Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Helst bør man spise MAT og ikke fabrikkprossesertte produkter, men Lidl hadde faktisk en del bra fabrikk-"mat". For en brøkdel av prisen fikk man alternativer til overprisede Toro-produkter. Nå kjøper daglivarekundene lorten til Rieber & Søn som aldri før. Gratulerer til de som tok knekken på Lidl. Dekader kan svinne hen før neste mulighet til alternative produkter. Flertallsstyre (demokrati) i et nøtteskall. Samme hvor dumt utfallet er så får flertallet bestemme retningen på bekostning av seg selv og resten av befolkningen. Tenk om vi hadde en politikk som beskyttet interessene til det enkelte individ mot galskapen til majoriteten.

 

Har den norske forbruker overhodet noe tankekraft som godtar å betale overpris for særdeles dårlige næringsmidler? Tviler på at hvermansen har smakt en korrekt avlet kylling med lav fettprosent eller frukt og grønsaker dyrket i næringsrik jord. Folket betaler for næringsfattig "mat" etter farge, utseende og vekt mens helsen renner ut i vasken. Symtombehandlingsvesenet har vi, men hvem skal fremme god helse?

Endret av BadCat
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg liker å høre på god musikk når jeg står i kassa, type Led Zeppelin, Pink Floyd, Johnny Cash osv.

Kunder kommer til meg etter å ha vært ute i butikken der de har spilt slik nymotens "musikk"

 

Kunde: Åååhhh! Så fiiin musikk!

Meg: Ja, det er herlig :D

K: Fikk så vondt i huet av alt bråket uti her! Men det hjalp nå!

M: Så flott da :)

 

K: Jasså, så de spiller god musikk NOEN steder hvertfall!

 

Får mye gode tilbakemeldinger, orker ikke den forfærdelige musikken de spiller uti butikken uansett :p

Så det blir win/win!

Når jeg står alene på jobb på kveldingen setter jeg på min musikk som er ganske sær for de fleste, type Spillmusikk + remixer, japanske sanger fra anime, battlemusic, etc etc.

Mange overhører det, men kjekt når jeg får kunder som sier "Åh, den har jeg hørt før, hvor er den sangen fra???"

:)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

jeg hører kvinnfolket si det, men eneste jeg kjenner er tunga som vrir seg i smerte.

 

Nei, jeg kjøper mye heller en banan eller kanskje et eple. Smaker uendelig mye bedre, sunnere og ikke minst billigere. Alternativt kan man jo slå til med et knekkebrød under, om man har 5minutter til rådighet. :)

Endret av Andrull
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Et eple blir mange urolig og rumlete av, man blir faktisk sulten av å spise et eple. Ellers har et eple den effekten at du kan våkne litt om morgenen.

En banan kan være litt tilfredstillende men ikke noe å bli mett av i mer enn en kort stakket stund og er man heldig med banan på tom mage får man litt mageknip av stivelsen. Banan er dog optimal før en treningsøkt eller annet hvor man trenger brensel til musklatur og hjerneaktivitet.

 

Men nå er vi veldig off-topic.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Når jeg jobba på bensinstasjon så pleide jeg å høre mye på Radioresepsjonen. En gang kom det inn en eldre herremann med hatt akkurat når Tore Sagen begynte å brøle skjellsord for full hals

Jeg jobbet en gang i en butikk som solgte mobiltelefoner, og vi hadde fått inn en sånn fin høyttaler med Bluetooth tilkobling (skikkelig high-tech på den tiden) så vi kopierte hele musikksamlingen på en kollegas mobil over til en av butikkens og koblet til denne høyttaleren.

 

Dette var jo fint og bra det, for så vidt. Men mens det sto en gammel dame med hvitt hår og stokk og fikk hjelp til mobiltelefonen sin, så runget det plutselig ut i butikken en ganske heavy melodi med tekst som for eksempel "jeg er en satanist" og "jeg brenner vår kirke ned" :blink: En ganske ironisk og "morsom" melodi, men det tror jeg ikke den gamle damen trodde noe på.

 

Vi fjernet den sangen ganske raskt fra mobiltelefonen vår, for å si det sånn :p

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...