Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva definerer du som sex?


Anbefalte innlegg

Som emnet forteller, lurer jeg på hva din definisjon av sex er?

 

Jeg kjenner mennesker med så forskjellige definisjoner, at jeg lurer på hva som er "normalen". Ser du på sex som samleie og tiss i tiss-action, eller innebærer sex også oralsex? Hva med fingring/runking og analsex? Er det ikke sex dersom klærne er på?

Hva teller du med dersom noen spør hvor mange sexpartnere du har hatt?

 

Hvis vi drar inn utroskap, endrer definisjonen din seg? Er den forskjellig fra om det er du som evt. er utro, eller om det er partneren?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Alle former for sexuell stimulering er i mine øyne sex.

Så om kona hadde runket en annen eller en annen person hadde onanert henne så hadde det dreid seg om utroskap.

Må si meg enig i denne.

 

Slenger meg på den jeg også! Ser på det som utroskap... er det sex derimot vet jeg ikke helt. Sex i mine øyne er vel oralt-, analt-, og vaginalt samleie.

Lenke til kommentar

Jeg synes ikke onani er sex. Det er seksuelt, men ikke sex. Oralt derimot, er sex. Og selvsagt penetrering. Jeg aner faktisk ikke hvorfor jeg skiller akkurat som jeg gjør, i og med at det egentlig ikke er noe klare grenser der.

 

Når det gjelder utroskap har jeg en klar oppfatning av hva jeg aldri kunne gjort mot en partner, og forventer da at partneren lever etter samme oppfatning. Det kan jo ikke være forskjellige kriterier for meg og ham.

Lenke til kommentar

Om en kompis hadde kommet til meg og fortalt at han hadde sex i helgen (aldri opplevd at det er formulert slik), så går jeg ut i fra at det var penetrering involvert, og da i musen. Kan likegodt være analsex, men da hadde han selvfølgelig tatt det med. Om resten bruker jeg ordene oralsex, fingring, runking osv, har vel aldri hatt behovet for å definere sex. Om noen lurer på hvor mange jeg har ligget med, har de som regel brukt ordet "ligget" og ikke "sex".

  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...