Jump to content

GCardinal

Medlemmer
 • Content Count

  2645
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1158 :)

About GCardinal

 • Birthday 05/13/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kanskje den styggeste fronten på en bil? Greit nok bak fra, men ja... nei takk.
 2. Nikon Z6 == Leica SL Identiske spesifikasjoner. Til og med vekt og størrelse er veldig like. Til 1/3 del av prisen - og dette er det store "just take my money" meme her. At folk ikke klarer å se det - det begriper jeg ikke. Jupp, stemmer det, opp nesten 2000,- kr på kit. Er egentlig litt rart på hvorfor de satt opp priser... Og XQD kort kompenserer ikke prisøkning siden den koster betraktelig mindre, fra 800-1400,- kr. Dette er ganske FUD channel. De lager "god" underholding av å latterligjøre kjente fotografer. Ganske trist at de er så "populære". S *host* ny... Kan kaste inn: Les spesielt fra good-old Ken: https://kenrockwell.com/nikon/mirrorless/z6.htm
 3. Prisen vil nok også være som D5, så et håper jeg faktisk at ikke skjer med det første. Z serien er for å nyte fotografi, for å kose seg og ha det gøy og skappe noe nytt og unikt. For snapshooting har man D serien. Z er Leica fra Nikon - og har helt andre verdier og fokus på helt andre kunder.
 4. Var å testet kamera på gamle Fotovideo i dag. Mektig imponert, spesielt av søkeren og hvordan kamera ligger i hånden. Er veldig lett å fokusere manuelt, alt føles riktig og på sin plass. Gleder meg ekstra mye til å få kamera. Tror du missforstår litt - kamera du beskriver finnes, det er Nikon D5. Z-serien er ikke et kamera for pressebrukt, ikke på autofokus og ikke på andre egenskaper. Blir litt useriøst å sammenligne med Porsche med Ford Ranger.
 5. Klarte ikke å holde meg og kjørte på med enn bestilling!
 6. Også? ingenting feil med lett tjente penger
 7. Denne er nå 3x på 24... https://tradeogre.com/exchange/BTC-TRTL
 8. Young as They Come: Turtlecoin (TRTL) https://turtlecoin.lol/ Er ikke på coinmarketcap... Har kjøpt for 2 LTC på https://tradeogre.com Til motsetning av andre shitcoins, så fungerer den mildt sagt utmerket.
 9. Har flyttet alt til wallets så jeg slipper panikk salg. Det er nå den store HODL testen kommer... Hadde vært fint med en støtte gruppe for coinaddicts.
 10. Har kjøpt Elixir 31. desember og flyttet til coldstorage. Har veldig tro på det. Jobber selv med forbrukslån og det virker som folk bak prosjektet har god peiling på hva de driver med.
 11. Ja noen dager er tøffere enn anddre. Det må også nevnes at det med gambling er ekstremt stort problem i Asia. Det er så å si folkesykdommen #1. Det er på et helt ant nivå enn det vi kjenner til i vesten. Så det er ikke så unaturlig at de reagerer sterkt på det. Har også lest flere rykter at div. kriminelle organisasjoner har gått mye inn i krypto - noe som ikke høres helt unaturlig heiler. Så er nok mye på gang der. Er bare å ro gjennom stormen.
 12. Jupp tar lang tid med ETH... Men se gjerne den video - de snakker om flere kule aktiviteter - air drops, trading konkurranse der de skal dele ut 3 stk Tesla samt annet moro. Og det virker som de genuint forstår hva de snakker om.
 13. pre moon tip: https://qlink.mobi https://coinmarketcap.com/currencies/qlink/#markets https://www.facebook.com/Qlinkmobile/videos/2030556153853358/
 14. Litt diverse små coins som jeg gikk inn med ca. 500,- kr på hver: DNR CoinExchange NULS Binance PHR Cryptopia ODN Cryptopia ZER Cryptopia
×
×
 • Create New...