins men etter leting så har jeg ikke funnet noen innstilling til dette. Sikkert bare jeg som er dårlig til å lete, men poenget er at det skal ikke være nødvendig å bruke tid på å lete etter slikt.

 

Jeg har sett mange oppgraderinger av forum som jeg deltar på rundt i verden, men dette er den dårligste oppgraderingen jeg har sett!!

 

Her må forumledelsen gå i tenkeboksen for sånn som dette forumet fremstår nå vil det være et forum jeg stort sett vill unngå fordi det rett å slett blir for anstrengende og lite attraktivt å følge!!

 

Snakk om å gå tilbake til web design fra før år 2000; :cry::thumbdown:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Faen

 

 

Irriterende at knappen som viser om inlegg er lest eller ei funker. Gå direkte til siste inlegg, eller en annen side (de talla) er borte.

 

Bare etter 1 minutt føler jeg at jeg blir skikkelig irritert. Jaja det var vel slik sist oppgradering også.

 

 

Burde de ikkje ha lært fra den gang, og sjekket litt bedre opp før det blir lastet opp?

 

 

Noobs kalles det :thumbup:

Lenke til kommentar

Jeg vil ha tilbake det gamle "HW.no dynamisk"-skinnet!

Generelt syntes jeg det gamle designet var bedre, enig i mange av påstandene over her når det gjelder tendensen i utviklingen av designet i både forumet og prisguiden. Det enkle er ofte det beste, why change the winning team, don't fix it if it ain't broken osv. ;)

Endret av I.A.G.
Lenke til kommentar

I alle dager. Jeg var klar over at gjennomsnittsalderen ikke er spesielt høy her på forumet, men dette minner mest om en barnehage. Jada, det er en del som må fikses, men det er fullt mulig å bruke forumet slik det er nå. Ingen grunn til å gå helt av hengslene. Den verste feilen virker å være at knappen for nye innlegg i "mine innlegg" ikke fungerer, men etter hva jeg kan se burde det ikke ta mer enn 30 sekunder å fikse dette, så fort en av dem som har jobbet hele natta med oppgraderingen våkner. I mellomtiden er det bare å bruke den samme knappen fra forumet tråden ligger i. Litt mer brysomt, men på ingen måte verdens undergang, som enkelte innlegg gir inntrykk av at det er.

 

Allikevel, det skal vel være rom for alle og alle skal få sagt sin mening, så jeg har opprettet en tråd til dere her. Der kan dere klikke i vinkel og ha så mange raseriutbrudd dere bare orker, men la nå andre tråder være til konstruktiv kritikk, så de som skal fikse alt slipper å lete gjennom sider med hylende sinna barn for å komme frem til tilbakemeldinger som faktisk kan brukes.

Lenke til kommentar

Lærte dere ikke noe av den mislykkede prisguiden?

 

Dette temaet ser helt forferdelig ut.

 

Quoter er fucka, alt for store fonter og for mange farger.

 

Endre i hvert fall til det gamle SKINNET, der alt var enkelt og minimalistisk.

Siste innlegg fungerer heller ikke, ei de oransje knappene ved siden av topics i mine innlegg.

 

Håpløst!

Lenke til kommentar

Jada, det er en del som må fikses, men det er fullt mulig å bruke forumet slik det er nå.

 

Når dere for et par uker siden la ut dette nye som et testforum så fikk dere omtrent kun negativ kritikk (tenker da på selve designet. Bruker selv IPB3 og vet hvor mye nytt det er i forhold til 2). Hvordan i all verden kan dere da forsvare avgjørelsen med å likevel legge det ut, uten å få til et utseende som ikke ser ut som noe hentet fra invisonize.com?

 

Dette er helt forferdelig, og jeg irriterer meg bare mer og mer over hva i all verden dere driver med. Prisguiden, forumet, hva blir det neste?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...