Gå til innhold

Breaking Bad - Alle sesonger (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke bekreftet.

Det bare utvikles et prosjekt rundt karakterer som kan lede inn til egen serie(spinoff). Men det skal være litt forskjellig, da Call Saul åpenbart vil gå mer på det komiske (som er Bob Odenkirk i et nøtteskall, på en positiv måte).

Men Saul er den eneste det faktisk er planer om å få sin egen spinoff, ikke at det skjer, men er planer om det.

Edit: Og seertallene til Breaking Bad nå i sommer hinter om store sjanser for at spinoffen skjer.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Interessant struktur på dagens episode. Jeg undret på om de kom til å drøye Jesse helt til slutten av episoden, da de begynte med Walt og alle greiene vedrørende bensinen og det å komme seg på hotell. Derfor var det veldig kult å gå tilbake til forrige ukes cliffhanger og det var litt av en overraskelse at Hank kom busende inn. Det hadde ikke jeg gjettet. Jeg hadde tippet på at enten Jesse var for svak til å gå igjennom det (hadde et emosjonelt sammenbrudd) eller ble stoppet av Walter Jr., for en scene mellom de to hadde vært knall.



Jeg synes fremdeles det er morsomt at den Hello Kitty-telefonen blir brukt. :D



Scener rundt bassenget, spesielt med Walt som sitter nær det, har markert betydningsfulle momenter i serien. F.eks. da Walt bestemmer seg for å "break bad" i Piloten. Det skjer ofte når vedkommende forlater sitt liv og starter et nytt et. Vi fikk et nytt bilde i 5x08 da han sluttet med meth-kokingen. Nå fikk vi et nytt et. Familien er på et hotell, og jeg tror vi kommer til en ny forandring hvor Walt kommer vekk fra familien sin.



Gomey er introdusert inn i dette nettet. Jeg likte at han kommer inn i dette her. Veldig flott klimaks på episoden og venter spent på fortsettelsen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Synes det var morsomt når Jesse la merke til han typen som så veldig farlig og mistenkelig ut på hjørnet. Han får Jesse til å gå chaos mode på Walt når han egentlig bare står og venter på jentungen sin.

 

Nå er det forøvrig maks to episoder igjen til vi får vite hva som sender Walt på rømmen. Fire episoder gjenstår, men jeg tipper cliffhangeren på slutten av tredje siste episode er det vi alle venter på. Altså blir det litt mer katt og mus i neste, før episoden etter gradvis bygger seg opp og eksploderer fullstendig på slutten.

Lenke til kommentar

Har Bob Odenkirk gjort noe annet som er nevneverdig bra, da?

Så han i en episode av The League, og ble ikke særlig imponert av hans opptreden der.

 

Mr. Show og The Larry Sanders Show. Han har gjort så mye bra der foran og bak kamera. Å bedømme han etter en gjesterolle blir ikke helt rettferdig.

Endret av Maury
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-PJ426FqLv6

Ah, takker. Var egentlig det jeg trodde.

 

Syns forøvrig dette var en veldig god episode. Får virkelig frem hvordan de ser på hverandre. Walt bryr seg faktisk om Jesse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...