Gå til innhold

Gamer.no forlater Tek.no-nettverket


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
...

Når du spør om hva som er grunnen(e) til at det går i denne retningen, så vil det vel være flere ulike meninger/oppfatninger om dette. Avhengig av ståsted.

Eierne, dersom de gjør grep som gjør at Gamer.no går sine egne veier, kan være fullt berettighet i å gjøre dette fordi de mener det er til det beste for Edda Media. Gamer.no-gjengen kan mene dette er det beste for sin del, og ha tatt initativet til dette selv.

Det kan i grunnen være så mange årsaker her, så det er dumt å spekulere i dette. ....

Nettopp derfor er det ofte lite lurt og forklare hvorfor enkelte endringer i selskap ikke bør offentliggjøres.

Lenke til kommentar
Unnskyld meg, men har du noensinne vært innom Gamer.no? I så fall, hvordan kan du mene det der?

Man kan mene det gjennom å ha egne oppfatninger og tanker, som gjør det mulig å forme personlige meninger. Forøvrig jeg helt enig, og kommer ikke til å savne gamer.no i det hele tatt. Vil jeg lese anmeldelser på ITAvisen sitt nivå går jeg heller dit.

Lenke til kommentar

Dette var trist. Man kan håpe at det blir noe positivt ut av dette, men jeg er usikker når det gjelder for tek.no nettverkets del. Når flere av de andre delene som sourcecode og overklokking ble lagt ned skulle det fortsette å skrive artikler, men svært lite kom. Det positive er at gamer ikke legges ned og at det sannsynligvis er mange nok som er interesert slik at det blir unaturlig å ikke produsere artikler om spill.

Lenke til kommentar

Veldig synd, har alltid satt stor pris på å ha Gamer samlet under ett med HW og akam. Det er vel de tre sidene jeg besøker oftest i løpet av en uke. Det er også fortrinnet til en ny arvtager etter Gamer.no under TEK-paraplyen. Får håpe Gamer klarer seg på egne ben, men de mister flere gode tjenester som Prisguide og Forumet, hvilket ikke taler i dems fordel.

Lenke til kommentar
gamer.no har uansett stort sett bestått av se og hør artikler og gammelt nytt, så for min del gir jeg blaffen. men synd er det uansett.

Så du synes det er synd samtidig som du ikke bryr deg?

De kan være litt sene synes jeg og av og til, men det er bedre å være sene og ha gode artikler eller anmeldelser.

Lenke til kommentar

Meget trist :( Var ikke den mest aktive brukeren på spillforumet, men synes absolutt gamer.no hørte med. Det er slike ting jeg fryktet da HW.no-nettverket solgte "sjela" si for noen år siden. Nå får kanskje diskusjon.no et greit spillforum men mangler de gode artiklene og så får ny gamer.no greit med artikler, men et dårlig forum.

 

Snart blir vel akam.no solgt til dinside.no og hw.no til itavisen.no også...

Lenke til kommentar

Etter at salget ble ikke helt som planlagt for Edda Media er vel også tek.no som resten av Edda Media slitert sterkt økonomisk. Er lett å forstå at Gamer.no vil ikke være i Edda klubben...

 

Generelt sett syns jeg alle norsk spill sider er alt for svake, sammenlignet med internasjonale. Mange spill går forbi uten å bli nevnt et eineste gang.

 

Downloads biten er manglende også

Lenke til kommentar

Faen ta edda media :@

 

Ble litt deprimert nå =/

Tror det blir en del mindre aktive medlemmer i diskusjon.no nå (byebye)...

 

Meen det positive! Gamer gir iallefall ikke etter mot de store, slemme kapitalistene! Håper at de samme redaktørene fortsetter, og at Dere i Gamer viser at det er edda media som mister noe, ikke dere! Jeg er stolt av dere. Jeg kommer til å følge etter til den nye siden, og jeg håper (og forventer!) at dere blir minst like gode som i dag! Takk for de siste 8 år!

 

Lykke til videre, og lykke til!

 

-Anech

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...